Şimdi Ara

BLACKBERRY Z10 | ANA KONU (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.059
Cevap
28
Favori
286.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Photoshop olabilir evet... ama kılıf olamaz.. iç kısım o beyaz kısım kılıf sözkonusu olamaz ki oraya :)
  • Arkadaşlar benim Blackberry Z10 dün şarjında 3. gününü tamamladı... ilk defa 3 günü tamamladı yani.. Bugün sabah şarjdan çektim ve şuan yüzde 90'lık kısım halen dolu... ben de şaşırdım açıkcası... Normalde 2 gün.. çok yoğun kullanımlarda da 1 gün gidiyo.. bu arada nete çok az giriyorum.. oyun oynamıyorum, net açık değil çoğunlukla kapalı, müzik dinlemiyorum (müzik için imzamdaki aletleri kullanıyorum çünkü) msj atıyorum telefon konuşması yapıyorum... Muhtemelen hepimizinki bu durumda olabilir ama bataryanın da açılmasının etkisiyle ilk defa oldu böyle birşey.. Söylemek istedim...
  • Başka bir forumda yazmıştım buraya da aktarıyorum:
    Ayrıca şunu da belirteyim; batarya ile ilgili çok şey denedim. Ama ne yazık ki kesin olarak şu şudur diyemiyorum. Mesela en son denememde tam şarj edip cihaza yüklendim. Yani 3G açık, Wi-Fi açık, NFC açık, Konum Servisleri açık, Ekran Parlaklığı 100%, Müzik dinleme, Video izleme, Youtube, Webde gezinme, Facebook, Twitter, Whatsapp, E-Postalar.. tam 18 saat sonra şarj bitti. İnanılır gibi değil. Zira her türlü kısıtlamayı yapıp da batarya süresini uzatmaya çalıştığımda da hemen hemen bu değeri görüyorum.
    Saygılar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadir Kaan kullanıcısına yanıt
    ""Zira her türlü kısıtlamayı yapıp da batarya süresini uzatmaya çalıştığımda da hemen hemen bu değeri görüyorum""

Derken tam anlamadım... Yine bu değeri görüyorum derken yine mi 18 saat gidiyo demek istedin ? Anlatmak istediğin ana fikri anlamadım.. Bataryayı ne zaman neyin bitireceği belli olmuyo bazen mi demek istedin ?
  • İlk zamanlar demiştim, batarya bazen kendi kafasına göre takılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkchild

""Zira her türlü kısıtlamayı yapıp da batarya süresini uzatmaya çalıştığımda da hemen hemen bu değeri görüyorum""

Derken tam anlamadım... Yine bu değeri görüyorum derken yine mi 18 saat gidiyo demek istedin ? Anlatmak istediğin ana fikri anlamadım.. Bataryayı ne zaman neyin bitireceği belli olmuyo bazen mi demek istedin ?

O durumda da ortalama 16 saat kadar dayanıyor..

• Merhaba arkadaşlar bugün Os 10.2 beta sürümünü telefonumda denedim bir çok özellik aktif değildi ondan kaldırdım ama bir çok eksik yeni gelecek güncelemeyle gidicek galiba en azından klavye türkçe karakterlerin tamamını içeriyordu
  • Hıcbır zaman sızın aldıgınız sonucları alamadım yogun sms hergun 4 saat telefon gorusnesı whatsapp ve maıller acık whatsappdan da yazısıyorum ama face ve twıt kapalı nete gırerım arada en fazla 10 saat ekran %60 da bende daha yenı su yok ovduklerı gold bataryayı aldım 2680 mah bakalım bu ne sonuc verecek stl 100-2
    model bnmkı trdekılerden degıl londradan gelme ıslemcı farklı acaba ondanmıdır anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sindirgi -- 6 Temmuz 2013; 9:42:11 >
  • Bu arada benim ekran ışığı da yarının altında... çok farkettirir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sindirgi

Hıcbır zaman sızın aldıgınız sonucları alamadım yogun sms hergun 4 saat telefon gorusnesı whatsapp ve maıller acık whatsappdan da yazısıyorum ama face ve twıt kapalı nete gırerım arada en fazla 10 saat ekran %60 da bende daha yenı su yok ovduklerı gold bataryayı aldım 2680 mah bakalım bu ne sonuc verecek stl 100-2
    model bnmkı trdekılerden degıl londradan gelme ıslemcı farklı acaba ondanmıdır anlamadım

Bendeki STL100-1. Fakat 4 saat görüşme ile birlikte 10 saat batarya ömrü de fena değil hani..

• skype ta sorun yasayan var mı. preview diye bi versiyon var . mecburen onu indirdim ama bb kitleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kadir Kaan

quote:

Orijinalden alıntı: sindirgi

Hıcbır zaman sızın aldıgınız sonucları alamadım yogun sms hergun 4 saat telefon gorusnesı whatsapp ve maıller acık whatsappdan da yazısıyorum ama face ve twıt kapalı nete gırerım arada en fazla 10 saat ekran %60 da bende daha yenı su yok ovduklerı gold bataryayı aldım 2680 mah bakalım bu ne sonuc verecek stl 100-2

Bendeki STL100-1. Fakat 4 saat görüşme ile birlikte 10 saat batarya ömrü de fena değil hani..

Evet 4 saat az bir süre değil hatda 4 saati geçtiği günler oluyor ama bu yeni bataryayla 10 saati dolduruyor orjinal bataryası bu yoğun kullanımda max 7 saat çıkartıyordu bu batarya biraz daha iyi vede daha 4 günü kullanımımın gün geçtikce daha iyi olur tahminim ama geri verdiğim iphone 5 den çok çok bu yaptıklarımı yaptığımda 6 saatde ip 5 kapanıyordu

• Batarya; ne yaparsak yapalım. (yoğun kullanımda) 1 günü tamamlayamıyor.
    ACABA; 2.600 MH. GOLD bataryayı nereden alabiliriz? (Son çözüm olarak bunu denemek istiyorum)???
  • hakanuzay kullanıcısına yanıt
    olursa paylaşın bizimle de.bende anlamadım bağzen 1 gün çıkarıyor ertesi güne bile geçiyor bağzen 1 gün zor tamamlıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 41fb4141

olursa paylaşın bizimle de.bende anlamadım bağzen 1 gün çıkarıyor ertesi güne bile geçiyor bağzen 1 gün zor tamamlıyor...

Ben 1 hafta oldu alalı 100 tl ye aldım n4bb sıtesınde satılıyordu ama beklemek.ıstemedım bırı getırtıyordu ondan aldım dırek suan memnunum benım neredeyse 2 kata cıktı batarya suresı
     BLACKBERRY Z10 | ANA KONU

• hakanuzay kullanıcısına yanıt
    http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-2680mAh-LS1-High-Capacity-Gold-Business-Replacement-Battery-for-Blackberry-Z10-Support-Big-Order/911908128.html

bu sitede 15$ kargo ücretsiz yalnız kargonun gelmesi 15 - 25 gün arası sürüyor.
  • sindirgi S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bende hemen alıyorum
  • İyi de bu dandik yan sanayi batarya ürününü geçen kullanan arkadaş.. istikrarsız gösteriyo azalıyo çoğalıyo bi anda bitiyo dedi.. ve çok da fark yok demişti ?
  • Çok şükür telefonum teknik servis tarafından bugün teslim edildi. Yok arkadaş Z10 gibisi.
  • zucchero kullanıcısına yanıt
    Sorun ne ıdı kardeşim hani bizde de aynı sıkıntı var mı
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.