Şimdi Ara

BlackBerry Z30 Kullanıcıları Kulübü [AnaKonu] (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
869
Cevap
6
Favori
26.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BlackBerry ile yasaklı sitelere girmenin kesin bir yolunu bulabilen var mı? Ücretli vpn servisleri dışında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RioDeJaneiro

google play vs google bağlantılarını silin tekrar kurun tekrar deneyin

Rıske gırıp 3g ıle ındırdım. Sorunsuz ındı ve kuruldu. Gayet keyıflı oynanıyor.

Cok tesekkurler.

• Arkadaşlar elimdeki 16 gb g2 yi satıp z30 almayı düşünüyorum. Önce Q10 da kullanmıştım. Tavsiye eder misiniz? Ve androidleri aratır mı sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanandnexus

Arkadaşlar elimdeki 16 gb g2 yi satıp z30 almayı düşünüyorum. Önce Q10 da kullanmıştım. Tavsiye eder misiniz? Ve androidleri aratır mı sizce?

aratmaz tek yaşayacağınız sorun uygulama oda kısa sürede düzelicek tam anlamıyla.her uygulama hemen hemen bulunuyor ama androiddeki gibi tam stabil değil . blackberry worlddekilerde sıkıntı yok fakat üçüncü parti mağazalarda sıkıntı söz konusu

• RioDeJaneiro kullanıcısına yanıt
    Evet aslında kendi uygulamaları gerçekten çok iyi çalışıyor. Bunu Q10 da görmüştüm. Ama bu potansiyeli kullanmak yerine berbat android uygulamalarına yönelmek gerçekten kötü bir durum. Markette zaten çoğu temel uygulama var diye biliyorum. Kulaklık sesi yüksek mi ve kaliteli ses veriyor mu? Hoparlör sesi zaten iyidir diye düşünüyorum. Bir de kamerasının iyi çıkmamasından korkuyorum. Özellikle ön kamera benim için önemli. Ve tabi ki de pil. Bu konularda aydınlatırsanız çok memnun olurum.
  • quote:

Evet aslında kendi uygulamaları gerçekten çok iyi çalışıyor. Bunu Q10 da görmüştüm. Ama bu potansiyeli kullanmak yerine berbat android uygulamalarına yönelmek gerçekten kötü bir durum. Markette zaten çoğu temel uygulama var diye biliyorum. Kulaklık sesi yüksek mi ve kaliteli ses veriyor mu? Hoparlör sesi zaten iyidir diye düşünüyorum. Bir de kamerasının iyi çıkmamasından korkuyorum. Özellikle ön kamera benim için önemli. Ve tabi ki de pil. Bu konularda aydınlatırsanız çok memnun olurum.

z30 un kamerası dslr makine ile yarışıyor çok böyle abartılacak kamerası yok ama şöyle söyleyşm g2 den iyi ve örnek vericek olursam 5s ile aynı kaliteye sahip kamerası.ama ön kamerası zaten q10 kullanmışsanız bilirsiniz onla aynı diyebilirim

• RioDeJaneiro kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam eğer öyle diyorsanız kamera konusunda sorun yaşamam. Q10 un ön kamerası ne çok iyi ne çok kötüydü. Kulaklık çıkışı nasil peki hocam? Kulaklık da benim için önemli. Ve telefon güncelleme alıyor mu? Yani leaked sürümler vs. destek devam ediyor mu? Bunların dışında kafamda daha soru işareti yok. Haftaya kalmadan alabilirim telefonu.

• quote:

Anladım hocam eğer öyle diyorsanız kamera konusunda sorun yaşamam. Q10 un ön kamerası ne çok iyi ne çok kötüydü. Kulaklık çıkışı nasil peki hocam? Kulaklık da benim için önemli. Ve telefon güncelleme alıyor mu? Yani leaked sürümler vs. destek devam ediyor mu? Bunların dışında kafamda daha soru işareti yok. Haftaya kalmadan alabilirim telefonu.

kulaklık çıkışı iyi iş görür.güncellemede blackberry de pek sıkıntı olmaz alıyor hala . telefon diğer kusurlarından biri sar değeri biraz yüksek oda sizin için ne kadar önemli size kalmış birşey .

• hasanandnexus kullanıcısına yanıt
    Kutudan çıkan kulaklık çok ama çok kaliteli. Birbirine asla dolanmayan kablo ve kulağın içine girmeyen bir yapısı var.
  • Google play hizmeti çalışyor mu?. Playstore2u kastetmiyorum yalnız. Mesela Androiddeki Clash of Clans hesabımı BB cihazdan çalıştırabilir miyim?Deneyen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ogz

Google play hizmeti çalışyor mu?. Playstore2u kastetmiyorum yalnız. Mesela Androiddeki Clash of Clans hesabımı BB cihazdan çalıştırabilir miyim?Deneyen var mı?

Clash of clans çalışmıyor google hesabındaki. denendi

• quote:

quote:

Google play hizmeti çalışyor mu?. Playstore2u kastetmiyorum yalnız. Mesela Androiddeki Clash of Clans hesabımı BB cihazdan çalıştırabilir miyim?Deneyen var mı?

Teşekkür ettim yardım ettiğin için.
  • quote:

quote:

Yeniden clash of clansh açılıp oynanıyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: pybs147

quote:

quote:

Yeniden clash of clansh açılıp oynanıyor mu

B b t u r k de bir yontem var deneyebilirsiniz, calisiyormus

• Z30 faturalı cihazın satıyorum 05324167930 artık iphone geçeceğim

• z30 umu ufak oglum halletti. sanirim mikrofona su kacirmis sesim karsiya gitmiyordu. servise yolladim 25 hazirandan beri serviste bugun aradim daha bakmamislar sanirim cevap veremediler. daha once servis deneyimi yasayan var mi? ne kadar suruyor? uzun surecekse z10 buldum bir tane onu alayim diyorum. 2 haftadir lg p920 kullaniyorum tek kelime ile re-zil-lik dogrusu..

• quote:

Orijinalden alıntı: malatyaspor

z30 umu ufak oglum halletti. sanirim mikrofona su kacirmis sesim karsiya gitmiyordu. servise yolladim 25 hazirandan beri serviste bugun aradim daha bakmamislar sanirim cevap veremediler. daha once servis deneyimi yasayan var mi? ne kadar suruyor? uzun surecekse z10 buldum bir tane onu alayim diyorum. 2 haftadir lg p920 kullaniyorum tek kelime ile re-zil-lik dogrusu..

Kim bakıyor garantisine? Ben hepsiburada dan almayı düşünüyordum.
  • Ben n11 turuncumağaza dan aldım.Satıcıyı tavsiye ederim hocam, gayet ilgili davranıyor.%5 indirim varken de alın derim, hb fazla para ödemeye gerek yok.
    Garanti veren firma ise gg daki cepport yani intellicell.Orada da 1079 olması gerek fiyatı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F.Castro -- 8 Temmuz 2015; 21:54:28 >
  • avrupada fiyat indirimine gidildi z30 un 500-700 tl arası sıfır fiyatı .türkiyede bir indirime gidilmedi halen kim ne tutturursa ona satıyor

• quote:

avrupada fiyat indirimine gidildi z30 un 500-700 tl arası sıfır fiyatı .türkiyede bir indirime gidilmedi halen kim ne tutturursa ona satıyor

Cihaz sorunlu mu ki kakitesiz mi neden indirike giriyor bu ay almayı düşünüyordum

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.