Şimdi Ara

BlackBerry Z30 Kullanıcıları Kulübü [AnaKonu] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
869
Cevap
6
Favori
26.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler sipariş vermeyi düşünüyorumda telefonda sıkıntı yaşadığımda servis sorunu yaşarmıyım ??
  • Elimde Orjinal Z30 Beyaz Renk Ekran + Kapak var satlık veya temiz durumda Z10/Q10 /4S ile takasda olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RioDeJaneiro -- 1 Haziran 2015; 18:49:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RioDeJaneiro

Elimde Orjinal Z30 Beyaz Renk Ekran + Kapak var satlık veya temiz durumda Q10 /4S ile takasda olur

Merhaba arkadaslar,

Q5 imin ekrani bozuldugundan yeni bir telefon arayisi icindeyim. Yine Blackberry almak istiyorum.

Zamaninda q5 i tercih etmemin sebebi dokunmatik ekran ile yazmakta zorlandigim icindi. Ama artik cok fazla yazmak gibi bir derdim kalmadi. z30 un fiyati suanda baya uygun. Sizce z30 mu almaliyim yoksa farkli bir model mi?

Ya da bosver bunlardan hic alma diyorsaniz sony xperia z3 ve compact dikkatimi cekti. Iphone almam zaten.

RioDeJaneiro kardesim, sen neden cihazini satmak istiyorsun. Aslinda sana sormamdaki asil sebep q10 ile takas dusunuyorsun. Q10 daha mi iyi yoksa farkli bir sebep mi var?

Cevaplar icin simdiden tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: the_wind222

quote:

Orijinalden alıntı: RioDeJaneiro

Elimde Orjinal Z30 Beyaz Renk Ekran + Kapak var satlık veya temiz durumda Q10 /4S ile takasda olur

Merhaba arkadaslar,

Q5 imin ekrani bozuldugundan yeni bir telefon arayisi icindeyim. Yine Blackberry almak istiyorum.

Zamaninda q5 i tercih etmemin sebebi dokunmatik ekran ile yazmakta zorlandigim icindi. Ama artik cok fazla yazmak gibi bir derdim kalmadi. z30 un fiyati suanda baya uygun. Sizce z30 mu almaliyim yoksa farkli bir model mi?

Ya da bosver bunlardan hic alma diyorsaniz sony xperia z3 ve compact dikkatimi cekti. Iphone almam zaten.

RioDeJaneiro kardesim, sen neden cihazini satmak istiyorsun. Aslinda sana sormamdaki asil sebep q10 ile takas dusunuyorsun. Q10 daha mi iyi yoksa farkli bir sebep mi var?

Cevaplar icin simdiden tesekkurler.

Cihaz değil hocam , Ekranı ve arka kapağı mevcut . Ben telefonu aldıgımda beyazdı ,sonradan siyah ekran +kapak alınca boşluğa çıktı .
    Tavsiyeye gelirsek sürekli mesajlaşan biri iseniz Q10 iyi olur size fakat normal kullanım için tabikide Z30 öneririm.İşlemci vs yüksekliğine bakmayın en kötü işlemciyede sahip olsa işletim sisteminin sayesinde bu farkedilmiyor.Tercihinizi hangi amaçla kullanıcağınızdan yana önce belirleyin sonrası krar sizin :)

• RioDeJaneiro kullanıcısına yanıt
    Cevap icin tekrar tesekkur ederim.

Artik surekli yazmayacagim ve normal kullanim icin istiyorum. gordugum kadariyla blackberrylerin ekrandaki sanal klavyeleri de farkli daha kolay sanki. Bana mi oyle geliyor bilmiyorum. isletim sistemini ve hizini q5 den biliyorum. Play store da kurmustum ve bulamadigim programlari oradan indirip kuruyordum. Tek sikintim ekrandi. klavyeden dolayi kare oldugundan bazi programlar ve oyunlar tam oturmuyordu. Sanirim z30 da boyle bir sorun yasamam. Fifa15 oynanabiliyorsa zaten mukemmel olur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_wind222 -- 31 Mayıs 2015; 18:22:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_wind222

Cevap icin tekrar tesekkur ederim.

Artik surekli yazmayacagim ve normal kullanim icin istiyorum. gordugum kadariyla blackberrylerin ekrandaki sanal klavyeleri de farkli daha kolay sanki. Bana mi oyle geliyor bilmiyorum. isletim sistemini ve hizini q5 den biliyorum. Play store da kurmustum ve bulamadigim programlari oradan indirip kuruyordum. Tek sikintim ekrandi. klavyeden dolayi kare oldugundan bazi programlar ve oyunlar tam oturmuyordu. Sanirim z30 da boyle bir sorun yasamam. Fifa15 oynanabiliyorsa zaten mukemmel olur :)

Evet ekran klavyesi çok rahat.iPhone da var onda yazarken baya zorlanıyorum .Ben denedim açılışta çok az geç açılıyor sonrası sıkıntısız fifa2015 in . O zaman geriye Z30 alın demek düşer bana sadece ;)

Cok tesekkur ederim ilgi ve yardim icin.

Selamlar.

• Hepsiburada'dan 9 şubatta aldığım Z30 telefonumu hevesimi aldığım için satıyorum. Çiziksiz, ekranı filmli ve kılıf falan var. İlgilenen varsa mesaj atabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoadMonster

Hepsiburada'dan 9 şubatta aldığım Z30 telefonumu hevesimi aldığım için satıyorum. Çiziksiz, ekranı filmli ve kılıf falan var. İlgilenen varsa mesaj atabilir

Fiyatını ve alışveriş şeklini belirtirseniz daha çabuk alıcı çıkar :)

900 lira, ve düşüncem elden vermek ama Çanakkale de yaşadığım için biraz sıkıntı. Bu taraflarda telefonla ilgilenen olduğunu sanmıyorum ama diğer şehirlerden ciddi bir alıcı olursa bir şekilde hallederiz artık.
  • Burası ölmüş yahu 10.3.2.768 leaked sürüm çıktı ve yükledim. Tavsiye ederim. Görünürde bir problem yok yarım gündür kullanıyorum, pil performansı daha da iyi olmuş ve genel olarak daha hızlı çalışıyor. Zaten önümüzdeki haftalarda resmi güncelleme de verilecekmiş.
  • Ön ve arka kamera örnekleri atarmısınız

• Brother in arms die bi oyun var nu telefond oynayabilioz mu

• quote:

Orijinalden alıntı: lazerboy

Burası ölmüş yahu 10.3.2.768 leaked sürüm çıktı ve yükledim. Tavsiye ederim. Görünürde bir problem yok yarım gündür kullanıyorum, pil performansı daha da iyi olmuş ve genel olarak daha hızlı çalışıyor. Zaten önümüzdeki haftalarda resmi güncelleme de verilecekmiş.

Hocam 10.3.2 nasıl? Güncelleme hala gelmedi kendim yükleyeyim diyorum da sıkıntı var mı?

• Açıkçası ben .768'den çok memnun kalmadım pil ömrü açısından o yüzden tekrar .680'e döndüm. Zaten bildiğiniz gibi 10.3.1'e geri dönüş mümkün değil. İzlenimlerime gelirsek nasıl yapmışlar bilmiyorum ama telefon artık daha az ram ve işlemci kullanıyor o yüzden genel olarak hızlanmış, pil ömrü artmış. Ek olarak en beğendiğim özellik programı küçültürken üst kısımdan artık tarihi de görebiliyoruz saatin altından aşağı iniyor. Onun dışında pek bir yenilik göremedim daha çok verimliliğe odaklanmışlar. Arama konusundaki sıkıntıları çözmüşler artık titremeye devam etmiyor. Ses tuşları önceden takılıyordu 3 kere basınca 1 kademe artıyordu mesela onu da çözmüşler. Yeni bir leak sürüm de çıktı aslında ama şimdilik denemeyi düşünmüyorum. Geçmek isterseniz öneririm .680 sürümünü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazerboy -- 10 Haziran 2015; 22:42:26 >

• S.a. arkadaşlar bir süredir passport kullanıyorum.cok guzel ve farklı bir telefon fakat ben yinede tam dkunmatik modelleri sevdiğim icin telefonu satışa koyacağım. Tekrar blackberry kullanmayı düşünüyorum.blackberry z30 u kullandim guzel telefondu yine kullanabilirim fakat yeni çıkan leap modeli de aklımda sonucta yeni bir model.fakat kendi resmi sitesindeki fiyatlara bakıldığında z30 leap modeline göre hali pahalı eski bir model olmasina rağmen.sizlerin görüşleri nedir bu konuda?

• quote:

Orijinalden alıntı: mgencer05

S.a. arkadaşlar bir süredir passport kullanıyorum.cok guzel ve farklı bir telefon fakat ben yinede tam dkunmatik modelleri sevdiğim icin telefonu satışa koyacağım. Tekrar blackberry kullanmayı düşünüyorum.blackberry z30 u kullandim guzel telefondu yine kullanabilirim fakat yeni çıkan leap modeli de aklımda sonucta yeni bir model.fakat kendi resmi sitesindeki fiyatlara bakıldığında z30 leap modeline göre hali pahalı eski bir model olmasina rağmen.sizlerin görüşleri nedir bu konuda?

passport>z30>leap>z10>classic>q10

• S.a.Blackberry passport telefonumu satiyorum ilgilenen arkadaşlar numarasını verdiğim ilana bakabilir.sahibinden ilan no:216454625

• quote:

Orijinalden alıntı: mgencer05

S.a.Blackberry passport telefonumu satiyorum ilgilenen arkadaşlar numarasını verdiğim ilana bakabilir.sahibinden ilan no:216454625

iyi satışlar , temiz cihaz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RioDeJaneiro -- 14 Haziran 2015; 13:27:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazerboy

Açıkçası ben .768'den çok memnun kalmadım pil ömrü açısından o yüzden tekrar .680'e döndüm. Zaten bildiğiniz gibi 10.3.1'e geri dönüş mümkün değil. İzlenimlerime gelirsek nasıl yapmışlar bilmiyorum ama telefon artık daha az ram ve işlemci kullanıyor o yüzden genel olarak hızlanmış, pil ömrü artmış. Ek olarak en beğendiğim özellik programı küçültürken üst kısımdan artık tarihi de görebiliyoruz saatin altından aşağı iniyor. Onun dışında pek bir yenilik göremedim daha çok verimliliğe odaklanmışlar. Arama konusundaki sıkıntıları çözmüşler artık titremeye devam etmiyor. Ses tuşları önceden takılıyordu 3 kere basınca 1 kademe artıyordu mesela onu da çözmüşler. Yeni bir leak sürüm de çıktı aslında ama şimdilik denemeyi düşünmüyorum. Geçmek isterseniz öneririm .680 sürümünü.

Zaten Android uygulamaları daha hızlı açılıyormuş gibi 3-4 tane iyileştirme varmış. Resmi güncelleme bu hafta gelecekti ama gelmedi. Dışarıda da henüz yayınlanmadı.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.