Şimdi Ara

Blackberry Z10 BES ya da BIS (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
5.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Blackberry Z10 kullanıyorum, sorun istediğiniz soruyu.

Blackberry 10 sistemli telefonlarda, yani Q10, Z10 gibi cihazlarda BIS paketi kullanılmıyor. Diğer cihazlardaki gibi normal internet paketi alıyorsunuz.

Hesap eklemek için de aşağıdaki resmi telefondan aldım, gelişmiş olarak mail hesabı ekleme sayfasıdır cihaz üzerinde.
     Blackberry Z10 BES ya da BIS
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobanmahmut

Blackberry Z10 kullanıyorum, sorun istediğiniz soruyu.

Benim sorum var. Z10 da blitz dosyası yaparak kendi cihaz yazılımımı oluşturucam. Nasıl yapabilirim?
  • mastercallisto kullanıcısına yanıt
    Blitz dosyası nedir hiç bilmiyorum ama BlackBerry içinde geliştirici modu var. Onu aktif hale getirince yazılım geliştirmeye olanak verici özellikleri açıyor diye biliyorum. BlackBerry de geliştiricilere büyük destek veriyor.
  • cobanmahmut kullanıcısına yanıt
    Herşeyi sorabilirsiniz diye yazmışsınız ya ben zaten ne olduğunu ve nasıl yapıldığını biliyorum.

Developer Mode (Geliştirici Modu) farklı işlere yarıyor. Dışarıdan edindiğiniz bar uzantılı dosyaları yüklerken yada qnx bilginiz var ise uygulama geliştirip telefona atarken kullanılıyor developer mode.
  • mastercallisto kullanıcısına yanıt
    Tamam, ben de farklı bir şey söylemedim. Geliştirme modu dediğiniz işlere yarıyor evet. İstediğiniz soruyu sorun demekle her şeyi cevaplayabileceğimi garanti edemem. Genel kullanıma yönelik her soruyu cevaplarım ancak geliştirici tarzı işlerle uğraşmadığım için bilgim yok. Yine de az buçuk size yanıt verdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar
    Benım ınternet paketım ve ek olarak bıs paketım var blackberry z10 son surumunu kullanıyorum kırmızı operator

Internet paketı kontrol edıyorum en bılınen arama sıtesınden bır sey arayınca dahı ınternet paketım tukenıyor

Demek ıstedıgım sahıp oldugum bıs paketı devreye gırmıyor mu kırmızı operatoryn faturasız bıs ını kullanıyorum

Bıs ı devreye alıp bısın kullanılmadıgı yerlerde de ınternet paketımın devreye gırmesını ıstıyorun

Daha once 9800 torch kullanıyordum bu sekıldeydı

Acaba z10 ıcınde boyle olur mu ku?

Sımdıden tesekkur ederım

• savasilmaz S kullanıcısına yanıt
    BB10 ( Z10, Q10, Q5, Z30 , Passport, Classic ) telefonlarda BIS ya da BES paketine ihtiyac yoktur olsa bile normal paketinizden duser, BIS paketinizi iptal ettirip normal internet paketinizi yukseltin

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.