Şimdi Ara

Blackberry Z10 BES ya da BIS (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
5.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cleanton

Blog sayfalarında ve forumlarda dünya kadar inceleme zaten var.

Forumlarda derken? Donanim haberde hic kullanici incelemesi gormedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünyada bir sürü Blackberry forumu var. Dünya donanımhaber forumlarından ibaret değil.
  • Merhaba,

BİS in olmaması çok kötü oldu gerçekten,

yorum yapan herkese teşekkürler
  • quote:

Ben 10 gündür Z10 kullanıyorum. BIS artık geçerli değil. Diğer telefonlarda kullanılan internet paketlerden biri ile kullanabilirsiniz. BIS'iniz varsa ve Z10 kullanacaksanız BIS hizmetinizi iptal ettirin boşuna para ödemeyin. Alacağınız internet paketi ile eskiden BIS ile aldığınız bütün hizmetlere erişebiliyorsunuz. Kullanım açısından fark yok, tek fark fiyatlarda.

Merhaba,

Peki BİS te yapmış olduğum ayarlar ( şirketimim maili BİS te sadece webmail ayarı ile çalışıyorhttps://mail.sirket.com/echange/ gibi, DİKKAT EXCHANGE DEĞİL ) bu cihazda çalışıyor mu ?

• quote:

Dünyada bir sürü Blackberry forumu var. Dünya donanımhaber forumlarından ibaret değil.

Neden arkadaşa çıkıştığınızı anlayamadım. Arkadaş gibi ben de forumda Z10 kullanan daha önce görmedim. Bundan dolayı da nerden aldınız diye sormuştuk ama cevabı sadece atışmak oldu?
  • "Nereden aldınız" sorusu ile ilgili tek cevabım olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PW

quote:

Ben 10 gündür Z10 kullanıyorum. BIS artık geçerli değil. Diğer telefonlarda kullanılan internet paketlerden biri ile kullanabilirsiniz. BIS'iniz varsa ve Z10 kullanacaksanız BIS hizmetinizi iptal ettirin boşuna para ödemeyin. Alacağınız internet paketi ile eskiden BIS ile aldığınız bütün hizmetlere erişebiliyorsunuz. Kullanım açısından fark yok, tek fark fiyatlarda.

Merhaba,

Peki BİS te yapmış olduğum ayarlar ( şirketimim maili BİS te sadece webmail ayarı ile çalışıyorhttps://mail.sirket.com/echange/ gibi, DİKKAT EXCHANGE DEĞİL ) bu cihazda çalışıyor mu ?

Bu sorunun cevabını almak için biraz daha bekleyeceğiz sanırım deneme şansı olan varsa bilgi verebilrse sevinirim

• Bu konu netleşmiştir sanırım artık, son durum nedir ? BİS i kullanabiliyor muyuz ?

• Yalnız BIS hala daha hızlı bir bağlanma yöntemi değil mi? Sonuçta dataları sıkıştırıp telefonda açıyor. Hem kota açısından hemde hız açısından daha avantajlı değil mi BIS kullanmak? Yoksa BIS in bu tüm özellikleri z10 ile kullanılamaz durumamı geldi?
  • Evet kesinlikle BIS daha hızlı. İnanın sorunuzun cevabını bende merak ediyorum.

Şuan kullandığım BB de BIS paketi ile şirket maillerime ulaşıyorum, eğer Z10 da da aynı şekilde devam edebileceksem direk geçiş yapacağım ama sorunumun cevabını bulamadım henüz

sırf deneme içinde cihazı satın almak istemiyorum
  • Turkcell de Z10 a BIS paketi tanımlayamıyorlar. Ondan dolayı BIS i herhalde Z10 hiç desteklemiyor, normal internet gibi kulanıyor BIS i.
  • Blackberry 10 işletim sisteminde BIS aboneliğine ihtiyaç kalmadı, artık internet paketi yani internet apn'i aktif olarak kullanılıyor.

Bazı operatörlerde (Turkcell ve Avea'da) BIS paketinin içerisinde internet apn'i de dahil olduğu için eski BIS kullanıcıları sorunsuz şekilde Blackberry Z10 ile paketlerini kullanmaya devam ediyorlar.

Ancak eski cihazlarda kullanılan BIS paketinin veri sıkıştırma özelliği Blackberry 10 işletim sisteminde yok çünkü internet apn'i kullanılıyor. Veri sıkıştırması sadece BIS yani blackberry.net apn'i üzerinden yapılıyor.
  • Ben hala sorumun cevabını alamadım. BİS deki e-mail hesaplarım otomatik olarak Z10 a da geçecek mi ? kullanabilecek miyim ?

• Merhaba ;

Sorunuzun cevabını Türkiye'ye giriş yaptığı gün 9900'dan Z10'a geçiş yapan biri olarak yanıtlamak isterim.Telefonun ilk çıkış sürümünde özellikle Gmail,Hotmail gibi mail servisleri dışındaki maillerde ciddi sıkıntılar vardı anlık olarak gelmiyordu okuduğum mailler bilgisayarda okunmadı gibi Z10 aldığıma pişman eden sıkıntılar yaşadım.Ancak 10.1 güncellemesi ile beraber mail kurulumunu yeniden yaptığımda benden sunucu bilgilerini elle girmemi istedi girdim ve sonuç mükemmel mailler bilgisayardan önce telefona düşüyor ve en güzeli telefondan okuduğum mailleri bir de bilgisayardan okumakla uğraşmıyorum
  • Merhaba Adem bey,

Bilgilendirme için çok teşekkür ederim, bu ayarları BİS servisinden yaptınız değil mi ? Şirketim exchange ve webmail üzerinden çalışıyor
  • Yok hocam BİS kullanmıyorum normal internet paketi ile şirket mailim için diğer sunucularda pop ayarı yapmak için kullandığım sunucu adresini yazdım oldu bitti :)
  • yeterli değil ya

denemedim almayacağım kesinlikle..
  • Abi şaka gibi ya,

Konuda sorulan soru z10 da bis kullanabiliyor muyuz ? Bakın çok net

Yani şu an benim hattımda bis tanımlı ve normal veri hattı yok, sadece BIS üzerinden internete bağlanabilecekmiyim ?
    Yani Z10 da bis çalışıyor mu ? Çalışma ihtimali var mı ?

Lütfen biri bunu cevaplasın !!!
  • Arkadaşlar ben şahsen denedim müsteri hizmetlerini aradım bis paketi tanımlattım malesef internete girmedi bis için alacaksanız uzak durun z10dan . 9900 alın bundan daha iyi i terneti
  • İlk BB cihazım Z10 daha önce bis kullanmadım, zaten bu sürümde gerekte yok, F/P olarak alabileceğiniz en iyi cihazlardan birisi.

Blackberry Z10 incelemesi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.