Şimdi Ara

BlackBerry Z30 Kullanıcıları Kulübü [AnaKonu] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
869
Cevap
6
Favori
26.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: User Friendly

Bu tür durumlarda sürüm güncellemesinin işe yaradığı oluyor.

10.2.1 den 10.3.1 ve an son 10.3.2.500 sürümünü yükledim ancak hepsi ayni :((. Kimse ne cevabı da bilmiyor. Donanım mı yazılım mı? Haftaya servise göndereceğim. Bakalım ne olacak.
    Teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gemini44

quote:

10.2.1 den 10.3.1 ve an son 10.3.2.500 sürümünü yükledim ancak hepsi ayni :((. Kimse ne cevabı da bilmiyor. Donanım mı yazılım mı? Haftaya servise göndereceğim. Bakalım ne olacak.
    Teşekkürler...

Neydi sorun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kadir Kaan

quote:

Orijinalden alıntı: gemini44

quote:

Teşekkürler...

Neydi sorun?

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=105270036
    Ses sorunu hocam.

• Arkadaşlar BLACKBERRY Z30 telefonumu satıyorum. İlgilenenler mesajla ulasabilir.(sahibinden ilan no:211349463)

• Takip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bu telefon için bir kaç sorum olacak:
    Google play uyumu nasıl? Uygulamaları indirmek istediğimde büyük oranda sorunla karşılaşır mıyım? Çok fazla uygulama kullanmıyorum ama google earth,gta sa,real racing3 ve bir kaç uygulama önemli. Özellikle oynayan varsa rr3 te clouddan save yedeği alıp verme özelliği çalışıyor mu?
    Amazon store içinde aynısını soracağım. İndirim sırasında ücretsiz kaptığım uygulamalar var bunlarda sıkıntı çıkar mı?
    Otg desteği var mı?
    Uygulamaları sd karta taşıyabilme seçeneğimiz var mı?
    Son olarak sanırım bu model bir kaç senelik. Yinede 1300 tl ye değer mi? Ben stabilite ve izlediğim videolara göre kullanımını beğendim. Bb de arkasında durup eksikleri gideriyor gibi görünüyor. Eğer alacağım cevaplara göre cazip gelirse haziran sonunda alabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stumaster

Beyler bu telefon için bir kaç sorum olacak:
    Google play uyumu nasıl? Uygulamaları indirmek istediğimde büyük oranda sorunla karşılaşır mıyım? Çok fazla uygulama kullanmıyorum ama google earth,gta sa,real racing3 ve bir kaç uygulama önemli. Özellikle oynayan varsa rr3 te clouddan save yedeği alıp verme özelliği çalışıyor mu?
    Amazon store içinde aynısını soracağım. İndirim sırasında ücretsiz kaptığım uygulamalar var bunlarda sıkıntı çıkar mı?
    Otg desteği var mı?
    Uygulamaları sd karta taşıyabilme seçeneğimiz var mı?
    Son olarak sanırım bu model bir kaç senelik. Yinede 1300 tl ye değer mi? Ben stabilite ve izlediğim videolara göre kullanımını beğendim. Bb de arkasında durup eksikleri gideriyor gibi görünüyor. Eğer alacağım cevaplara göre cazip gelirse haziran sonunda alabilirim.

Real racing3 zaten kendi marketinde var. Israrla google play hizmeti isteyen uygulamalar hariç hepsi çalışıyor. Bende 50 civarı uygulama yüklü. Otg desteği var, uygulamalar sd karta taşınamıyor...

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/blackberry-z30-cep-telefonu-165054747 Resmi ithalatçı bu. Ben de buradan aldım... hepsiburadaya falan da bunlar satıyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 307kd -- 2 Mayıs 2015; 20:57:39 >

• Cevabınız için teşekkür ederim.Uygulamalarlar ilgili bir kaç şey daha soracağım
    Acaba müzik oynatıcısı flac destekliyor mu?Yoksa markette başka uygulamalar bulabilirmiyiz?
    Spotify ve tunein denediniz mi?Düzgün çalışıyorlar mı?
    Birde google play hizmeti isteyen uygulamalar ı anlamadım.Bunu biraz daha açabilirmisiniz?
    Son olarak o adamlar bir ara 800-900 tl civarına satıyordu fiyata o kadar bindirim olunca soğudum açıkçası.
  • quote:

Cevabınız için teşekkür ederim.Uygulamalarlar ilgili bir kaç şey daha soracağım
    Acaba müzik oynatıcısı flac destekliyor mu?Yoksa markette başka uygulamalar bulabilirmiyiz?
    Birde google play hizmeti isteyen uygulamalar ı anlamadım.Bunu biraz daha açabilirmisiniz?
    Son olarak o adamlar bir ara 800-900 tl civarına satıyordu fiyata o kadar bindirim olunca soğudum açıkçası.

beklentiniz çok aşırı yüksek aşırı detaycısınız .android işletim sistemli telefon alın siz kesinlikle

• quote:

Cevabınız için teşekkür ederim.Uygulamalarlar ilgili bir kaç şey daha soracağım

Flac:
    http://developer.blackberry.com/develop/supported_media/bb10_media_support.html

Böyle bir bilgi var ama bana bir dosya gönderin deneyeyim isterseniz veya link verin...

Spotify kullandım hiçbir sıkıntı yok şimdi deezer kullanıyorum, tunein yine marketinde mevcut. Resim düzenleyici, müzik düzenleyici ve video düzenleyici tümleşik geliyor. Android telefonlarında olmayan tonla özellik işletim sistemi ile geliyor ayrıca kurulum istemiyor. Hocam BlackBerry kullanınca Android ve İos size atari gibi gelecek, çocuk oyuncağı onlar.. klavyesi herşeye bedel gerisi hikaye...
     BlackBerry Z30 Kullanıcıları Kulübü [AnaKonu] BlackBerry Z30 Kullanıcıları Kulübü [AnaKonu] BlackBerry Z30 Kullanıcıları Kulübü [AnaKonu]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 307kd -- 3 Mayıs 2015; 1:39:13 >

• Devamı
     BlackBerry Z30 Kullanıcıları Kulübü [AnaKonu] BlackBerry Z30 Kullanıcıları Kulübü [AnaKonu] BlackBerry Z30 Kullanıcıları Kulübü [AnaKonu]

• Bazı uygulamalarda bu hatayı veriyor mesela sahibinden uygulamasında ilan vermeye kalkınca
     BlackBerry Z30 Kullanıcıları Kulübü [AnaKonu]

• Konu işletim sistemlerinden açılmışken bende fikrimi belirteyim dedim.teknik bilgim fazla olmasada işletim sistemleri konusunda deneyimim oldukça fazla, sürekli değişik telefonlar kullanmayı bir çeşit hobi olarak gördüğümü daha önce ifade etmiştim. Blackberry os deneyimim Android ve iOS a göre az fakat yinele fikir beyan edecek kadar kullandığımı düşünüyorum. Bunun sonucunda en insancıl ,insana dair işletim sisteminin iOS OLDUĞUNU düşünüyorum. Diğer işletim sistemleri kullanıcılarını devamlı olarak sistemi modifiye etmeye sistem sağlığı ve verimliliği için uğraşmaya sevk ediyor(gerçi Kullanıcıları buna özgürlük diyorlar ama neyse)iOS ise sisteme müdehale ettirmeyerek teknolojinin sadece araç olduğunu vurgulamaya Çalışıyor sade basit pratik bir şekilde. Ama ben dahil bir çok Kullanıcının içinde zaman zaman depreşen her işi halleden bir alet arayışı, bilgisayarımızı yanımızda Taşıma dürtüsü diğer sistemleri de denemeye itiyor.Tamamen benim Şahsi düşüncem ve gözlemlerim.

• mgencer05 kullanıcısına yanıt
    ben de son derece yanlış bir kanıya sahip olduğunu 4 işletim sistemini de kullanmış biri olarak "en insancıl ve insana dair işletim sisteminin" blackberry os olduğunu, arkasından androidin, sonra windowsun ve en son iosun geldiğini bir "kullanıcı dostu" olarak beyan ederim. sıralama şimdilik böyle ve sanırım apple'ın saçma diretmeleri nedeniyle böyle kalmaya da devam edecek "kullanıcı dostu" yaklaşımını benimseyenlerin gözünde. şimdi burada da hiç bitmeyen iphone-ios vs... tartışması başlamasın. herkes kendi forumunda takılsın mevzu da kapansın. sağlıcakla.
  • Stumaster kullanıcısına yanıt
    Müzik oynatıcı Flac destekliyor. Flac ' ları Neutron müzik oynatıcı ile açarsanız tadından yemezsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektrosenol

Müzik oynatıcı Flac destekliyor. Flac ' ları Neutron müzik oynatıcı ile açarsanız tadından yemezsiniz.

flac'i bold 9900 bile oynatıyor, düşünün artık kaç sene önce çıkan cihaz desteklediğini.
  • Hocam Allah bağışlasın, çocuklarınız mı :)
  • Kef14 kullanıcısına yanıt
    İşin ilginç tarafı bu özellik bildiğim kadarıyla ios ' ta yok , Windows Phone ' a da Denim güncellemesi ile yeni geldi. Bunlar Flac dinleyicilerine hiç insancıl yaklaşmıyorlar ya.
  • Zaten Tartışmalar insanların kişisel düşüncelerine dizin yaptığınız gibi ''son derece yanlış bir kanıya sahipsiniz'' cevabıyla başlıyor.ama ben tahriklere kapılmayı ve amiyane tabirle s..dik yarışına girmeyi düşünmüyorum.ayrıca insancıldan kastım işletim sisteminin insanı oyalamaması ve sadece işini yapmasıdır .en iyi iletim sistemi veya en kullanışlı ,en yenilikçi bunlar ayrı başlıklarda tartışılabilir.2000 ve 2008 Yılları Arasında en popüler marka nokia idi.başka markalar çok yenilikçi Özellikler sunsalarda Nokia basitlik ve sadeliği ile tüm insanlara hitabeden ortadaki tek tuş özelliğini çok iyi pazarlamayı başarıyordu.hatta aynı telefonu kapak ve tuş tasarımını değiştirerek yeni telefon gibi satabiliyordu.iphonu biraz Zaman'ın Nokia sına benzetiyorum. Çok fazla özellik ve Donanım koymadan yeni modellerini öyle cazip hale getirip pazarlıyor ki ,ben böyle bir tiryakilik görmedim ,insanlar kapılarda Çadır kuruyor. Sizin sıralamanıza karşı bende iOS ,Windows Phone 'Blackberry gibi bir Sıralama yapabilirim.sizin sıralamanıza göre insanlar insancıl ve insana dair olan sistemleri sevmiyorlar sonucu çıkarabiliriz.çünkü Blackberry bin Kullanım ORANI gerçekten çok az.benim sıralamada da hemen hemen sonuç aynı,benim sıralamaya almadığım Android in bu kadar çok kullanıcısı olmaması lazımdı:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

Hocam Allah bağışlasın, çocuklarınız mı :)

Teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.