Şimdi Ara

BLACKBERRY Z10 | ANA KONU (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.059
Cevap
28
Favori
286.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonu ilk alanlardan biri olarak bugünlerde ortaya çıkan ilk ciddi sorunumu yazma gereği duydum; telefonu şarj ettikten sonra gün boyunca kullanıyorum. Batarya azalınca pil işareti kahverengiye daha sonra kırmızıya dönüp şarj bitiyordu. Son 3 gündür telefonumun şarjı henüz pil göstergesi beyaz iken mesaj geldi sesi verip çat diye kapanıyor, şarja takmadan da açılmıyor. Yada daha kısa bir deyişle pil göstergesi doğru göstermiyor. Yazılımsal bir sorun olduğunu zannediyorum, var mı başına gelen? Çözümü nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BF033

Telefonu ilk alanlardan biri olarak bugünlerde ortaya çıkan ilk ciddi sorunumu yazma gereği duydum; telefonu şarj ettikten sonra gün boyunca kullanıyorum. Batarya azalınca pil işareti kahverengiye daha sonra kırmızıya dönüp şarj bitiyordu. Son 3 gündür telefonumun şarjı henüz pil göstergesi beyaz iken mesaj geldi sesi verip çat diye kapanıyor, şarja takmadan da açılmıyor. Yada daha kısa bir deyişle pil göstergesi doğru göstermiyor. Yazılımsal bir sorun olduğunu zannediyorum, var mı başına gelen? Çözümü nedir?

mesela benim başıma gelmiyor..benim tavsiyem reset at yanı sıfırla fabrika ayarlarına geri dön ve tekrar kurulum yap ve güncellemelerini tekrar yap bi sıfırla telefonu derim..
  • BF033 kullanıcısına yanıt
    Hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım, telefon önce pilin %20 kaldığını sonrada %10 kaldığını bildiriyor daha sonra pil göstergesi kırmızıya dönüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeadPoets

quote:

Orijinalden alıntı: MahmutSefa

quote:

Orijinalden alıntı: DeadPoets

quote:

Orijinalden alıntı: MahmutSefa

ARKADAŞLAR MERHABA.UZUN ZAMANDIR XPERIA ARC VE S3 KULLANIYORUM.DÜN TELEFONCU Bİ AKRABADAN Z10 ALDIM İNCELEMEK İÇİN MENÜSÜ FALAN ANDROİDE BENZİYOR ALIŞMAK SORUN OLMAZ GİBİ.ASLINDA NOKIA 808 VE Z10 ALDIM İNCELEMEK İÇİN SİSTEM VE ÖZELLİK OLARAK KARŞILAŞTIRILMAYACAK KADAR FARKLILAR BİLİYORUM.
    SORMAK İSTEDİĞİM Z10 UN KRONİK SORUNU VAR MIDIR?1200 TL İSTEDİ TELEFONA FİYATI İYİ Mİ?808 İ ŞUNDAN DOLAYI SÖYLEDİM;ARC I 400 E SAYACAK BB Z10 İÇİN ÜSTE 800 TL,808 İÇİN 350 TL VERİCEM DEĞER Mİ ARADAKİ FARKA?

bana göre kesinlikle değer
    ama kişisel beğeniler farklı olabilir, bunu da ekliyeyim.

telefonu dün aldım şuan ısınmasının dışında bir problem yok inşaallah da olmaz

hayırlı olsun.
    bende sadece şarj esnasında hafif ısınma oluyor. onun dışında hiç ısınma sorunum olmadı.
    ama tabi ben oyun filan oynayan birisi değilim, belki de oyunlar esnasında ısınma oluyordur.

Teşekkür ederim dostum. Bende oyun oynamıyorum telefonda ama internette biraz dolaşınca ısınma oluyor biraz ama sorun degil. Cihazın özellikle hem arama hem bildirim hem muzikteki ses kalitesi çok iyi ve kamerası da oldukça etkileyici sonuçlar veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilgisayara kablo ile bağladığımda, normal prizden şarj etmeye göre, çok daha yavaş şarj oluyor. Bunun sebebini bilen var mı acaba?
  • Bugün yeni gelen güncellemeyle ne geldi arkadaşlar? 10.1.0.2312

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: prometus633

Bugün yeni gelen güncellemeyle ne geldi arkadaşlar? 10.1.0.2312

bende daha yeni yapıyorum...ne fark ettiniz yaptıysanız
  • arkadaşlar mms ve sms seçimi nasıl yapılıyor ?
    yani mms göndermek için ne yapıyorsunuz ?

bir de sadece gönderdiğimiz mesajları görebileceğimiz bir ekran var mı ?
  • 10.1.0.2312 ben de şu anda güncelleştirmeye başladım.

http://forums.crackberry.com/blackberry-10-os-f269/10-1-0-2312-coming-817050/

buradan takip ediyorum halen herhangi bir değişiklik farkeden yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Bilgisayara kablo ile bağladığımda, normal prizden şarj etmeye göre, çok daha yavaş şarj oluyor. Bunun sebebini bilen var mı acaba?

Buna cevap verebilecek olan var mı?
  • Bilgisayar usb den priz kadar yüksek akım veremez. O yüzden en hızlı şarj prizden olur.

• dyler kullanıcısına yanıt
    Noldu acaba batarya geldimi kullandınız mı?
  • arkadaşlar merhaba tekrar z10 aldım hertürlü yardıma hazırım.
  • Hayırdır inşallah?

• quote:

Orijinalden alıntı: prometus633

Bugün yeni gelen güncellemeyle ne geldi arkadaşlar? 10.1.0.2312

Bana bu güncelleme düşmedi 10.1.0.273 hala güncel diyor
  • Bu yeni güncelleme ile ne geldi, bilen var mı?
  • arkadaşlar bir kaç sorum olacak;

kişiye atadığım zil sesi çalarken atadığım mesaj sesi çalmıyor standart tüm bildirimlerin sesi olan melodi çalıyor çözümü var mıdır?
    bir de klavyesi çok saçma olmuş tahminler falan berbat,"i" ile başlayan cümlelerde falan deli ediyor insanı bunun bir çözümü var mı?
  • 4500 mAh batarya :http://www.ebay.co.uk/itm/171039958585

alanlar var ama kimisi memnun kalmış kimisi kalmamış. şarj süresinin uzunluğu ve şarj oranının stabil gösterilmemesi gibi şeyler yazılmış.

http://forums.crackberry.com/blackberry-z10-f254/4500-mah-extended-battery-back-cover-ebay-807411/

• 1. Arkadaşlar bugün 3 dolara bir adet GPS programı satın aldım.. şimdi herhangi bir şekilde silinme format res atma durumunda bu programı parasız olarak nasıl yeniden yükleyebiliyoruz ?

2. Msj yazarken her "ı" ya bastığımda "i" harfinin çıkmasını istiyorum bunun için yapabileceğim birşey var mı ?

3. Herhangi bir konuda kullandığınız ücretli yada ücretsiz program isimlerini alabilir miyim ? program tavsiyesine ihtiyacım var hangi tür olursa olsun farketmez

4. Blackberry'nin neden melodisi yok içinde adam gibi.. blackberrynin kendine has melodilerini bulmaya çalışıyorum ama bulamıyorum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 14 Haziran 2013; 15:29:10 >
  • cevap 1.harfe basılı tutarsanız noktalı alternatifler de görünür, diğer tuşlarda da böyledir. Dokunmatik mantığı, ya da klavyeden türkçeyi seçin.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.