Şimdi Ara

BlackBerry Z30 Kullanıcıları Kulübü [AnaKonu] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
869
Cevap
6
Favori
26.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Blackberry z30 un parlaklığı nasıl düsük mü bi videoda baya düşük geldi nexus 5 e oranla bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet ekran parkakligi dusuk eger ekrani parlak olarak kullanmayi seviyorsan sorun olabilir Fakat ben parlak ekranlarda bile otamatik parlaklik ve kullandigim icin sorun etmemistim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgencer05 -- 16 Haziran 2015; 16:58:45 >
  • tablocu T kullanıcısına yanıt
    2.el fiyati benim kanaatim yeni ve temizse kutu faturasi varsa 800 liraya alinabilir.cunku gittigidiyordaki fiyati 1079 lira.kredi kartina verdigi 100 Lirayida sayarsak 980 liraya geliyor hele birde %5_%7 indirime denk gelirsen 950 liranin altinda bir fiyata alinabilir.fkat 2.el fiyatlari 950 -1000lira civarlarinda entersan bir sekilde.1 aylik passportu 1460 liraya sattigim bir ortamda z30un maksimum degeri 750_800 lira benim gozumde.

• Elimde Orjinal Beyaz Renk Z30 Ekranı ve Orjinal Beyaz Arka kapağı var satlık veya telefonla takaslık :)

• mgencer05 kullanıcısına yanıt
    Ben de sizin gibi düşünüyorum. ama genelde insanlar fiyat araştırması yapmak için satılığa çıkarmışlar gibi geldi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pybs147

Blackberry z30 un parlaklığı nasıl düsük mü bi videoda baya düşük geldi nexus 5 e oranla bana

Yazılımsal olarak kilitli ama o kilidi kırabiliyormuşsun, nasıl diye sorma bilmiyorum burada bir arkadaş yapmıştı fakat bu defa çok övdüğümüz batarya süresi ciddi şekilde kısalıyormuş. Bana parlaklık yeterli geldiği için denemedim...

• quote:

Orijinalden alıntı: malatyaspor

quote:

Blackberry z30 un parlaklığı nasıl düsük mü bi videoda baya düşük geldi nexus 5 e oranla bana

Yazılımsal olarak kilitli ama o kilidi kırabiliyormuşsun, nasıl diye sorma bilmiyorum burada bir arkadaş yapmıştı fakat bu defa çok övdüğümüz batarya süresi ciddi şekilde kısalıyormuş. Bana parlaklık yeterli geldiği için denemedim...

aynen dediğiniz şekilde yazılımsal kısıtlanmış parlaklık z30 da. ben kırdım baya parlaklık oldu fakat şarjı baya olumsuz etkiledi ve ekran çözünürlüğü biraz kalitesiz kaldı baktım olmuyor geriye çektim .Z30 parlaklık sorununu çözülse bile ekran pixelleri belirginleşiyor oda kötü bi görünüm sağlıyor

• Parlaklık marlaklık yeterli bence ,<daha ne parlaklık istiyorsunuz. Dışarıda yoğun güneşte bile ekranı görebiliyorum (direkt güneş altında değil tabi) dert edilecek bir durum değil açıkçası. Bu arada cihazın içini açtım ve gerçekten çok iyi bir mühendislik olduğunu söylemeliyim. Anakartı boydan boya tasarlamışlar işlemciyide ortaya oturtmuşlar. Diğer telefon markalarında olduğu gibi flex kablolarla boydan boya çekilmiş yollar yok, herşey anakartın üzerinde. Bu sayede ısı dağılımı da çok iyi oluyor.
  • RioDeJaneiro kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Telefonu geçen cumartesi aldım ama ancak dün kurabildim. Akşam telefonu açıp yeni versiyon yükledim (10.2 ile gelmişti), whatsapp, facebook, play store derken ancak bitti.

Şuanda çok memnunum, gayet hızlı ve klavyesi de yazdığınız gibi daha rahat. (en azından daha az zorlanıyorum)

Gerçi şirketteki arkadaşlar ya niye bunu aldın? iPhone alsaydın, başka birşey alsaydın, tank gibi, tost gibi, sandwich gibi diyenler de oldu.

Ama benim için sıkıntı yok. Q5'den sonra mükemmel geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_wind222

Merhaba,

Telefonu geçen cumartesi aldım ama ancak dün kurabildim. Akşam telefonu açıp yeni versiyon yükledim (10.2 ile gelmişti), whatsapp, facebook, play store derken ancak bitti.

Şuanda çok memnunum, gayet hızlı ve klavyesi de yazdığınız gibi daha rahat. (en azından daha az zorlanıyorum)

Gerçi şirketteki arkadaşlar ya niye bunu aldın? iPhone alsaydın, başka birşey alsaydın, tank gibi, tost gibi, sandwich gibi diyenler de oldu.

Hayırlı olsun ,10.3 e güncelleyince daha güzel olucak ikonlar vs :) kimseye aldırmayın , o iphone niye almadın diye önyargılı konuşanlar 1 hafta kullansınlar z30 u ,tekrar iphone u kullanamazlar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: RioDeJaneiro

quote:

Merhaba,

Hayırlı olsun ,10.3 e güncelleyince daha güzel olucak ikonlar vs :) kimseye aldırmayın , o iphone niye almadın diye önyargılı konuşanlar 1 hafta kullansınlar z30 u ,tekrar iphone u kullanamazlar :)

Merhaba

Bir sorunum var. Dünden beri play Store'da üzerinden Fıfa 15 kurmaya çalışıyorum. Her seferinde %92 ye geldiğinde hata veriyor. Sanırım 1gb üzerindeki uygulamalarda sorun çıkıyor. (asfalt 8 de kurulmadı)

Nasıl kurabılırım?

• Bu cihazda snapdragon s4 plus var ya bu size bi dezavtaj sunuyor mu gerek ilerleyen zamanlarda gerekse şimdiki oyunlarda (asphalt 8 , dead triger 2 )

• quote:

Bu cihazda snapdragon s4 plus var ya bu size bi dezavtaj sunuyor mu gerek ilerleyen zamanlarda gerekse şimdiki oyunlarda (asphalt 8 , dead triger 2 )

bunu defalarca yazmaktan usandım , bb os da işlemciye ram e bakmayın . işletim sistemi örnek vericek olursak ios gibi en düşük işlemci ve ram ile en iyi stabiliteyi yakalıyor . o yüzden bu tereddütlere takılmayın

• Peki bu son hocam telefonun ppi degerleri düşük olduğu için pikseller gözüküyor mu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Peki bu son hocam telefonun ppi degerleri düşük olduğu için pikseller gözüküyor mu

hayır görükmüyor. örnek vericek olursak note 2 ile ekran kalitesi birebir aynı

• Benim oyun yükleme sorunum halen devam ediyor. Modern combat 5 yükledim. Oyun menüleri geliyor. Yükleme ekranı da sorunsuz geliyor ama tam açılacağı sırada kapanıyor. Fifa 15 ile ilgili yaşadığım sorun devam ediyor

• quote:

quote:

quote:

Merhaba,

Merhaba

Bir sorunum var. Dünden beri play Store'da üzerinden Fıfa 15 kurmaya çalışıyorum. Her seferinde %92 ye geldiğinde hata veriyor. Sanırım 1gb üzerindeki uygulamalarda sorun çıkıyor. (asfalt 8 de kurulmadı)

Nasıl kurabılırım?

telefonun hafızasında yer olduğuna emin olun , temizlik yapıp google play üzerinden tekrar indirin 92 de donuyor gibi durur ama devam eder biraz uzun sürebilir, ben 2014 -2015 i de indirip yükledim sorun yaşamadım herhangibi :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba,

Merhaba

Nasıl kurabılırım?

telefonun hafızasında yer olduğuna emin olun , temizlik yapıp google play üzerinden tekrar indirin 92 de donuyor gibi durur ama devam eder biraz uzun sürebilir, ben 2014 -2015 i de indirip yükledim sorun yaşamadım herhangibi :)

Hafızası yer var. Hatta hiçbir şey kuramadım. Hafıza durumunun resmini çektim
     BlackBerry Z30 Kullanıcıları Kulübü [AnaKonu] BlackBerry Z30 Kullanıcıları Kulübü [AnaKonu]

• google play vs google bağlantılarını silin tekrar kurun tekrar deneyin

• quote:

Benim oyun yükleme sorunum halen devam ediyor. Modern combat 5 yükledim. Oyun menüleri geliyor. Yükleme ekranı da sorunsuz geliyor ama tam açılacağı sırada kapanıyor. Fifa 15 ile ilgili yaşadığım sorun devam ediyor

Oyun oynuyorsan BlackBerry ile uğraşmayın.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.