Şimdi Ara

BlackBerry Z30 Kullanıcıları Kulübü [AnaKonu] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
869
Cevap
6
Favori
26.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler blackberry z30 almayı düşünüyorum sizce nereden alabilirim ??
  • S.a.ne gibi yenilikler geliyor bu sürümlerde.mesela Wifi sinyali nde bırıyulestırme varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgencer05

S.a.ne gibi yenilikler geliyor bu sürümlerde.mesela Wifi sinyali nde bırıyulestırme varmı?

Here’s the full changelog of what’s new in 10.3.2:

S/MIME Support for ActiveSync – Import your S/MIME certificate into your certificate store and manage your secure email settings in the Hub

Next Generation Enterprise Connectivity – improving performance and protocol for behind-the-firewall access (requires BES 12.2)

BlackBerry Protect
    Anti-Theft Protection: Ability to remotely lock, wipe and recover a device by logging into BlackBerry Protect. A device can only be recovered this way.

Browser Enhancements
    Anti-Phishing
    Private Browsing Mode

Hub Improvements
    Open the associated email when viewing an attachment
    Bulk clear recent contacts

Calendar Improvements
    Grow/shrink numbers based on how busy the user is during work hours (month view only)
    Add time zone previews while creating or editing an event

BlackBerry Assistant – Interaction with the timer

New Lockscreen Animation
    Speed Improvements
    Amazon Store Added (Alongside Amazon App Store)
    Added PGP Keys
    LDAP Server
    Removed Location Based Ads
    New Attachments icon in Hub
    ...

• Cevabınız için teşekkür ederim fakat internet ten ulasabılecegımız ve ingilizce teknik terimler içeren bir açıklama değildi beklediğim :)hanı Son kullanıcı olarak kullanımı etkileyen gelişmeleri sormuştum? Meselâ Wifi sinyal gücünde artış varmı önceki sürümlere kıyasla,pıl performansı arıcılık vs.

• mgencer05 kullanıcısına yanıt
    Wifi bağlantısı ve pil kullanımı konusunda büyük değişiklikler beklememelisiniz. Ayrıca çok fazla değişkene bağlı olan şeyler olup kullanımınıza bağlı olarak sağlıklı ölçüm ve kararı siz verebilirsiniz.

Akıcılık noktasında iyileştirmeler mevcut, daha verimli olduğu kanaatindeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: User Friendly

Wifi bağlantısı ve pil kullanımı konusunda büyük değişiklikler beklememelisiniz. Ayrıca çok fazla değişkene bağlı olan şeyler olup kullanımınıza bağlı olarak sağlıklı ölçüm ve kararı siz verebilirsiniz.

Akıcılık noktasında iyileştirmeler mevcut, daha verimli olduğu kanaatindeyim.

Ben wıfı sinyalinin iphone 6 dan daha zayıf olduğunu söyleyince konudaki arkadaşlardan birisi güncellemeden önce daha iyiydi demişti. Bende buna istinaden yazılımla alakali bir durum olduğunu düşünüyordum.sız epey sürüm denıyorsunuz Wifi kalitesi hep aynımıydı bu cihazın sızce?ıphone 6 ya ve htc 816 ya göre düşük kalıyor sinyal gücü.bırde cihaz da özel bir anten olduğu söylenmişti, daha iyi olmasını bekliyordum bu yüzden fakat öyle olmadı.

paratek anten teknolojisi gsm/3g/4g şebekesi sinyalleriyle ilgili olarak kullanılmakta.

kendi ve çevremdeki modemlere olan mesafemde bir sıkıntı yaşamadım/yaşamıyorum wifi bağlantımla ilgili olarak. wifi sinyal göstergesinden ziyade bağlantıda sağlıklı veri transferi elzemdir, bunun da altını çizerim.
  • Katılyorum. 10 metre mesafe ötede iken ve arada duvar olmasına ve tek diş sinyal alabilmeme ramen oldukça hızlı bir bağlantı almıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: elektrosenol

Katılyorum. 10 metre mesafe ötede iken ve arada duvar olmasına ve tek diş sinyal alabilmeme ramen oldukça hızlı bir bağlantı almıştım.

Diğer telefonlar tam çekerken z30 hiç çekmiyor değil fakat evin en uzak noktasından diğer telefonlar 1 çizgi çekip biraz yavaş da olsa bağlantı kurarken z30 hiç görmüyor.bu durum önce kullandığım iphone 5s de vardı.4-4s-5c-6-6plus la aynı yerden baglanabılıyorken 5s ağı gormuyordu.bence aynı yerden 4-5 farklı cihazları bağlanıp aynı işlemi yapmaya çalışın değerlendirmeyi öyle yapalım:)

• Bizim evde en uzak odada eşimin iphone 5 i Wifi görmezken benim z30 görüyor ve bağlanıyor.tek diş gösteriyor ama hızlı açıyor sayfaları

4-5 tane cihaz olsa elimde dediğiniz gibi denerdim ama yok ne yazık ki. 2 tane daha var ama onlar da Z30' dan eski cihazlar ve eminim ki z30 onlardan bariz üstündür wifi hususunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: thermofısa

Bizim evde en uzak odada eşimin iphone 5 i Wifi görmezken benim z30 görüyor ve bağlanıyor.tek diş gösteriyor ama hızlı açıyor sayfaları

Evet 5ler ve 5s ler öncede yazdığım gibi Wifi konusunda iyi değiller.

• quote:

4-5 tane cihaz olsa elimde dediğiniz gibi denerdim ama yok ne yazık ki. 2 tane daha var ama onlar da Z30' dan eski cihazlar ve eminim ki z30 onlardan bariz üstündür wifi hususunda.

Evet benim diyeceğimi siz demişsiniz:) elinizde kıyaslayacagınız başka cihazlar yoksa z30 dan mecburen memnun kalacaksınız;başka ihtimal yok ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgencer05 -- 27 Nisan 2015; 19:03:57 >
  • quote:

paratek anten teknolojisi gsm/3g/4g şebekesi sinyalleriyle ilgili olarak kullanılmakta.

kendi ve çevremdeki modemlere olan mesafemde bir sıkıntı yaşamadım/yaşamıyorum wifi bağlantımla ilgili olarak. wifi sinyal göstergesinden ziyade bağlantıda sağlıklı veri transferi elzemdir, bunun da altını çizerim.

O zaman bu cihazın şebeke sinyalini daha iyi alması gerekiyor muadillerinden,mukayese şansım olmadı ilk fırsatta özellikle yolculuk esnasında aynı operatörü kullanan bir cihaz bulursam denemeye çalışırım.Bende sıkıntı yaşamıyorum.cekmeyınce diğer odaya geçiyorum orada kullanıyorum:)hatta sizle bu konuyu konuşunca asıl sıkıntıyı bana iphone 6 ve htc 816 nin yaşattığı nin farkına vardım.o iki cihaz bütün odalarda bağlandığı için beni üşengeç yapmışlar şimdi zor geliyor oda değiştirmek,akabınde hareketsızlıkle gelen Kilo problemide cabası:)ınsallah BlackBerry z30 un insan sağlığı odaklı wifi sistemiyle sıkıntılarım Son bulacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgencer05 -- 27 Nisan 2015; 19:21:19 >

• quote:

Katılyorum. 10 metre mesafe ötede iken ve arada duvar olmasına ve tek diş sinyal alabilmeme ramen oldukça hızlı bir bağlantı almıştım.

İşte o mesafenin 15 metre olduğu nu arada 3 duvar olduğu düşün BlackBerry z30 modemi görmezken iphone 6 ile yavaşta olsa facebook guncellemelerıne bakabılıyordum:)

Evin içerisinde sıkıntı yaşaman ilginç olmakla beraber, oda değiştireceğine modemin yerini değiştirebilirsin ya da telefonu değiştir olsun bitsin.

• quote:

Evin içerisinde sıkıntı yaşaman ilginç olmakla beraber, oda değiştireceğine modemin yerini değiştirebilirsin ya da telefonu değiştir olsun bitsin.

Yok hocam siz BlackBerry z30 à iphone 6 nin çektiği yerden çekmez modemi mi yaklastır diyorsunuz bunu kabul etmem mümkün değil gerekirse evi değiştiririm.

yok, kendinizi değiştirmenizi temenni ederim, iyi forumlar.
  • quote:

yok, kendinizi değiştirmenizi temenni ederim, iyi forumlar.

Bılmukabele:)zira popüler tabirle fanboyluk belirtisi gosterıyorsunuz.

eyvallah.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.