Şimdi Ara

BLACKBERRY Z10 | ANA KONU (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.059
Cevap
28
Favori
286.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iemir

Arkadaşlar telefonumda bir sıkıntı daha var, rehberden bir kişiyi aradığım zaman cağrıların içinde başkasını aramış gibi görüyorum. Arananda cağrının içeriğine bakınca telefon ayrı isim farklı görünüyor. örneklersem rehberden x kişiyi aradım kapattıktan sonra cağrı kaydına bakınca y kişiyi aramış gibi görünüyor varmı bu sıkıntıyı yaşayan ?

Pilini çıkart tak.
  • Arkadaşlar bir sorum daha var telime bir tane sandisk ultra 32 gb class 10 hafıza kartı aldım yanlız 29,6 GB görünüyor nedenini bilen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iemir

Arkadaşlar bir sorum daha var telime bir tane sandisk ultra 32 gb class 10 hafıza kartı aldım yanlız 29,6 GB görünüyor nedenini bilen varmı?

Nedeni karışık olmakla birlikte normal bir durumdur.
  • iemir İ kullanıcısına yanıt
    genel olan birşey mesela hangi konuda olursa olsun bır mıktarını cıhaza ayırır mesela 16 gb telefonun bıle maxımum 16 gb kullanamazsınız ve bu sadece telefon degıl tum elektronık esyalarda gecerlidir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 41fb4141

genel olan birşey mesela hangi konuda olursa olsun bır mıktarını cıhaza ayırır mesela 16 gb telefonun bıle maxımum 16 gb kullanamazsınız ve bu sadece telefon degıl tum elektronık esyalarda gecerlidir..

Hafıza kartı kendi sistem dosyalarına bir miktar yer ayırır ama bu alan çok azdır. Esas fark ikili sistemle onlu sistem arasındaki farkdır. 1 kb 1024 byte dır. Giga byte boyutlarında bu fark yukarıdaki arkadaşın bahsettiği farka karşılık gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cleanton -- 29 Haziran 2013; 19:39:23 >
  • cleanton kullanıcısına yanıt
    aynen öle...
  • Kullanmayanlar için Wisepilot navigasyon tavsiye olunur, Istanbul daki trafik bilgileri başarılı, ulaşım süreleri bire bir tutuyor.. Deneme sürümü sanırım bir hafta...
  • quote:

Orijinalden alıntı: riprap

Arkadaşlar Z10 gece çekimleri son güncellemeyle düzeltildimi ? Bazı forumlarda kıyaslama gördüm gece çekimleri baya kötü.Birde pop3 maillerini rahatlıkla kurabiliyoruz değil mi ? Şirket mailim exchange değil pop3 olarak kullandığımda outlook'uma düşen mailler aynı zamanda Z10'da düşecek değil mi ? İos ve anroid'de autocad dosyalarını telefonda açabiliyoruz.Autocad programı markette var mı yada port edip kullanan var mı ?

Pop mail orn. Telefonla açınca bilgisayar açıldı göstermez veya telefonda silinen mail bilgisayarda silindi gozukmez.
    Tam senkronızasyon olması için ımap olarak mail kurulması lazım. Maıl Server destekler mi sizin bilemem...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mobile tarayıcılarda html 5 test sonuçları..

http://html5test.com/results/mobile.html
  • NETGUYTR N kullanıcısına yanıt
    bb z 10 internet hızı mükemmel bence de, Iphone Android falan anlamam...
  • aynen kardeş ılk cıktıgı gunden berı kullanıyorum 4 ayı gectı ve sıkıldım degıstırıyım dedım ama bb z10 dan kıbar ve stabıl cok cok ustun bı telefon yok ondan bende çok memnunum helede ınternet ve mesaj keyfı tadından yenmıyor ınsan elınden bırakası gelmıyor..
  • Merhaba arkadaşlar bende 4 gün önce z10 aldım telefonun bir çok eksiği olmasına rağmen her şeyi dört dörtlük diyebilirim.
    Şuanlık tek sorun ettiğim şey şu şarjım %20 %30 larda iken birden kapanıyor ve hiç açılmıyor bu sorunumu nasıl düzeltebilirim acaba.
  • Bende yok öyle bir şey. Hard reset deneyin , yani sistemi baştan yükleyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ysmlike Y kullanıcısına yanıt
    BENDE DE yok öyle bir şey bence reset at ve güncellemeleri tekrar yükle...
  • Arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var... bende genellikle internet kapalı olur... Bazen interneti açtığımda internete bağlanmıyo yani sağ üstte internete bağlanmaya dair herhangi bir harf ve blackberry logosu çıkmıyo.. Ancak telfonu yeniden başlattığımda o zaman nete bağlanabilecek duruma geliyo yani hemen sağ üst köşede ilgili har ve BB logosu çıkıyo...

Bu konuda bir fikri olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkchild

Arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var... bende genellikle internet kapalı olur... Bazen interneti açtığımda internete bağlanmıyo yani sağ üstte internete bağlanmaya dair herhangi bir harf ve blackberry logosu çıkmıyo.. Ancak telfonu yeniden başlattığımda o zaman nete bağlanabilecek duruma geliyo yani hemen sağ üst köşede ilgili har ve BB logosu çıkıyo...

Benim de buna benzer bir sorunum var. Telefonu 2G kullanıyorum ve yukarıda e sembolü var. 2G'nin çekmediği zamanlar gsm sembolü oluyor ama gsm'den tekrar e'ye veya h'ye geçmiyor. Dolayısıyla Darkchild'in sorunu gibi internete de girmiyor.

Ben bu sorunumu şöyle çözdüm ; Ayarlar > Ağ Bağlantıları > Mobil Şebeke > Mobil Şebeke'yi kapatıp açıyorum ve düzeliyor. Daha önce gsm'de kaldığı yerde e veya h gösteriyor ve internete bağlanabiliyor.

Belki de bu şekilde yaparsan telefonu yeniden başlatmana gerek kalmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkchild

Arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var... bende genellikle internet kapalı olur... Bazen interneti açtığımda internete bağlanmıyo yani sağ üstte internete bağlanmaya dair herhangi bir harf ve blackberry logosu çıkmıyo.. Ancak telfonu yeniden başlattığımda o zaman nete bağlanabilecek duruma geliyo yani hemen sağ üst köşede ilgili har ve BB logosu çıkıyo...

SIM kartını değiştir.
  • Benim de kamerada sorun var, 15 gündür serviste. Fotoğraf çekimi yaptığım zaman mavi bir şerit çıkıyor ekranın ortasında.
    Pil sorunu da ilk aldığım zamandan beri var. Bekliyorum bakalım diğer telefonlar tam bir işkence benim için o kadar alıştım.
    Bir de hafıza kartı alacağım ama bazı forumlarda 64 gb lıkların çalıştırmadığından bahsediyor. 32 gb ideali midir?
  • 850 liradan kayıtlı sıfır z10 alınır mı sizce ? yoksa blackberry q10 un 1000 tl civarlarına düşmesini mi beklesem
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.