Bildirim
blackberry z10 GARANTİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Yazılımı güncellemeyi denediniz mi? Yani wipe yapıp autoloader ile yazılım yüklemeyi denediniz mi? Yazılımsal sorunsa boşuna yollamışsınız donanımsal ise yorum yok..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam garanti bittikten sonra sıkıntı vermesin istiyoruz ki zaten sürekli çalışmıyor değil bazen anlık bi an oluyor kemara error batarya da da sorun var %40 gösterirken bi anda bitiyor tahmin ksç güne gelir acaba -
quote:
Orijinalden alıntı: köğrenci
hocam garanti bittikten sonra sıkıntı vermesin istiyoruz ki zaten sürekli çalışmıyor değil bazen anlık bi an oluyor kemara error batarya da da sorun var %40 gösterirken bi anda bitiyor tahmin ksç güne gelir acaba
Batarya z10 un kronik sorunu. Ben şöyle özdüm. Cihaza yazılım atmadan önce bataryayı harici cihazla %100 doldurdum halloldu. Kamera sorunu da sanırım donanımsal bir sorun. Servise yollamakla iyi yapmışsınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X