Şimdi Ara

BLACKBERRY Z10 | ANA KONU (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.059
Cevap
28
Favori
286.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: netherilian

O yardım seçeneklerinde gösteriyor ama hangisinin ne oldugunu aciklamiyor. H tam olarak nedir bilen arkadaş var ise yardimci olursa sevinirim. Simdiden tesekkurler.

H, 3G'nin biraz daha gelişmiş versiyonudur.3G'ye göre data kalitesi ve hızı arttırılmıştır.

Hız olarak, H+ > H > 3G > E > G olarak sıralanır.
  • Ayarları bayağı kurcaladım fakat bulamadım; Şu otomatik kelime tahmini ile yazmayı nasıl kapatabilirim? Çok işe yaradığı kesin fakat bazen saçma sapan şeyler yazabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erjunt

Ayarları bayağı kurcaladım fakat bulamadım; Şu otomatik kelime tahmini ile yazmayı nasıl kapatabilirim? Çok işe yaradığı kesin fakat bazen saçma sapan şeyler yazabiliyor.

Ayarlar > Dil ve Giriş > Ekran Klavyesi > Dikey Mod ve Yatay Mod " Kapalı "
  • quote:

Orijinalden alıntı: oricalcus

quote:

Orijinalden alıntı: erjunt

Ayarları bayağı kurcaladım fakat bulamadım; Şu otomatik kelime tahmini ile yazmayı nasıl kapatabilirim? Çok işe yaradığı kesin fakat bazen saçma sapan şeyler yazabiliyor.

Ayarlar > Dil ve Giriş > Ekran Klavyesi > Dikey Mod ve Yatay Mod " Kapalı "

Teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: i486

quote:

Orijinalden alıntı: Muratcandogan

quote:

Orijinalden alıntı: i486

Ayarlar > Gizlilik Güvenlik > Güvenlik Temizlemesi adımlarında sıfırlayabilirsiniz. Cihazı sıfırladığınızda içindeki herşey silinir. Yedeklerinizi alıp öyle sıfırlayın.

Çok teşekkürler. Peki bu sıfırlamayı yaptığımda cihazı sıfırdan tekrar kurabiliyormuyum. Ve kurarken türkçeyi seçip akıllı klavyeyi kullanabiliyormuyum.

Bir sorum daha olacak. Daha önce Adobe reader çalışıyordu fakat 1-2 gün önce bir güncelleme yaptı ve artık Adobe Reader kullanılamıyor. Bu sorunla karşılaşan varmı? Adobe Reader i kaldıramıyorum ki tekrar kurabileyim. Çok teşekkürler.

Adobe raederi sorunsuz kullanıyorum. Cihazını sıfırla kurarken türkçe seçenekleri seçerek kur hiç problemin kalmayacaktır.

bu arada skype yayınlandı arkaşlar ben indirdim kullanıyorum.http://teknosoru.com/blog/skype-blackberry-z10-icin-cikti-indirin/

Cihazı 2 gün önce sıfırlarım ve tekrar Türkçe kurdum. Şu anda klavye muhteşem oldu. Fakat Adobe Reader i hala açmıyor. İlk gün açtı fakat bu sabah yine açmıyor. Bu uygulamayı nasıl silebilirim cihazı sıfırlamadan. Tekrar indirip kullanmayı deneyeceğim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ikinci el z10 almayı düşünüyorum, satmak isteyen var mı?
  • telefonu alalı 1 ay oluyor.
    gerçekten çok memnunum.
    ancak ilk aldığımda iyice sildikten sonra belirsiz olan ama kısa süre içinde belirgin hale gelen ekranda enlemesine düz 1,5 cm kalınlığında bir iz var. zaman geçtikçe bu iz daha da belirgin oldu. ekran kapalıyken yani siyah iken parlak ışık altında şerit halinde görünmesi canımı sıkıyor.
    denizli'deyim ve maalesef burada kvk servisi yok. ben de zaten izmirliyim ancak bir süre daha burada kalmak zorundayım o nedenle yarın izmir'e gidecek bir arkadaşımla telefonu izmir'e servise göndereceğim. şikayetim hakkında ne yapabilecekler bakalım.
  • Whatsapp yada benzeri bir uygulama yüklendiğinde bu uygulamaların bildirimleri hub'da görünüyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kef14 -- 6 Mayıs 2013; 22:41:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

Whatsapp yada benzeri bir uygulama yüklendiğinde bu uygulamaların bildirimleri hub'da görünüyor mu?

Evet görünüyor. Fakat whatsapp'ta bazı sıkıntılar var hala. Bildirim sesi değişebiliyor mesela anlayamadım neden ve nasıl olduğunu ama
  • çok kral telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

Whatsapp yada benzeri bir uygulama yüklendiğinde bu uygulamaların bildirimleri hub'da görünüyor mu?

Whatssup ta gtalk yani Gmail chat ta hub da gozukuyor uygulamasini kurup giris yapinca.
    Cok rahat kullaniliyor

• Arkadaşlar Adobe Reader i kullanamıyorum. Bu uygulamayı telefonu sıfırlamadan nasıl silip tekrar kurabilirim. Yardımcı olabilirmisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muratcandogan -- 7 Mayıs 2013; 13:14:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar Adobe Reader i kullanamıyorum. Bu uygulamayı telefonu sıfırlamadan nasıl silip tekrar kurabilirim. Yardımcı olabilirmisiniz.

kullanamıyorumderken nasıl bir ileti alıyorsun? mesela mailde ekli pdf mi açamıyorsun hata mesajı veriyormu bb world ten adobe uygulamasını arattırtıktan sonra cihazda yüklü görünüyormu? pilini çıkarıp takmayı deneyebilirsin vs.
  • ikinci el bb z10 satılık beyaz yanında 89 tl degerınde orjınal kılıf kvk turkcell de alınma 1500 tl..almak isteyen burdan yazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanas

quote:

Arkadaşlar Adobe Reader i kullanamıyorum. Bu uygulamayı telefonu sıfırlamadan nasıl silip tekrar kurabilirim. Yardımcı olabilirmisiniz.

kullanamıyorumderken nasıl bir ileti alıyorsun? mesela mailde ekli pdf mi açamıyorsun hata mesajı veriyormu bb world ten adobe uygulamasını arattırtıktan sonra cihazda yüklü görünüyormu? pilini çıkarıp takmayı deneyebilirsin vs.

Mailde ekli pdf dosyasını açmıyor. Hata veriyor. Ayrıca Adobe reader yüklü görünüyor. Adobe reader uygulaması siyah beyaz görünüyor ve açmaya çalıştığımda ekran hiç değişmiyor. Uygulamayı sılemıyorum ve bbworld den kaldıramıyorum. Cıhazı sıfırladım tekrardan kurdum yıne olmadı. Ne yapmalıyım acaba.

• Evet inceledim bende şimdi bazı pdf dosyalarını tam olarak görüntülemiyor, neyse 10.1 sürümü eli kulağında bugün yarın yayınlanacak ozaman düzelir sanıyorum.
  • arkadaşlar telefonumu satıyorum.ilgilenen varsa.

http://forum.donanimhaber.com/m_74910688/tm.htm
  • arkadaşlar vazgeçtim satmıcam htc one alıcaktım ama bugün elime aldım ürünü ve kesinlikle fizibilite ve kullanış bakımından z10 canım z10 unum benim (:
  • Merhaba arkadaşlar. Bende blackberry z10 kullanıcısıyım.

S3 ve Iphone 5 kullandıktan sonra Z10 Ã geçtim. Gayette memnunum. Özellikle de işletim sistemi inanılmaz pratik. Bu sisteme kısa sürede alıştım.

Bir tespitimi paylaşmak istiyorum.

Mevcut tarayıcısı inanılmaz pil tüketiyor. Normal şartlarda bir günü çıkaran batarya tarayıcı işlemleri sonrası yarım gün zar zor gidiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: 41fb4141

arkadaşlar vazgeçtim satmıcam htc one alıcaktım ama bugün elime aldım ürünü ve kesinlikle fizibilite ve kullanış bakımından z10 canım z10 unum benim (:

Gece gece güldürdün beni Allah iyiliğini versin :)

Birazdaha sabır arkadaşlar gerek yazılım güncellemeleri gerekse uygulamalar için birazdaha sabır sadece ;)
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.