Şimdi Ara

BlackSeaStorm (akaMetamorfoz) vs ApattyEffect

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Ali dalgami geciyon len
     BlackSeaStorm (akaMetamorfoz) vs ApattyEffect

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sende bi sıkıntı var bence
  • Bu pvp yaptiginiz clani zaten kesmiyen kalmadı.Sıradan bi java Trash Ciddiye alınmayacak 1 yunan clanı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~SiD~

Bu pvp yaptiginiz clani zaten kesmiyen kalmadı.Sıradan bi java Trash Ciddiye alınmayacak 1 yunan clanı.

Sid doğru diyo aslında sadece onları kestiğiniz videoları değilde karma bişey yapsaydınız daha iyi olurdu. Bu herifler ciddiye alınacak bi clan değil ben replayı bırakırken bana bizim clane gel yoksa senin classının heroluğunu alırız falan gibi saçma saçma şeyler yazdılar :) Bura benim için önemli değil l2alucarda gelin orda görüşelim dedim ordan bi alucard mevzusu çıktı hero chatte gelcez falan dediler ama tahminimce hepsi ilk günden lvl kasamadıkları için bırakacaklar serveri

• takılıyorlar kendi çaplarınca :d bizi başta 7, pvp esnasında 8 kişi olduğumuz için kestiler ve bunu 9v9 olarak söyleyip internete attılar peşine bende bunu upload ettim ama bizim kaliteyi düşürmekten başka bir işe yaramadı.. rezillik :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeyselTurgun

quote:

Bu pvp yaptiginiz clani zaten kesmiyen kalmadı.Sıradan bi java Trash Ciddiye alınmayacak 1 yunan clanı.

Sid doğru diyo aslında sadece onları kestiğiniz videoları değilde karma bişey yapsaydınız daha iyi olurdu. Bu herifler ciddiye alınacak bi clan değil ben replayı bırakırken bana bizim clane gel yoksa senin classının heroluğunu alırız falan gibi saçma saçma şeyler yazdılar :) Bura benim için önemli değil l2alucarda gelin orda görüşelim dedim ordan bi alucard mevzusu çıktı hero chatte gelcez falan dediler ama tahminimce hepsi ilk günden lvl kasamadıkları için bırakacaklar serveri

Bende şahsen onların ilk 2 gün içinde Alucardı terk edicekleri kanatindeyim.Bakalim görelim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeyselTurgun

quote:

AİO parasını toplayamayıp bırakacaklar hahahaha :D:D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.