Şimdi Ara

Blackbery aldım pişmanım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 150 tl param vardı idarelik telefon almam lazımdı
    Bb 9900 aldım 2.el temiz buldum

Keşke 100 tl ye 2.el uyduruk samsung androidlerinden alsaydım

Bb app word e giremiyorum ingilizce bir yazı çıkıp kapanıyor
    Bide sanırım bis gibi birşey gerekiyormuş saçma sapan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• keşke saçma sapan demeden önce araştırma yapsaymışsınız. Dediğiniz telefon güvenliğe önem veren, bis paketi almanın sıkıntı yaratmadığı insanlar için tasarlanmış. Şahsen uzun zaman kullandım. şimdi Blackberry q10 kullanıyorum ve memnunum. Zaten 9900 ve önceki telefonlardan blackberry desteği çekti. Blackberry os 7 kullanan bu cihaz yerine blackberry 10 lu cihazları tavsiye ediyoruz. Keşke almadan önce araştırma yapsaydınız ama olan olmuş artık. ama bu durum telefonun saçma sapan olduğu anlamına gelmez. sadece size htap etmiyor diyelim.
  • Peder aldı o da pişman gelin bir sarılın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bahçe_çay_ailesi

150 tl param vardı idarelik telefon almam lazımdı

Ben de ericsson 688 aldım çok saçma bir telefon sadece hesap makinesi ve alarm var. Uygulama yüklenmiyor, çok pişman oldum. Keşke 20 tl daha verip 3310 alsaydım yılan oynardım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • App World'e girebilmek için bis veya Wi-Fi'den internete bağlanmalısın
  • Zamanının en iyi telefonlarından bir tanesi. Güvenlik ve kullanım olarak çok iyi bir cihaz. Operatörünüzden Bis Paketi aboneliği alın ve BlackBerry tadına varın. Pişmanlıklarınız kaybolacak
  • Biz satın alacak blackberry bulamıyoruz milletse pişman
  • sat bana pismansan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.ekin

Biz satın alacak blackberry bulamıyoruz milletse pişman

Kadiköy bb dolu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: malatyaspor

quote:

Orijinalden alıntı: Bahçe_çay_ailesi

150 tl param vardı idarelik telefon almam lazımdı

Ben de ericsson 688 aldım çok saçma bir telefon sadece hesap makinesi ve alarm var. Uygulama yüklenmiyor, çok pişman oldum. Keşke 20 tl daha verip 3310 alsaydım yılan oynardım...

İlahi hocam çok yaşa

• Valla Amerika başkanı Obama bile kullanıyor.
    Keşke alırken iradenizi kullansaydınız.
    Konuşmaktan ziyade mesaj ve mail trafiği için öneriyorum.
    Konuşmak içinse biraz riskli
    Sebebine gelirse Yasal sınıra yakın SAR değerleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: muratcool

Valla Amerika başkanı Obama bile kullanıyor.

Mail artık hiçbir telefon için sorun değil. Bb bitik bir alettir. Palm gibi tarih oldu. Hala neyin nostaljisini yaşıyor burdakiler.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Kurumsal bir şirkette görev yapmadığınız için haklısınız.
    son 2 3 yıllık süreçte aradaki farkı kapatmış olabilirler.
    Şirketin verdiği Windows Phone lu cihazları elinin tersi ile iten bölge müdürleri ve satış Koordinatörlerini gördükten sonra anti blackberry fanlıktan öteye geçemiyorsunuz üzgünüm.

• quote:

Kurumsal bir şirkette görev yapmadığınız için haklısınız.
    son 2 3 yıllık süreçte aradaki farkı kapatmış olabilirler.
    Şirketin verdiği Windows Phone lu cihazları elinin tersi ile iten bölge müdürleri ve satış Koordinatörlerini gördükten sonra anti blackberry fanlıktan öteye geçemiyorsunuz üzgünüm.

ne anlatıyorsun sen arkadaşım? nerde çalıştığımı, şirketin bana ne verdiğini filan nerden biliyorsun?

kafandan kurmuşsun, kurmuşsun birşeyler.

kurumsal bir şirkette çalışıyorum. şimdi açıkla bana BB'nin ne faydası olurdu bizim şirkete? şirket bana iphone 5 verdi. mail alıp veriyorum, beleş office kurabiliyorum, lync de var, skype de var. team viewer de var RDP de var. daha ne olsun? BB'de bunlar var mı? ios'da olmayan ne var o tarihi eserde?
    artık şirketler ya iphone veriyor ya da android. eskiden BB vermelerinin sebebi de operatörlerin BB'leri beleş vermesiydi. bizim şirkete de beleş veriyordu operatörler, şirket de dağıtıyordu. eskiden bb'nin tek üstünlüğü düzgün bir mail programının olması bir de ofisin beleş olmasıydı. ama artık ofis hepsinde beleş. zaten şirketler de artık office 365 kullanıyor ki eminim BB'de o da yoktur.

10 sene öncesinin bilgilerini satıyorsun.

• quote:

Valla Amerika başkanı Obama bile kullanıyor.

Blackbery aldım pişmanım

Blackberry değil.
  • Aslında tarih olmaması gereken markalar tarih oldu ya işte ona yanarım, Palm, Nokia, Sony Ericsson, Siemens...

Ortalığı bu sonradan çıkma ve insanların kişisel gizliliğini , ve mobil güvenliğini hiçe sayan birçoğu stabilite ve real time çalışmadan yoksun markalara bıraktılar. Blackberry' i geçtim akıllı telefon kullanmayı bilmeyen insanlar lütfen bu cihazlardan satın almasın. Saçma sapan birkaç uygulama yokmuş diye neymiş efendim Blackberry tarihte, mazide kalmış falan. İnanıyorum ki kullanmadan nasıl böyle yargılarda bulunabiliyor bu insanlar. Blackberry ' de eksik ne buluyorlar onu anlamıyorum. Tamam her türlü uygulama bulmak zor , mağaza uygulama sayısı az ama bir telefon sadece mağazasındaki uygulama sayısıyla ölçülüp biçilecek bir alet değil. Akıllı telefon aynı zamanda kullanıcısı için güvenli ve işlevsel olmalıdır. Blackberry işte bana bunları sağlıyor, uygulama konusunda da hiçbir sıkıntı çekmiyorum şayet telefonu oyun oynamak için alan önüme gelen her uygulamayı yükleyen tiplerden değilim.

Bu arada Obama ' da eskiden Blackberry kullanıyordu şimdi ise ABD savunma bakanlığının anlaşmış olduğu bir şirketin özel şifreleme özelliklerine sahip bir telefonunu kullanıyor. Gerekçe ise güvenlik.

• quote:

Orijinalden alıntı: elektrosenol

Aslında tarih olmaması gereken markalar tarih oldu ya işte ona yanarım, Palm, Nokia, Sony Ericsson, Siemens...

Ortalığı bu sonradan çıkma ve insanların kişisel gizliliğini , ve mobil güvenliğini hiçe sayan birçoğu stabilite ve real time çalışmadan yoksun markalara bıraktılar. Blackberry' i geçtim akıllı telefon kullanmayı bilmeyen insanlar lütfen bu cihazlardan satın almasın. Saçma sapan birkaç uygulama yokmuş diye neymiş efendim Blackberry tarihte, mazide kalmış falan. İnanıyorum ki kullanmadan nasıl böyle yargılarda bulunabiliyor bu insanlar. Blackberry ' de eksik ne buluyorlar onu anlamıyorum. Tamam her türlü uygulama bulmak zor , mağaza uygulama sayısı az ama bir telefon sadece mağazasındaki uygulama sayısıyla ölçülüp biçilecek bir alet değil. Akıllı telefon aynı zamanda kullanıcısı için güvenli ve işlevsel olmalıdır. Blackberry işte bana bunları sağlıyor, uygulama konusunda da hiçbir sıkıntı çekmiyorum şayet telefonu oyun oynamak için alan önüme gelen her uygulamayı yükleyen tiplerden değilim.

Bu arada Obama ' da eskiden Blackberry kullanıyordu şimdi ise ABD savunma bakanlığının anlaşmış olduğu bir şirketin özel şifreleme özelliklerine sahip bir telefonunu kullanıyor. Gerekçe ise güvenlik.

Obama BlackBerry kullanıyor, yanlışınız var

Google'dan rastgele bir resim bulup buraya koymak kadar kolay bir şey yok. Resme yakınlaşıp yakınlaşıp bakarsınız BlackBerry logosuna

Elindeki telefonu merak edenlere söyleyelim. Q10 modelini kullanıyor. Yani son çıkan BB10 sistemli güncel telefonu

Bir şey yazarken araştırmadan yermeyin buradaki kullanıcıları. Tek Obama ile kalmayıp Angela Merkel de güncel olan BlackBerry Z10 kullanıyor.

Kaynak:http://bbugmy.com/tag/obama/

Not: Cevap Yandex adlı kullanıcıyaydı. Alıntı yaparken sitedeki bir hatadan dolayı yanlışlıkla size basmışım.

Blackbery aldım pişmanım Blackbery aldım pişmanım Blackbery aldım pişmanım Blackbery aldım pişmanım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobanmahmut -- 11 Nisan 2015; 23:23:36 >

• Merkel ve Obama ' nın aslında bende tam olarak hangi telefonu kullanmış olduğunu anlamış değilim. Haber sitelerine bakarsak biri öyle, biri böyle diyor. Ama kesin bir şey var ki o da geçmişte Blackberry kullanıyor olmaları. Kaynaklara bakacak olursak;

http://www.hurriyet.com.tr/dunya/26687350.asp

http://www.yenisafak.com.tr/teknoloji/obamaya-sok-yasak-590325

http://www.haberturk.com/dunya/haber/900720-iphone-kullanmama-izin-yok

Bu da kullandığı söylenen General Dynamics adlı şirketin ürettiği özel kriptolu akıllı telefon;

http://www.treehugger.com/gadgets/obama-is-focused-on-green-tech-but-gets-stuck-with-ungreen-sectera-edge.html

Umarım herkes bu konuda aydınlanmıştır. Şayet biz Blackberry 'i iphone çocukları gibi Merkel veya Obama kullanıyor diye hava atmak maksadıyla kullanmıyoruz o ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektrosenol -- 12 Nisan 2015; 1:22:13 >

• elektrosenol kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum. Tartışmaya kalkarsak çok uzun uzun bir konu olur. Bir tane fotoğraf ile BlackBerry kullandığını sapıtmak kadar daha aciz bir şey yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.