Şimdi Ara

BLACKBERRY Z10 | ANA KONU (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.059
Cevap
28
Favori
286.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: djenez

850 liradan kayıtlı sıfır z10 alınır mı sizce ? yoksa blackberry q10 un 1000 tl civarlarına düşmesini mi beklesem

850 Tl ye kadar düştümü yazık yaaaa 2000 TL ver al 4 ayda 850 TL İlk BB deneyimindi, Bir daha mı
  • iemir İ kullanıcısına yanıt
    hiç sorma kardeş 4 ay önce 1850 verdim aldım şimdi ise 1000 tl verdiler oda garantisi var diye :) ama böyle düşünme ıphone 5 3300 den girdi ve şuan 1600 e bile var kayıtlı cıhaz 7-8 ay oldu bence sen bak cihazının keyfine ıphone 5 e de bızım cıhaz havada karada tokatlar ıphone simitçi telefonu artık :D:D
  • 1900 TL'ye aldım. Isterse 100 TL olsun ikinci eli umrumda değil. Zaten ikinci el satma kültürünü anlamıyorum. Şimdi A10'un çıkmasını bekliyorum. Hiç pişman değilim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadir Kaan kullanıcısına yanıt
    aynen kardeş A10 çıksın A10 geçicem kasım veya aralık gibi BLACKBERRY DEN VAZGECMEM...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zucchero

Benim de kamerada sorun var, 15 gündür serviste. Fotoğraf çekimi yaptığım zaman mavi bir şerit çıkıyor ekranın ortasında.
    Pil sorunu da ilk aldığım zamandan beri var. Bekliyorum bakalım diğer telefonlar tam bir işkence benim için o kadar alıştım.
    Bir de hafıza kartı alacağım ama bazı forumlarda 64 gb lıkların çalıştırmadığından bahsediyor. 32 gb ideali midir?

32 GB ideal, Toshiba Exceria öneririm ama fiyat biraz tuzlu. Araştırırsan daha ucuza bulabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: djenez

850 liradan kayıtlı sıfır z10 alınır mı sizce ? yoksa blackberry q10 un 1000 tl civarlarına düşmesini mi beklesem

bu fiyata nerede var reis ya alalım bi tane
  • quote:

Bir de hafıza kartı alacağım ama bazı forumlarda 64 gb lıkların çalıştırmadığından bahsediyor. 32 gb ideali midir?

64 GB kullanabilirsin ama ilk taktığında içindeki formatlama yüzünden kartı görmeyecektir. Telefonunun menülerinden kartı formatladıktan sonra kullanabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cleanton

quote:

64 GB kullanabilirsin ama ilk taktığında içindeki formatlama yüzünden kartı görmeyecektir. Telefonunun menülerinden kartı formatladıktan sonra kullanabilirsin.

Yine de ideali 32 GB'dir..
  • Kadir Kaan kullanıcısına yanıt
    bencede en iyisi 32 gb fazla kasmanın anlamı olmadığını düşünüyorum
  • Arkadaşlar z10 kullanıcıyım bikaç sorum var;
    1. mail yazarken otomatik kelimeyi gösteriyor bu güzel fakat boşluk bırakmak istediğimde de orada gösterdiği kelimeyi seçiyor.kelimeyi seçmemek için ne yapmalıyım
    2. Z10 ana ekranında solda arama butonu var. sağda da kamera simgesi var. kamera simgesinin yerine başka bi kısayol koyabilir miyiz?
    3. kılıftan çıkarken sürekli kamera veya başka bi program açılıyor. yani üst tuşa basıp kitlesemde kılıftan çıkarırken otomatik açılıyor.

yardımlarınız rica olunur. teşekkürler...

bide güzel ücretsiz oyun önerisi varsa :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 41fb4141

İdeal ne demek arkadaşlar? Ne kadar çok o kadar iyi. Çok anlamsız bir yorum yapmışsınız. Kaliteli bir hafıza kartı alırsanız sorununuz olmaz.
  • selam arkadaşlar, ben bu gün bbz10 aldım her şeyi yaptım bi problem yok ama e-posta ayarlarını yapıyorum fakat epostalarımı nereden kontrol edeceğimi bir türlü bulamadım, ekranta eposta diye bir seçenek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergindemirel

Arkadaşlar z10 kullanıcıyım bikaç sorum var;
    1. mail yazarken otomatik kelimeyi gösteriyor bu güzel fakat boşluk bırakmak istediğimde de orada gösterdiği kelimeyi seçiyor.kelimeyi seçmemek için ne yapmalıyım
    2. Z10 ana ekranında solda arama butonu var. sağda da kamera simgesi var. kamera simgesinin yerine başka bi kısayol koyabilir miyiz?
    3. kılıftan çıkarken sürekli kamera veya başka bi program açılıyor. yani üst tuşa basıp kitlesemde kılıftan çıkarırken otomatik açılıyor.

yardımlarınız rica olunur. teşekkürler...

bide güzel ücretsiz oyun önerisi varsa :)

1. Boşluk tuşunu yukarı kaydırın.
    2. Hayır.
    3. Kılıf değiştirin.

• quote:

Orijinalden alıntı: cleanton

quote:

Orijinalden alıntı: 41fb4141

İdeal ne demek arkadaşlar? Ne kadar çok o kadar iyi. Çok anlamsız bir yorum yapmışsınız. Kaliteli bir hafıza kartı alırsanız sorununuz olmaz.

Yine de ideali 32 GB..

• Arkadaşlar bu tür beyaz bir blackberry Z10 hiçbiyerde görmedim... Bu resmi de Blackberry'nin facebook sayfasından aldım... Bunu bulan gören var mı ? Bence bizim beyazdan da daha şık duruyo ?
  • Beyazı böyle olsaydı beyaz alırdım ama böyle bir beyaz yok maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oricalcus -- 5 Temmuz 2013; 10:35:54 >
  • oricalcus kullanıcısına yanıt
    haklısınız daha şık duruyor ama ben beyaz alışkanlığım yüzünden bu beyazımıda çok begenıyorum :)
  • 41fb4141 4 kullanıcısına yanıt
    Beyazı tek geçerim... her şeyde.. ama siyah ve beyaz da bi arada çok şık durur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkchild

Arkadaşlar bu tür beyaz bir blackberry Z10 hiçbiyerde görmedim... Bu resmi de Blackberry'nin facebook sayfasından aldım... Bunu bulan gören var mı ? Bence bizim beyazdan da daha şık duruyo ?

Kılıf takmışlardır. Tek beyaz var.

• Photoshop..

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.