Şimdi Ara

BLACKBERRY Z10 | ANA KONU (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.059
Cevap
28
Favori
286.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Darkchild

1. Arkadaşlar bugün 3 dolara bir adet GPS programı satın aldım.. şimdi herhangi bir şekilde silinme format res atma durumunda bu programı parasız olarak nasıl yeniden yükleyebiliyoruz ?

2. Msj yazarken her "ı" ya bastığımda "i" harfinin çıkmasını istiyorum bunun için yapabileceğim birşey var mı ?

3. Herhangi bir konuda kullandığınız ücretli yada ücretsiz program isimlerini alabilir miyim ? program tavsiyesine ihtiyacım var hangi tür olursa olsun farketmez

4. Blackberry'nin neden melodisi yok içinde adam gibi.. blackberrynin kendine has melodilerini bulmaya çalışıyorum ama bulamıyorum ?

cevap 4 : çünkü melodu yok MESSAGE RİNGTONES 0.99 dolara alabilirsin..
  • WAZE denen bir program var arkadaşlar çok hoş ve kaliteli bir GPS programı ve bedava... ancak Gitmek istediğiniz ywer rota çizemiyo.. eğer bu sorun hallolursa ""ki neden kaynaklandığını bilmiyorum bunun"" çok tatlı harika bir program olucak...
  • Darkchild kullanıcısına yanıt
    Cevap denemesi:
    1. BlackBerry ID kullanarak (ücretli veya ücretsiz) bütün programlarınızı tekrar yükleyebilirsiniz.
    2. Ayarlar>Dil ve Giriş>Metin Girişi>Giriş Dilleri>Dil Ekle/Kaldır>English (UK) [Tik koyun, kaydedin]>English (UK) Varsayılan Yap
    3. InTouchApp Contacts: Rehber Yedekleme/Geri Yükleme
    FancyTran: Sözlük
    Skyscanner: Uçak bileti sorgulama/rezerve/satınalma
    CB10: BlackBerry hakkında havadis takip merkezi
    FaceFlow: Görüntülü görüşme
    Nobex: Radyo
    Sleep Tight: Uyku zamanlama
    WhatsApp: Anlık mesajlaşma
    Parrot: Ses kayıt
    AccuWeather: Hava durumu
    Tips & Tricks Free: İpuçları
    Salat10: Namaz vakitleri ve kıble
    SoundHound: Shazam benzeri uygulama
    4. Küçük bir arama ile çok sayıda melodi bulabilirsiniz. Ayrıca mp3'lerinizi farklı farklı istediğiniz uygulamaya atayabilirsiniz.

• navigasyon olarak wisepilot 1 numara bana göre. Ama ücretli, onu da belirteyim.
  • Kendi "Haritalar" uygulaması da gayet başarılı. Şu ana kadar ücretli uygulama kullanmadım. Yolun başında olan bir işletim sistemi için gayet başarılı...
  • Google Maps uygulaması daha gelmedi mi? Ben eski blackberry imde oldukça memnundum ondan...
  • Ben hem ankaranın hem de Türkiyenin paralı GPS programını aldım.. harita var ama rota çizme özelliği yok.. gitmek istediğim yere beni rota çizip götüremiyosa ne anlamı var o haritanın ?! waze denen ücretsiz program var çok iyi ama o da rota çizme özelliği olmasına rağmen rota çizdirmeye çalışınca hata veriyo...

Bu arada @Kadir Kaan tşkler cvp için ancak "i" harfi ile ilgili şey hala olmadı bi fark yok şuan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 18 Haziran 2013; 12:03:35 >
  • Adana içinde rota çizmede sorun yaşamadım. Ayrıca giriş dilini İngilizce (UK) yapınca ı harfine bastığınızda i olarak öncelemesi lazım. Tekrar kontrol edin...
  • Kadir Kaan kullanıcısına yanıt
    Hangi prgoramdan bahsediyosunuz ? Waze.den mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkchild

Ben hem ankaranın hem de Türkiyenin paralı GPS programını aldım.. harita var ama rota çizme özelliği yok.. gitmek istediğim yere beni rota çizip götüremiyosa ne anlamı var o haritanın ?! waze denen ücretsiz program var çok iyi ama o da rota çizme özelliği olmasına rağmen rota çizdirmeye çalışınca hata veriyo...

Bu arada @Kadir Kaan tşkler cvp için ancak "i" harfi ile ilgili şey hala olmadı bi fark yok şuan...

Bir yanlışınız var blackberryin kendi gps programı rota çiziyor ve sesli olarak götürüyor. ( yaklaşık iki hafta önce gelen güncellemeden sonra siz belki tekrar denememişsinizdir.)
  • Dokunmatik konusunda önyargılı biriyim hala s40kullanmaktayım çağın epey gerisinde kaldım :) Aslında şarj sorunum falan olmadığı için pek sıkıntı olmuyordu ama işe başlama yaşı da gelince mail kullanımı da artmaya başladı.sony vardı aklımda ama android hiç cazip gelmiyor bana açıkçası.Windowsa karşı da bi antipatim var o yüzden nokiayı da eledim.Geriye kaldı blackberry :) Yorumlar cihazdan memnun olduğunu gösteriyor kullanan arkadaşların.en geç 2aya kadar telefon değiştirme düşüncem var.Z10 gözüme çok hoş geldi ve dediğim gibi yorumlar da alınası bi telefon olduğunu gösteriyor ama yine de sormak istiyorum.Dokunmatik önyargısı olan biri olarak zorluk çeker miyim acaba? Aldığıma pişman eder mi beni?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jr.SmeagoL

Dokunmatik konusunda önyargılı biriyim hala s40kullanmaktayım çağın epey gerisinde kaldım :) Aslında şarj sorunum falan olmadığı için pek sıkıntı olmuyordu ama işe başlama yaşı da gelince mail kullanımı da artmaya başladı.sony vardı aklımda ama android hiç cazip gelmiyor bana açıkçası.Windowsa karşı da bi antipatim var o yüzden nokiayı da eledim.Geriye kaldı blackberry :) Yorumlar cihazdan memnun olduğunu gösteriyor kullanan arkadaşların.en geç 2aya kadar telefon değiştirme düşüncem var.Z10 gözüme çok hoş geldi ve dediğim gibi yorumlar da alınası bi telefon olduğunu gösteriyor ama yine de sormak istiyorum.Dokunmatik önyargısı olan biri olarak zorluk çeker miyim acaba? Aldığıma pişman eder mi beni?

dokunmatik olayında iphone da denemiş birisi olarak z10 piyasanın en iyisi diyebilirim.
    siz hiç dokunmatik telefon kullanmamışsınız ama sonuçta hepimizin dokunmatiğe ilk başladığımız bir tarih oluyor, insan alışıyor ve hoşuna da gidiyor.

ancak telefon tavsiye etmek işinde çok çekiniyorum, ben z10'dan gerçekten memnunum, beğenerek kullanıyorum ama kişisel beğeniler değişiyor, ben tavsiye ederim ama siz beğenmezseniz başkasına kızmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeadPoets

quote:

Dokunmatik konusunda önyargılı biriyim hala s40kullanmaktayım çağın epey gerisinde kaldım :) Aslında şarj sorunum falan olmadığı için pek sıkıntı olmuyordu ama işe başlama yaşı da gelince mail kullanımı da artmaya başladı.sony vardı aklımda ama android hiç cazip gelmiyor bana açıkçası.Windowsa karşı da bi antipatim var o yüzden nokiayı da eledim.Geriye kaldı blackberry :) Yorumlar cihazdan memnun olduğunu gösteriyor kullanan arkadaşların.en geç 2aya kadar telefon değiştirme düşüncem var.Z10 gözüme çok hoş geldi ve dediğim gibi yorumlar da alınası bi telefon olduğunu gösteriyor ama yine de sormak istiyorum.Dokunmatik önyargısı olan biri olarak zorluk çeker miyim acaba? Aldığıma pişman eder mi beni?

dokunmatik olayında iphone da denemiş birisi olarak z10 piyasanın en iyisi diyebilirim.
    siz hiç dokunmatik telefon kullanmamışsınız ama sonuçta hepimizin dokunmatiğe ilk başladığımız bir tarih oluyor, insan alışıyor ve hoşuna da gidiyor.

ancak telefon tavsiye etmek işinde çok çekiniyorum, ben z10'dan gerçekten memnunum, beğenerek kullanıyorum ama kişisel beğeniler değişiyor, ben tavsiye ederim ama siz beğenmezseniz başkasına kızmayın.

Er ya da geç dokunmatik kullanmak zorundayım zaten bunun farkındayım tek sorun kısa sürede alışmak :) tavsiyeleriniz için birini suçlayacak değilim kolay kolay pişman da olmam zaten :)

• quote:

quote:

quote:

Er ya da geç dokunmatik kullanmak zorundayım zaten bunun farkındayım tek sorun kısa sürede alışmak :) tavsiyeleriniz için birini suçlayacak değilim kolay kolay pişman da olmam zaten :)

o zaman :) ben z10 tr geldiğinde ilk alanlardanım 4 aydır kullanıyorum ve bu telefonu kullanmak bir zevk tavsıye ederım..tek sasırdıgım nokta suan ıphone 5ı tokatlıyan telefonun pıyasası yok buda oluyor kı cogumuz ısme aldanıyoruz türkiyede bb tutmaz bızde bu kafa oldukca ortalık sımıtcı telefonu gıbı ıphone dolu :DDD

• Blackberry Blade Bazı argo tabirler kullanıcam ksura bakmayın.. şimdi zevk ve tercih meselesidir iphone samsung sony HTC vs. alana android kulllanana ,ios tercih edene hiçbirşey demem ama blackberry'yi sırf yazılımı nedeni ile yada yaygın olmaması sebebi ile eleştirenler de dahil.. bu altta resmini gördüğünüz teli bütün iphone android kullanıcıları barzosu krosu cahili iş adamı avukatı mühendisi ayranı yok içmeye traktörle gider ..maya tayfaısı da dahil herkes almak isteyecektir diye düşünüyorum.. çünkü şekle havaya önem veriyoruz... böyle bir telefon hangi yazılıma sahip olduğunu önemsetmeyecek kadar iyi gözüküyo....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 19 Haziran 2013; 0:05:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 41fb4141

quote:

quote:

quote:

o zaman :) ben z10 tr geldiğinde ilk alanlardanım 4 aydır kullanıyorum ve bu telefonu kullanmak bir zevk tavsıye ederım..tek sasırdıgım nokta suan ıphone 5ı tokatlıyan telefonun pıyasası yok buda oluyor kı cogumuz ısme aldanıyoruz türkiyede bb tutmaz bızde bu kafa oldukca ortalık sımıtcı telefonu gıbı ıphone dolu :DDD

Dostum bırak piyasası olmasın ya.Bıktım ıphone/samsung/sony/htc görmekten, gösteriş için telefon alıyorlar.Kimse de olmaması daha iyi

• Jr.SmeagoL J kullanıcısına yanıt
    Herkeste olduğu için Samsung g s3 ve iphone almayı hiç istemedim... sony alıcaktım ki Z10 beni tavladı :) asil ve sofistike bi alet....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 19 Haziran 2013; 0:28:28 >
  • Aynı düşünceleri ve duyguları paylaşıyoruz

• Jr.SmeagoL J kullanıcısına yanıt
    aynen ınankı refah duzeyı yukselınce herkes gosterıs dıye ıphone alıyor bence Türkiyede tutmuyor almanya,fransa,hındıstan yok satıyor...biz Türkler biraz koyun sürüsü gıbı bırı ne kullanıyor arkasından onu alıyoruz kendı tercıhlerımızı ve zevklerımızı ıkıncı plana atıyoruz ;)
  • Tarayıcıyı ilk açtığımızda en çok girilen sayfaları kutu kutu gösteriyor ya, orada bazı sitelerde kilit işareti var, o kilit nasıl kaldırılıyor bilen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.