bende hali hazırda bi wargreymon var.Bunu direk Blackwargreymon yapabilir miyim yoksa bastan yakalayıp kademe kademe tyrannomon -metaltyrannomon diye mi gitmem gerekli .
Baştan yakalamana gerek yok ama, kademe kademe Tyrannomon->Metaltyrannomon->Blackwargreymon şeklinde geliştirmen gerekiyor
Yani bunun için 3 evolutor ve de bu canavarların kartlarına sahip olmalısın. Tyrannomon - MetalTyranno - BlackWar bunların evolve kartları var.Bir üstümdeki arkadaşımın anlatmaya çalıştığı ise :
Greymon Evolutor ile oluşmuş Evrimi : Tyrannomon (Yani greymon yerine tyrannomon gelcek) MetalGreymon = MetalTyrannomon Wargreymon = BlackWarGreymon...Umarım anlamışsındır.
cevaplar için teşekkürler fakat card 1 bulamadim oyun içinde full tyrannomon ,metaltyrannomon card 5 satiyolar fiyatlari makul fakat + basınca çok kolay yanmaları beni uyuz etti.Blackwargreymon card 3 se 10M civarı fiyat aldım raremon ihtimalinin çok olması sebebiyle basmaktan vazgeçtim zaten shop kullanmadan card 1 set benim baya zamanımı yer değmiceği için vazgeçtim yinede cevaplar için teşekürler
Zaten card leveli 1 olarak bulman okadar mümkün değil o yüzden bence 3 bulduğun için öpte başına koy derim...Hepsini 3 level olarak bulsan gene iyi...
peki diyeli card 3-4 neyse bastim tyrannomon oldu.Metaltyrannomona basarken raremon olursa digi return aldığımda yine greymona mi dönerim yoksa tyrannomon olarak kalır mı?
quote:
Orijinalden alıntı: genksta
peki diyeli card 3-4 neyse bastim tyrannomon oldu.Metaltyrannomona basarken raremon olursa digi return aldığımda yine greymona mi dönerim yoksa tyrannomon olarak kalır mı?
Greymona döner Return kullanınca tüm evolar silinir digimon orjinal haline döner