Şimdi Ara

BlackBerry Z30 Kullanıcıları Kulübü [AnaKonu] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
869
Cevap
6
Favori
26.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gemini44

Selamlar,
    Sabah telefonum servisten geldi, aktif olarak test edildiği ancak bahsedilen soruna rastlanmadığı belritilmiş. Biraz önce hem bana ait hem de arkadaşa ait sim kart ile deneme yaptım ve sorunum haladevam ediyor. Karşı taraf normal mikrofonda sesimi duymuyor. Hoparlörde sorun yok. Serviste çalışan şey bende mi bozuluyor anlamadım. Yurt dışı forumlarda da çare bulunamamış. Kimi mikrofonu değiştirmiş kimi telefonu. yardım ederseniz sevinirim.
    İyi forumlar.

Hemşerime de selamlar. @malatyaspor

Serviste nasıl sorun yokmuş? Servis ile görüştünüz mü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthkn

BlackBerry z30 tüketici ile dalga geçercesine çok kaliteli bir cihaz. Siz bu markaya gereken ilgiyi göstermezseniz ben de böyle kaliteli bir cihaz üretir hepinizi ters köşe yapmayı bilirim demeye çalışmış gibi. Ekran kusursuz derecede kaliteli. Hoparlörler çok kaliteli bir bilgisayar hoparlöründen farksız. Blackberrynin q10 modelini de çok beğenmiştim. Ama bu bütünüyle kusursuz bir cihaz. Bu devirde elindeki cihaza önem verip de bu modeli görmezden gelen insan olamaz. İhtiyacım yok diyebilir ama görmezden gelemez.

Hepsi bir yana cihazın malzeme kalitesi çok yüksek. Kamera dengeli bir kalite sunuyor. Konuşma sesi kalitesi çok yüksek. Tabi bbnin yazışma ve iletişim cihazı olduğunu bildiğim için bu konuda övgüye ihtiyacı bile yok.

Kullandıkları donanım oldukça mantıklı. Ne çok kastırıp s800 adreno 330 gibi donanımlar kullanmışlar ne de çok düşük tercih edip cihazın kalitesini gölgelemek istemişler. Üstelik pil ömrü için de gereksiz yere dört çekirdek gibi abartılı bir sistem tercih etmemişler. Batarya cihaz boyutlarını en azami ölçüde kullanarak oldukça yüksek tutulmaya çalışılmış. 1 günü rahat geçiyor. Seyrek. Kullanımda 3 günü gören var.

Ben cihazda kusur bulamadım. Varsa söyleyin.

Çok güzel yazmışsın. Ben de z10 ana konusunda bi kaç şey yazdım. Özetlicek olursam blackberry insanı hayrette bırakıyor herşey kendine özgü telefonda.. 20senelik mazimde kendime özel bi koleksiyon yaptım tabi tuşlu telefonlar. Z10un farkına varana dek hiç bir dokunmatik telefonu sevmedim ve kullanmadım, öncelik tasarımdı hayranlığımda 1ay önce de nihayet aldım (faal kullanmak için degil) daha da arttı hayranlıgım.. Örnek çok siz de yazıyosunuz ,bir kullanım harikası sistem yapmışlar.. Bu arada tuşluda efsanem sony ericsson c901 kullanıyorum..

• Eski Sony Ericsson' cular yeni BlackBerry ' ci oluyorlar galiba. O bahsettiğin tuşlu telefonun kamerası felaket-i efsane. Bir ara bende koleksiyon işine sarıyordum ki ucundan döndüm. Adamda hastalık yapıyor telefon koleksiyonerliği .

• quote:

Orijinalden alıntı: elektrosenol

Eski Sony Ericsson' cular yeni BlackBerry ' ci oluyorlar galiba. O bahsettiğin tuşlu telefonun kamerası felaket-i efsane. Bir ara bende koleksiyon işine sarıyordum ki ucundan döndüm. Adamda hastalık yapıyor telefon koleksiyonerliği .

hastalık olmadı da kullandıgım ya da anısı olanlar var.. dokunmatık ve akıllı dedıklerı telefonlarda tasarım ve kalıteyi tam ıstedıgım ozel bır ısletım sıstemıyle ve "öZEL" bir markayla sunan baska bir secenek yok.. en basit ornek en cok önemsedigım rehberde sim kart secenegi koyarak kullanıcıya saygısını gostermıs.. c901 odaklandıgı zaman dıger telefonlar kacışmaya başlar

• 10.3.2.680 yükleyen oldu mu buralarda?

• Ben yükledim çok bi fark görmedim

• 680i z30 ve z10da kullanıyorum, memnunum...
  • Arkadaslar ne zamandir kararsizim z30 alma konusunda. Suan lg g2 kullaniyorum. Z30 performans acisinden g2 yi aratir mi ? Bu arada yeni bir model cikartacak mi Blackberry ? Cikaracagi yeni model uygun olursa onada yonelebilirim.

• 10.3.1.2744 kullanıyorum takılıyor ana menüde, aramalar çok yavaş oluyor nedense. 680de düzelmiş mi acaba eğer düzelmişse hemen yükleyeyim.

• meraba arkadaşlar. 2 senedir z10 kullanıcısıyım. model yükseltmek istiyorum. z30'un fiyatı 1000 liraya kadar düşmüş durumda fakat araştırırken blackberry'nin z50 diye bi modelini temmuz gibi yayınlayacağını duydum. gerçi bu z50 2013'ün sonlarından beri dedikodusu dönen bir telefonmuş. ben kıt kanaat yabancı dilimle bu kadar anlayabildim. bu konuda net ve kesin bir bilgisi olan var mı? z30 beni 2-3 sene götürür mü? nihayetinde güncel bir telefon değil 1 yaşını çoktan doldurdu diye biliyorum donanımı monanımı falan hep demode. sizce 1-2 ay daha bekleyip z50 mi alsam? bu z50 flagship bir ürün mü olacak? yani amiral gemi olup da üst segment fiyattan mı piyasaya çıkacak? bu konular hakkında detaylı bir brief verebilecek kimse var mı?
  • www.hallels.com/articles/8299/20141004/blackberry-z50-release-date-reviews-specs-z50-specs-looking-good-but-it-too-good-be-true.htm şurda yazılanlara göre 5.2 inch cristal clear full hd 64bit islemci 3300 mah olucak diyor.

• @ert1710

yani iyi mi kardeşim? ben anlamıyom teknik terimlerden. z30'a basıyo mu her türlü yeni gelecek cihaz, yoksa bb leap gibi orta segment bişey mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 200torbacimento

@ert1710

yani iyi mi kardeşim? ben anlamıyom teknik terimlerden. z30'a basıyo mu her türlü yeni gelecek cihaz, yoksa bb leap gibi orta segment bişey mi?

Doğruysa çok iyi

• @Ert1710

ekran teknolojisiyle ilgili herhangi bir infoya rastladın mı? amoled diyolar, gorilla glass diyolar, full hd, tft lcd falan diyolar. hocam bunlar arasındaki farkı bana anlatır mısın? z30'da hangi teknoloji; z50'de hangi teknoloji kullanılmış?
  • Z30da hd çözünürlükde süper amoled var.. z50 full hd olacak diyor ama teknoloji yazmıyor gene süper amoled olur yani renkler canlı görünür samsunglardaki gibi.. Bence z10 alın blackberrye alışın z50 çıkana kadar

• Beyler şimdi bu telefondan almayı düşünüyorum. Paket içerinden çıkan şarz aleti Amerika prizlerine mi göre yanında dönüştürücüde mi almak gerek. İlk günde yarı yolda kalmayalım.

Birde merak ettiğim, haritaları önceden yükleyip internet kapalıykende kullanacağım navigasyon programı var mı.
    Lumia'da en çok işimi gören Here Driver'dı umarım eksikliğini görmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olcaytoshow

Beyler şimdi bu telefondan almayı düşünüyorum. Paket içerinden çıkan şarz aleti Amerika prizlerine mi göre yanında dönüştürücüde mi almak gerek. İlk günde yarı yolda kalmayalım.

Birde merak ettiğim, haritaları önceden yükleyip internet kapalıykende kullanacağım navigasyon programı var mı.

Yurtıcınde garantılı satılıyo.. bence tr al.. ama here gıbısını bulamazsın yandex falan yuklersın

• Yurtiçinden garantili alacam zaten. Şarz prizi nasıl çıkar bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olcaytoshow

Beyler şimdi bu telefondan almayı düşünüyorum. Paket içerinden çıkan şarz aleti Amerika prizlerine mi göre yanında dönüştürücüde mi almak gerek. İlk günde yarı yolda kalmayalım.

Navitel var ücretli. Ücretsiz istiyorsan sygic i yükleyebilirsin.

Şarj aleti 2 adet çıkıyor kutudan biri tr biri abd tipi..

• Şansıma bugün gittigidiyorda ki malum satıcı %5 indirim yapmıiş. 1025 liraya verdik siparişi hadi hayırlısı.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.