Şimdi Ara

BLACKBERRY Z10 | ANA KONU (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.059
Cevap
28
Favori
286.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • H+ olduğu sürece; en mükemmel veri indirme veya izleme sonucunu alıyorum. (Resmen "turbo") 3g'den biraz daha hızlı.
    Fakat şarjı 3 katı hızlı bitiriyor... :( (Bu sebeple sadece ihtiyacım olduğunda açıyorum 3g'yi...)
  • valla sarj sarj dıyosunuz abi cebınızdekı son teknoloji telefon bırakın sarj yesın tabı ben o telefonun sarjı gıtmesın dıye ekranı kıscaksam yada nfc ve 3g kapatcaksam o telefonu cebınde tasıma o zaman...h ve h+ konusuna gelınce o hattan kaynaklanıo ben bu telefonu aldıgımda vadofone vardı ve hep 3g yazdıgına h ve h+ muhabbetını bılmıodum bıle takı TURKCELL e gecene kadar ve sımdı TURKCELL kullanıyorum hep H+ saygılar ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeadPoets

kvk servisine verdiğim telefonum halen teslim edilmedi. bakalım sonuç ne çıkacak.

Sizin cihazdaki sorun neydi?
  • bir önceki sayfada alttan 5.mesajda belirtmiştim.
  • Ulen şu foruma z10 u araştırmaya geldim ama birkaç şeyi soyleyemeden geçemicem... birincisi çok farklı bir katogoride olan bb9900 ile z10 kıyaslamayın.. Arkadaşım dokunmatik ekran çıkalı tam 7 sene oldu.. tuşlu telefonlar piyasadan silindi neredeyse.. 3310 kadar ekran msaustu gbi klavyesi olan telefonla interbnette ne yapabilmeyi hedefliyosun da o telefonla bunu kıyhaslıyosun Allah için yha.. kusura bakmayın. gck oldum oyuzden yazdım soylemesem rahat edemeyecektim.. ii forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iphone45 -- 12 Mayıs 2013; 10:59:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: netherilian

Benim hattım vodafone ben de sadece H görüyorum, şimdiye kadar H+olmadı. İzmir de oturuyorum. Hız testi yaptım, 11 mbt çıktı. Ben de merak ediyorum bu H ve H+ olayını, yardım edebilecek biri varsa şimdiden teşekkür ederim.

3G 7 mbs
    H 14mbs
    H+ 21mbs olarak geçiyo bilginize... birde 3.5G vardı 5800 gbi telefonlarda.. guya 7mbs den daha hızlıydı ama symbian gbi takozda zaten takoz old için bi naneye yaramıyordu
  • dokunmatiğe alışamadım diyen arkadaşlar.. biz symbian gbi bir sistemden sonta tam ekran dokunmatik telefona geçiş yaptık.. inan quverti klavyeye alışmaktan çok daha kolayh... alışmanız çok zaman almaz.. Ayrıva z10 ile karşılaştırılacak telefon mu ya? cük gbi ekran dana gbi klavye... yani herşey süper olsa ne yazar? internet sayfasında bununla ne yapabilirsin.. bende s3 var şuan ve sahibinden yada hepsiburada gbi uygulamaları tam site bile kullanabiliyorum.. biraz abartı ekrfan lı ama arkadaş 9900 da 3310 gbi ya.. kıyaslamayın şunu
  • z10 güzel cihaz arkadaşlar eğer çizilme sorunu olan varsa bu ürünü tavsiye edebilirim
    http://www.reyonburada.com/urun/ipg-blackberry-z10-tam-koruyucu-film-gorunmez.aspx
  • quote:

Orijinalden alıntı: reyonburada

z10 güzel cihaz arkadaşlar eğer çizilme sorunu olan varsa bu ürünü tavsiye edebilirim
    http://www.reyonburada.com/urun/ipg-blackberry-z10-tam-koruyucu-film-gorunmez.aspx

fiyata bak mk..
  • http://www.bb-turkshop.com/z10-sinavdan-gecti.html (aradaki tireyı kaldırın)

BB Z 10 ipuçları... (alıntıdır)

""Keşfettiğim bazı kullanım kolaylıkları var:,

1) Klavye yi göstermek/kapatmak için boşluk tuşuna basılı tutabilirsiniz, veya iki parmakla aşağıdan yukarıya çekerseniz göster/kapat yapabilirsiniz
    2) Bir kelimeyi yanlış yazdınız veya yazdığınızı silmek istiyorsunuz, klavye üzerinde parmağınızı sağdan-sola kaydırın kelime silinecektir.Kaç kelime silinsin istiyorsanız parmağınızı kelime sayısı kadar kaydırabilirsiniz yada iki parmağınızla kaydırırsınız iki kelime silinir, üç parmağınızla kaydırırsınız üç kelime silinir.
    3) Fotoğraf çektikten sonra sol-alt tarafta çektiğiniz fotoğrafın küçük bir halini görürsünüz, parmağınızı fotoğrafın küçük haline koyup parmağınızı yukarı kaydırırsanız kamera uygulamasından çıkmadan fotoğrafın büyük halini görebilirsiniz.
    4) Ses açma kapama tuşları ile ekran görüntüsü alabilirsiniz.
    5) BB HUB açıkken parmağınızı sağ üst köşeden sol aşağıya doğru çapraz hareket ettirirseniz HUB yeniden başlatılacaktır.
    6) Parmağınızı ekranın sağ-üst kısmında tutup güç düğmesine basarsanız ekran kilidini otomatik olarak açabilirsiniz.
    7) Klavyeyi kullanırken bir parmağınızı klavye üzerinde aşağı kaydırırsanız sembollere geçebilirsiniz, istediğini sembole/sayıya bastığınızda otomatik olarak sizi harflere gönderir.
    8) Whatsapp dan dosya (örneğin şarkı) göndermek whatsapp uygulamasından mümkün değil, ancak şarkıyı bulup daha sonra paylaş seçeneklerinden bunu yapabilirsiniz. galiba max. 16mb
    9) Hesap Makinası yatay kullandığınızda size daha çok hesaplama seçeneği sunmaktadır.
    10) Rehberde sadece Telefon Rehberiniz deki kişileri görmek için Kişiler>Ayarlar>Hesabı Kişi Listesinde Göster seçeneğinden ayarlaya bilirsiniz.""

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 12 Mayıs 2013; 15:39:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: iphone45

Ulen şu foruma z10 u araştırmaya geldim ama birkaç şeyi soyleyemeden geçemicem... birincisi çok farklı bir katogoride olan bb9900 ile z10 kıyaslamayın.. Arkadaşım dokunmatik ekran çıkalı tam 7 sene oldu.. tuşlu telefonlar piyasadan silindi neredeyse.. 3310 kadar ekran msaustu gbi klavyesi olan telefonla interbnette ne yapabilmeyi hedefliyosun da o telefonla bunu kıyhaslıyosun Allah için yha.. kusura bakmayın. gck oldum oyuzden yazdım soylemesem rahat edemeyecektim.. ii forumlar

Dostum, kısmen haklısın.
    FAKAT gıcık olmana gerek yok:) Buradaki kullanıcıların bir çoğu (benim gibi) eski blackberry'ciler... Bu yüzden, hem iş hemde mutimedia telefonuna geçiş sürecinde, yeni nesil bu serilere alışma aşamasındayız. Yani sadece + / - yönde paylaşımlarımızı yazıyoruz o kadar....:)
    Aslına bakarsan; Ağırlıklı ve yoğun şekilde "e-posta, mesaj, tel konuşması" yaparken, diğer taraftan biraz da sosyal ağlar ve interneti kullanmak için ikisi bir arada olsun demeye başladık. (En azından benim için böyle...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanuzay -- 13 Mayıs 2013; 10:19:09 >

• güzel telefon ama bir türlü sanki türkiyede atağa geçemedi.
  • bence istediği başarıya ulaştı diğer telefonlar gibi ikinci el piyasası yok ve anında fiyat düşüşü yok.bence buda bı bb ayrıcılığı.saygılar
  • ikinci el piyasası yok derken diğerleri kadar yok denecek kadar az demek istedim.saygılar(sonuçta muhakkak olacaktır ıkıncı el pıyasası olanlarda dıkkat edın hep paraya cevırmek ıcın tahatlu gsm bayılerınden alan kısıler.)
  • Z10 beğenmeyenler dertlenmesin.
    Kullananlar zorla kullanmıyor.
    xperia veya htc one başlıklarını da okuyun, o telefonlara dair de pek çok eleştiri hatta eleştiri ötesinde bile mesajlar okuyabilirsiniz.
    olay tercih meselesidir.
    kullanan memnun olduktan sonra gerisi hikaye.
  • aynen kardeşim teee o kadağ işte..BENCE PİYASADAKİ EN KULLANIŞLI VE EN KARİZMATİK VE EN ÖNEMLİSİ EN FARKLI TELEFON..NE O DİĞERLERİ AYNI DONDAN ÇIKMIŞ GİBİLER.SAYGILAR
  • Iphone 4 ve 5 kullandım Galaxy S3 kullandım. Bunları kullananlar için alışması biraz güç olabilir. Şu an bu telefonu kullanıyorum bana göre artıları eksileri:

Artıları:
    BB kullanıcıları için BB nin şimdiye kadarki en iyi telefonu olduğuna şüphe etmesinler.
    Çift yönlü kamera başarılı.
    BB Mesenger üzerinden ücretsiz sesli ve görüntülü görüşme mümkün.
    Acil ihtiyaç duyulabilecek uygulamalar standart mevcut. Office, Google Maps Navigasyon başarılı.
    Sosyal medya uygulamaları başarılı.
    Sesle mail ve mesaj metni yazmada oldukça başarılı. Klavye kullanmadan uzunca mesaj yazılabiliyor.
    Hub sayesinde bütün mesaj ve çağrı yönetimi tek ekranda görülebiliyor.

Eksileri:
    Pili çabuk tükeniyor. Ortalama bir kullanıcı için her gece şarj etmeli. Biraz fazla konuşuyor yada ekranı kullanıyorsanız gün ortasında yarı yolda bırakabilir.
    Geri tuşu olmadığı için bütün gezinmeyi parmak kaydırma ile yapıyorsunuz diğer telefonlara alışanlar için biraz uğraştırıcı.
    Telefona cevap vermek için ekranda görünen yazıyı aşağı kadar sürüklemek gerekiyor ki mesafe uzun tutulduğu için aynı hareketi bir kaç kez yapmak gerekebiliyor. Araç kullanırken telefonu cevaplamak dikkat dağıtabilir.
    Z10 dan Z10 a görüşme yaparken HD ses özelliği devreye giriyor ve ses sevimsiz bir hal alıyor. Patlak bir hoparlörden gelen ses gibi konuşma sesi. Hışırtılı. Varsa da bir ayarı bulamadım ben.
    Uygulamalar İOS ve Android kadar çok çeşitli değil.

Sonuç: İş telefonu olarak başarılı sayılabilir. Diğer dokunmatik telefon kullanıcıları için mail haberleşmesi dışında cazip gelmeyebilir.

• Arkadaslar hubda metin mesajları gözükmüyor dünden beri, siyah ekranda metin mesajları yazıyor ama gelen gidenlerin sıralandığı listede mesajlar gözükmüyor. problem hakkında bilgisi olup yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
  • BlackBerry Hub ayarları--Hub yönetimi'nde sms kapalı gözüküyordu açtım düzeldi bir önceki mesajı dikkate almayın arkadaşlar
  • Arkadaşlar 24 ay taahhhütle blackberry alıcam sanırım beyazı yokumş o yüzden 2 hafta daha beklicem galiba... 24 ay 89 TL ile 2184 TL ye geliyo... topluca para çıkarmak zor geldi o yüzden böyle yapıcam...
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.