Şimdi Ara

BlackWargreymon evo nasil oluyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bende hali hazırda bi wargreymon var.Bunu direk Blackwargreymon yapabilir miyim yoksa bastan yakalayıp kademe kademe tyrannomon -metaltyrannomon diye mi gitmem gerekli .

• Baştan yakalamana gerek yok ama, kademe kademe Tyrannomon->Metaltyrannomon->Blackwargreymon şeklinde geliştirmen gerekiyor
  • Yani bunun için 3 evolutor ve de bu canavarların kartlarına sahip olmalısın. Tyrannomon - MetalTyranno - BlackWar bunların evolve kartları var.Bir üstümdeki arkadaşımın anlatmaya çalıştığı ise :

Greymon Evolutor ile oluşmuş Evrimi : Tyrannomon (Yani greymon yerine tyrannomon gelcek)
    MetalGreymon = MetalTyrannomon
    Wargreymon = BlackWarGreymon...Umarım anlamışsındır.
  • cevaplar için teşekkürler fakat card 1 bulamadim oyun içinde full tyrannomon ,metaltyrannomon card 5 satiyolar fiyatlari makul fakat + basınca çok kolay yanmaları beni uyuz etti.Blackwargreymon card 3 se 10M civarı fiyat aldım raremon ihtimalinin çok olması sebebiyle basmaktan vazgeçtim zaten shop kullanmadan card 1 set benim baya zamanımı yer değmiceği için vazgeçtim yinede cevaplar için teşekürler
  • Zaten card leveli 1 olarak bulman okadar mümkün değil o yüzden bence 3 bulduğun için öpte başına koy derim...Hepsini 3 level olarak bulsan gene iyi...
  • peki diyeli card 3-4 neyse bastim tyrannomon oldu.Metaltyrannomona basarken raremon olursa digi return aldığımda yine greymona mi dönerim yoksa tyrannomon olarak kalır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: genksta

peki diyeli card 3-4 neyse bastim tyrannomon oldu.Metaltyrannomona basarken raremon olursa digi return aldığımda yine greymona mi dönerim yoksa tyrannomon olarak kalır mı?

Greymona döner Return kullanınca tüm evolar silinir digimon orjinal haline döner
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Senin anliican bu işler bizim oyundaki kapasitemizi zorluyor dostum bence hiç deneme
  • son mesajlardan sonra tamamen vazgeçtim .Shopta kullanicam için olcak iş değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.