Şimdi Ara

BlackBerry Z30 Kullanıcıları Kulübü [AnaKonu] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
869
Cevap
6
Favori
26.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeşim kimseyi kırmak istemem.fakat forumun amacı olan bilgi ve deneyim paylaşma konusunda özellikle şu wifi muhabbetınde ne zaman bir kıyaslama yapsam ''yok ben çok memnunum''cevabı geliyor. Burası sahip olduğumuz cihazları övecegımız bir platform değil deneyımlerımızı paylasacagımız bir ortam olmalı diye düşünüyorum. Başka bir cıhazla kıyaslamadan ben memnunum şeklinde cevapların ne kullananlara nede almayi düşünenlere bir fayda saglamayacagı kanaatındeyım.ayrıca rahat olun bende aynı cihazı kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mgencer05 kullanıcısına yanıt
    kardeş, herkes bir olmadığı gibi sana yalan söylemek için de bir sebebim yok, zaten küçük bir evde yaşıyorum cihazın wifi ile sıkıntısı olsa ayıp olur, komşudaki modemleri de görüyor, arada uzaklara, parka falan gidiyorum, dolmuşa binicem orada bile giriyorum nete (park ve durak çok uzak değil elbette). e şimdi ben aksini söylesem yanıltıcı bilgi vermiş olurum. her neyse, sağlıcakla.
  • ek olarak kardeşimin biri iphone 5s, diğeri lg g flex kullanıyor, annem xperia z2, onların da herhangi bir sıkıntısı yok wifi ile ilgili
  • birincisi kimseyi yalan söylemekle itham etmedım.bence kısır döngü şurada baslıyor.ben bu konuda sahip olunan diğer cıhzalarla yada arkadasların tanıdıkların cıhazlarıyla wifi menzilli konusunda kıyaslama bekliyorum konudaki arkadaşlardan(benim 4-5 cıhazla kıysalayıp sonucu yazdığım gibi)fakat ne hikmetse cevap verenler sanki ben cihaz çamur atıyormusum gibi ''seninki çekmiyor olabilir bende sıkıntı yok-yok cihazı değiştir -odayı değiştir olmadı kendini değiştir şeklinde cevaplar yazıyor.bana bu konuda kıyaslama lazım.ayrıca tekrar altını çiziyorum çekmiyor demiyorum. Sadece 3 cıhazla denedim onların bağlandığı oda da z30 bağlanmıyor dedım.bu konuda kıyaslama imkanı olanlardan kullanıcı yorumları bekkıyorum.acaba benim cihaz dimi sorun yoksa genel olarak biraz zayıf mi kalıyor wıfı menzılı;merak ettiğim nokta bu?

Ben sana mevzunun birçok değişkene bağlı olduğunu söyleyip çekilmiştim. En doğru kararı başka bir z30 sizin ortamınızda kullanılarak verilebilir.

• Bahsettiğiniz herhangı bir ıphone modeli olsa çok rahat kıyaslayabılırdım.fakat z30 dan bahsediyoruzsahi sizin cevrenızde varmı z30 kullanan.benım yakın çevremde bırakın z30 herhangi BlackBerry modelini kullanan bile yok.zaten konuda sen ben bizimoğlan hesabı takımlarından belli durum:)

Benim bahsettiğim modeme uzaklığı 10m ' lik ve arada duvar olan bir alanda tek diş çekip çatur çutur internete bağlanması bence mucizevi deniilebilecek bir durum. Yine yukarda diğer arkadaşın da bahsettiği üzere bu durum bulunulan yere göre "göreceli" bir durum. Iphone 6' nın wireless yongası daha iyi olabilir ki olması da beklenir zaten ama z30' un wireless alıcısı da bence kendisinden isteneni layıkıyla yapıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: elektrosenol

Benim bahsettiğim modeme uzaklığı 10m ' lik ve arada duvar olan bir alanda tek diş çekip çatur çutur internete bağlanması bence mucizevi deniilebilecek bir durum. Yine yukarda diğer arkadaşın da bahsettiği üzere bu durum bulunulan yere göre "göreceli" bir durum. Iphone 6' nın wireless yongası daha iyi olabilir ki olması da beklenir zaten ama z30' un wireless alıcısı da bence kendisinden isteneni layıkıyla yapıyor.

Sizin bahsettiğiniz konuyu anlıyorum gösterdiği sinyal gücü düşük olsada bağlantı kalitesi güzel diyorsunuz.fakat ben tam olarak menzılı bulmaya çalıştığımda diğer iki telefon bağlanırken ve internette kullanabilirken z30 la kullanamıyorum,bu kıyaslama yla da şunu rahatlıkla söyleyebiliriz BlackBerry z30 un wifi menzılı diğer iki cihaza göre daha düşük.bunun görece neresinde? Ayrıca neden iphone 6 nin wifi konusunda z30 dan daha iyi olması beklenir merak ettim gerçekten.

Göreceli kısımda şunu söylemek istedim; Ortamda bulunan diğer radyo dalgaları ve parazitler , wifi modeminizin yayın yaptığı kanal, modeminizin türü gibi şeyler bunda etkili olabilir. İphone 6 ' nın wi-fi konusunda daha iyi olmasının beklememdeki sebep ; Z30 ' dan daha sonra çıkmış olması , 2000-2500 lira küsür para veriyorsunuz ''e o kadar da olsun'', olmasıdır kanımca.
  • quote:

Göreceli kısımda şunu söylemek istedim; Ortamda bulunan diğer radyo dalgaları ve parazitler , wifi modeminizin yayın yaptığı kanal, modeminizin türü gibi şeyler bunda etkili olabilir. İphone 6 ' nın wi-fi konusunda daha iyi olmasının beklememdeki sebep ; Z30 ' dan daha sonra çıkmış olması , 2000-2500 lira küsür para veriyorsunuz ''e o kadar da olsun'', olmasıdır kanımca.

Bu bahsettiğiniz değişkenler 3 cihaz icinde gecerli ama? aynı noktadan aynı modeme aynı anda bağlanmaya çalışıyorum sonuç en kaliteli bağlantı iphone 6-sonra htc 816 -z30 modemi dahi görmüyor.şartları daha nasıl esitleyip degiskenleri en aza indiririm bana yol gösterin.ayrıca kurduğunuz mantık enteresan geldi bana sinyal kalitesinin fiyatla doğru orantılı olduğunu söylemeniz;) bende iphone 5c ve 5s vardı.5s 5c den epey pahalıydı (yaklaşık 700 lira fiyat farkı vardı aldığımızda)fakat 5c nin bağlandığı yerde 5s modemi görmüyordu.hakeza 5s in yarı fiyatındaki htc baglanabiliyordu modeme.dahada ilginci iphone 4 ve 4s de 5s den iyiydi.bunu nasıl aciklariz kurdugunuz mantıkla?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgencer05 -- 29 Nisan 2015; 10:21:24 >

Şartları farklı farklı bir z30 bulup aynı denemeyi onuda katarak eşitleyebilirsiniz. Ben fiyatla sinyal kalitesini doğru orantılama şeklinde bir tutum sergilemedim. Iphone 6' nın daha sonra çıkmış bir cihaz olup hem satıldığı rakam itibariyle hemde yeni olması itibariyle daha iyi olabileceğini söyledim. Iphone 6 ac tipi ve 5ghz ' den yayın yapan wifi sinyallerini alabiliyor. , dolayısıyla yayın yapan modeminizin bu özelliklere sahip olması iphone 6' yı sonuç itibariyle üstün kılar.z30 için bu geçerlimi onu bilmiyorum, değişkenlerden bahsederken bunun gibi şeyleri kasdetmiştim. sizin modeme bağlantı sağladığınız 5s ve5c aynı yazılıma mı sahiptiler?

• quote:

Şartları farklı farklı bir z30 bulup aynı denemeyi onuda katarak eşitleyebilirsiniz. Ben fiyatla sinyal kalitesini doğru orantılama şeklinde bir tutum sergilemedim. Iphone 6' nın daha sonra çıkmış bir cihaz olup hem satıldığı rakam itibariyle hemde yeni olması itibariyle daha iyi olabileceğini söyledim. Iphone 6 ac tipi ve 5ghz ' den yayın yapan wifi sinyallerini alabiliyor. , dolayısıyla yayın yapan modeminizin bu özelliklere sahip olması iphone 6' yı sonuç itibariyle üstün kılar.z30 için bu geçerlimi onu bilmiyorum, değişkenlerden bahsederken bunun gibi şeyleri kasdetmiştim. sizin modeme bağlantı sağladığınız 5s ve5c aynı yazılıma mı sahiptiler?

Neyse bu konu çok şu götürür:)cihazı satıyorum ilgilenen varsa mesajla ulasabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: AndroTurk

quote:

Orijinalden alıntı: gemini44

Selamlar Z30 kullanıcıları,
    Dün itibariyle Z30 sahibi oldum. Telefonun yazılım sürümü 10.2.1.3062 ve OS sürümü 10.2.1.3442 (Z30 STA100-5) güncelleme yok diyor. 10.3 sürümüne nasıl geçebiliriz? Ayrıca android telefonumdaki mesaj ve arama kayıtlarını nasıl Z30'uma yükleyebilirim?
    Teşekkürler...

Hayırlı olsun. Nereden aldınız acaba cihazı? Güncelleme geldimi size?

Biraz geç oldu kusura bakmayın,
    cihazı g.gidiyordan aldım 1069 tl ye. Güncelleme gelmedi ancak sachesi den yükledim...
  • Selamlar herkese,
    Telefonu aldığımdan beri bir sorunum var. Mikrofonum normalde çalışıyor. BBVE ile baktığımda çalışıyor görünüyor ancak birini aradığımda ya da arandığımda karşıdaki sesin gelmiyor diyorlar. Sesi dışarıya verdiğimde sorun yok ancak normal mikrofondan sesim gitmiyor. crackberry de bir sürü başlık var ancak çözüm bulamadım ve can sıkıcı bir durum. Telefonu çok seviyorum. Böyle bir sorunu olan veya varsa çözüm bulan var mı? Çok sağolun.
    Bence bir şans daha vermelisiniz ,yanlış yapıyorsunuz. İphone ' a gerimi döneceksiniz?
  • quote:

Bence bir şans daha vermelisiniz ,yanlış yapıyorsunuz. İphone ' a gerimi döneceksiniz?

BlackBerry güzel alet fakat uygulamaları apk olarak indirip kurmak özellikle apk olarak indirdiğim programların en güncel versiyonunu bulmak deneye deneye en stabil çalışanını keşfetmek yorucu bıraz.mesela gnçtrkcll uygulamasının düzgün çalışanını daha yeni buldum.zıraat bankasının apk lari genelde calısmıyor.sahıbınden apk yi indirdim ''ilan ver''özelliği eklenmiş tıkladığımda google servisleri yok hatası veriyor. Google play çok stabil çalışmıyormuş.snap falan mı kursam uygulama sorununu çözmek için.uygulama olmadan her işi tarayıcıda halletmek de zahmetli oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgencer05 -- 30 Nisan 2015; 1:21:05 >

• elektrosenol kullanıcısına yanıt
    Bende genelde 2telefon oluyor.blacberry nin şuan ki yedeği htc 820:)ıphone 6 ve 6 plusı kullandım deneyecek modeli kalmadı iphone nun:) bu arada plus gerçekten kullanışsız olmuş bence.

• gemini44 kullanıcısına yanıt
    Bu tür durumlarda sürüm güncellemesinin işe yaradığı oluyor.

Iphone' dan da memnun kalmadınız o zaman öyleyse? Bir tanıdığımda iphone 6 var ve çok memnun gözüküyor ama fiyatına bakınca o fiyata ne kadar alınası bir telefon olduğu tartışılır işte. Açıkçası şahsi fikrim bir telefona 1000 liradan fazla para verilmemeli.

Blackberry şu anki malum market durumu yüzünden uygulama ile çok haşır neşir olan kimseler tarafından alınmamalı, daha çok bu yazılım benim işimi görüyor diyen kimselerin tercihi olmalı. Aynı şey keza windows phone içinde geçerli. Fakat BlackBerry os 10 ' un beraberinde Android uygulamalarınıda iyi kötü çalıştırması avantaj. Android uygulamalarından bahsetmişken, bunlar bırakın BlackBerry ' yi çeşitli Android cihazlarda bile aynı stabilitede çalışmıyor. Google Play' deki yorumlar bunun ayrıca bir göstergesi...

• quote:

Iphone' dan da memnun kalmadınız o zaman öyleyse? Bir tanıdığımda iphone 6 var ve çok memnun gözüküyor ama fiyatına bakınca o fiyata ne kadar alınası bir telefon olduğu tartışılır işte. Açıkçası şahsi fikrim bir telefona 1000 liradan fazla para verilmemeli.

Blackberry şu anki malum market durumu yüzünden uygulama ile çok haşır neşir olan kimseler tarafından alınmamalı, daha çok bu yazılım benim işimi görüyor diyen kimselerin tercihi olmalı. Aynı şey keza windows phone içinde geçerli. Fakat BlackBerry os 10 ' un beraberinde Android uygulamalarınıda iyi kötü çalıştırması avantaj. Android uygulamalarından bahsetmişken, bunlar bırakın BlackBerry ' yi çeşitli Android cihazlarda bile aynı stabilitede çalışmıyor. Google Play' deki yorumlar bunun ayrıca bir göstergesi...

Hayır aksine şu zamana kadar en sevdiğim telefondur iphone. Ayda 4 telefon değiştirdiğim oluyor.hobi gibi düşünebilirsiniz.ama 6 plus pek olmamış benim kanaatim diğer iphone modellerine kıyasla.blackberry z30 UN ahize sesi kalitesi, tuşsuz parmak hareketleriyle kullanimi ,hub ozelligi cok guzel.Ekran parlakligi biraz dusuk geldi 've malum uygulamalarda zayif. Wifi menzilindeyse iphone 6yi 100 kabul edersek blackberry z30 a 80 diyebiliriz. .bundan sonra çıkacak dokunmatik ekranlı blackberry modelinide denemeyi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgencer05 -- 30 Nisan 2015; 12:53:00 >

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.