Şimdi Ara

BLACKBERRY Z10 | ANA KONU (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.059
Cevap
28
Favori
286.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben aldım gayet memnunum. İnanılmaz hızlı ve stabil bir cihaz. Donma kitlenme v.s yapmıyor. Tek sıkıntım spkype uygulamasının gecikecek olması. Onun dışında herşey var ya da import edilebiliyor bir şekilde. Skype forumlarından önümüzdeki aylarda yayımlanacağına dair bilgi geçiyorlar. Ürün iPhone'den sağlam, Android'den stabil açıkcası amele gibi şu işlemci bu ram felan gibi abuk subuk tartışmalara girmenize gerek yok LTE kullanılan ülkelerde farklı işlemciler kullanılıyor. Samsung S3'ünde Kore için üretileninde farklı işlemci kullanılmıştı. Ürünü alırsanız tek zorlanacağınız şey klavyesine alışmak 2 3 günde alışıyorsunuz zaten. Onun dışında viber, tango, skype, instagram uygulamaları eksikler arasında yer alıyor ama onlarda kısa sürede markette yerini alacak whatsapp vs. var.

Ayrıca Z10 alanlar hiç bir yerde olmayan 20'den fazla uygulama var şurda bi bakın isterseniz hepsi çalışıyor.

http://teknosoru.com/blog/blackberry-z10-android-uygulama-yukleme-rehberi-ve-olmazsa-olmaz-programlari-sizin-icin-derledik/
    http://teknosoru.com/blog/blackberry-z10-olmazsa-olmaz-uygulamlar-2/

• Dün aldım telefonu gayet memnunum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı uğurlu olsun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kadir Kaan

Hayırlı uğurlu olsun..

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun,şimdiye kadar genel anlamda şikayetçi olan yok sanırım
  • Ben de gayet memnunum fakat görüntü ağırlıklı oyunları oynayınca telefon çok fazla ısınıyor, sizde de aynı problem var mı acaba?
  • Arkadaşlar bugün siparişimi verdim. Merak ettiğim konular:
    **bluetooth ile dosya ya da fotograf paylaşımı yapabilyormuyum.
    **excell dosyası oluşturabiliyormuyum

teşekkürler..
  • Ben de bugün plantronics discover 975 bluetooth kulaklık sipariş ettim, bakalım eşleşecekler mi
  • arkadaşlar geçen sayfada sormuştum bir daha sorayım.telefonda fm radyo var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gelenbevili172hhc

arkadaşlar geçen sayfada sormuştum bir daha sorayım.telefonda fm radyo var mı acaba ?

uygulamalar arasında ücretsiz bir kaç seçenek var.
    ben nobex kurdum, çok tatminkar
  • çok iyi o zaman telefonda olmazsa olmazım radyodur :D mesela iphone,windows phone ve nexus baştan kaybediyor.
  • telefondan ve radyodan bir kaç ss koyayım :

BLACKBERRY Z10 | ANA KONU

• Ben de kılıf sıkıntısından dertliydim..telefonun aksesuarları pek çabuk yayılmadı piyasaya
    şimdiye kadar olan kılıflarda altı üstü açık cihazın sadece arkasını koruyan işlevsiz adi kılıflardı
    flip cover bana cazip gelmiyor her seferinde kapağı aç kullan kapat...
    geçen gün bunu buldum beşiktaş gün iletişimde...
    bugüne kadar gördüğüm en kaliteli silikon kılıflardan
    hiç bir yerinde silikon artığı, fazlalık ve kıymık yok..
    cihaza tam uyuyor
    tüm tuşlar ve usb, kulaklık girişleri harika çalışıyor

telefonu da şıklığını kaybetmeden koruyor...

• Arkaya tam yerleşen kılıfları tavsiye ederim, silikonlar (üstdeki gibi) bence telefonu çok kapatıyor

Ama en nihayetinde bence en güzeli kılıfsız klasik çekmeli deri kılıfla kullanmak

Car holder bulan var mı?
  • Radyo mu ne radyosu?

2 haftadır radyo atrıyorum?
  • pardon nobex radyo dan bahsediyormussun

Ben de built in radyo var diye aldım yok çıktı çok aradım
  • Arkadaşlar tekrar sorayım bb ile bluetooth üzerinden başka bir telefona dosya ya da fotograf aktarımı yapabiliyormuyum. Ayrıca excell dosyası oluşturabiliyormuyum..
  • Excel yapabileceğin en basit olay "docs to go""sheets to go" uygulaması ile geliyor.

Bluetooth ile dosy gönderememen imkansız biraz önce denedim hem foto gönderdim hem de müzik dosyası aldım bilgisayarın bluetotthundan

Gayet rahat bu işler

Ayrıca aynı ağa bağlı TV varsa direkt orda oynatyabiliyorsun
  • Çinden aliexpress . com dan getirttiğim masa üstü stand ve kılıf
    Kılıfı 8.82 Standıda 23.0 dolara aldım.
     BLACKBERRY Z10 | ANA KONU BLACKBERRY Z10 | ANA KONU BLACKBERRY Z10 | ANA KONU BLACKBERRY Z10 | ANA KONU BLACKBERRY Z10 | ANA KONU BLACKBERRY Z10 | ANA KONU BLACKBERRY Z10 | ANA KONU BLACKBERRY Z10 | ANA KONU

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.