Bildirim
BlackSeaStorm (akaMetamorfoz) vs ApattyEffect
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
sende bi sıkıntı var bence -
Bu pvp yaptiginiz clani zaten kesmiyen kalmadı.Sıradan bi java Trash Ciddiye alınmayacak 1 yunan clanı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ~SiD~
Bu pvp yaptiginiz clani zaten kesmiyen kalmadı.Sıradan bi java TrashCiddiye alınmayacak 1 yunan clanı.
Sid doğru diyo aslında sadece onları kestiğiniz videoları değilde karma bişey yapsaydınız daha iyi olurdu. Bu herifler ciddiye alınacak bi clan değil ben replayı bırakırken bana bizim clane gel yoksa senin classının heroluğunu alırız falan gibi saçma saçma şeyler yazdılar :) Bura benim için önemli değil l2alucarda gelin orda görüşelim dedim ordan bi alucard mevzusu çıktı hero chatte gelcez falan dediler ama tahminimce hepsi ilk günden lvl kasamadıkları için bırakacaklar serveri
-
takılıyorlar kendi çaplarınca :d bizi başta 7, pvp esnasında 8 kişi olduğumuz için kestiler ve bunu 9v9 olarak söyleyip internete attılar peşine bende bunu upload ettim ama bizim kaliteyi düşürmekten başka bir işe yaramadı.. rezillik :D -
quote:
Orijinalden alıntı: VeyselTurgun
quote:
Bu pvp yaptiginiz clani zaten kesmiyen kalmadı.Sıradan bi java TrashCiddiye alınmayacak 1 yunan clanı.
Sid doğru diyo aslında sadece onları kestiğiniz videoları değilde karma bişey yapsaydınız daha iyi olurdu. Bu herifler ciddiye alınacak bi clan değil ben replayı bırakırken bana bizim clane gel yoksa senin classının heroluğunu alırız falan gibi saçma saçma şeyler yazdılar :) Bura benim için önemli değil l2alucarda gelin orda görüşelim dedim ordan bi alucard mevzusu çıktı hero chatte gelcez falan dediler ama tahminimce hepsi ilk günden lvl kasamadıkları için bırakacaklar serveri
Bende şahsen onların ilk 2 gün içinde Alucardı terk edicekleri kanatindeyim.Bakalim görelim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: VeyselTurgun
quote:
AİO parasını toplayamayıp bırakacaklar hahahaha :D:D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X