Bildirim
BlackWidowUltimate/ G710+
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
G710+ -
Vallaha bende kaldım ses sorunu yüzünden logitech g710+ alacağım bir de blackwidow un tasarımı çok sade geldi bana -
quote:
Orijinalden alıntı: 0ops
G710+
Hocam g710+ da uygun fiyat bulamadım -
quote:
Orijinalden alıntı: Nothing2_Lose
quote:
Orijinalden alıntı: 0ops
G710+
Hocam g710+ da uygun fiyat bulamadım
Bütçe belirtmemisdinki, bende bunu önerdim, vatanda 400 TL -
Gameekstra da 340tl teknosada indirimle 290tl felan oluyormus -
Bende uzun bir süre G710+ almayı düşündüm. Ama ne yalan söyleyeyim, çok pahalı geliyor bana o ürün. İndirimli hali 300TL oluyor vatanda. O parayı vereceğimi sanmıyorum bir klavyeye. Geçenlerde araştırırken bir klavye daha keşfettim. Logitech G510. Mekanik değil ancak tam istediğim bazı özelliklere sahip. Mediamarktta internetten alırsanız fiyatı da çok uygun 149TL. Bir bakın derim. Ama ille de G710+ veya BlackWidow diyorsanız da güle güle kullanın ikisi de iyi klavye, incelemiştim canlı olarak.quote:
Orijinalden alıntı: livebait
Gameekstra da 340tl teknosada indirimle 290tl felan oluyormus -
quote:
Orijinalden alıntı: marshall_fb
Bende uzun bir süre G710+ almayı düşündüm. Ama ne yalan söyleyeyim, çok pahalı geliyor bana o ürün. İndirimli hali 300TL oluyor vatanda. O parayı vereceğimi sanmıyorum bir klavyeye. Geçenlerde araştırırken bir klavye daha keşfettim. Logitech G510. Mekanik değil ancak tam istediğim bazı özelliklere sahip. Mediamarktta internetten alırsanız fiyatı da çok uygun 149TL. Bir bakın derim. Ama ille de G710+ veya BlackWidow diyorsanız da güle güle kullanın ikisi de iyi klavye, incelemiştim canlı olarak.
Hocam eskişehirdeyim şu anda blackwidow bulabileceğim mağazalar olabilirmi burada? -
Blackwidow tabi ki . Sorulacak soru mu bu ? -
Bilmem ki
Ben Antalya'da yaşıyorum, internetten bakmak lazım. -
quote:
Bilmem ki
Ben Antalya'da yaşıyorum, internetten bakmak lazım.
Hocam internetten baktımda bulamadım dediğim mavi ışıklı Blackwidow dan. D&R de var ondada stok tükenmiş sanalmarketimde var bide ben almadan önce bi dokunmak istiyorum o yüzden sordum -
Keşke yardımcı olabilsem
Ama yanlış hatırlamıyorsam, ya İstanbul Topkapı'daki Vatan Bilgisayar'da ya da Buyaka'daki Mediamarkt'ta bu ürüne benzer bir şey görmüştüm. Yaklaşık 1 ay önceydi tabi. Tam emin değilim ama malesef. O zamanlar G710+'ya odaklanmıştım. Ancak fiyatı beni aşıyor şu anda. Logitech G510 sipariş ettim bugün(dün yani) Mediamarkt'tan. 149TL'yi görünce dayanamadım. -
quote:
Keşke yardımcı olabilsem
Ama yanlış hatırlamıyorsam, ya İstanbul Topkapı'daki Vatan Bilgisayar'da ya da Buyaka'daki Mediamarkt'ta bu ürüne benzer bir şey görmüştüm. Yaklaşık 1 ay önceydi tabi. Tam emin değilim ama malesef. O zamanlar G710+'ya odaklanmıştım. Ancak fiyatı beni aşıyor şu anda. Logitech G510 sipariş ettim bugün(dün yani) Mediamarkt'tan. 149TL'yi görünce dayanamadım.
Hayırlı olsun hocam çok iyi yakalamışsınız acaba mediamarktta var mıdır blackwidow -
quote:
quote:
Bilmem ki
Hocam internetten baktımda bulamadım dediğim mavi ışıklı Blackwidow dan. D&R de var ondada stok tükenmiş sanalmarketimde var bide ben almadan önce bi dokunmak istiyorum o yüzden sordum
Mavi isikli blackwidow bulmaniz zor heleki sifir blackwidow 2014 modeli tr stoklarina girsin blackwidow 2013 alirsiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: Gandalf81
quote:
quote:
Bilmem ki
Hocam internetten baktımda bulamadım dediğim mavi ışıklı Blackwidow dan. D&R de var ondada stok tükenmiş sanalmarketimde var bide ben almadan önce bi dokunmak istiyorum o yüzden sordum
Mavi isikli blackwidow bulmaniz zor heleki sifir blackwidow 2014 modeli tr stoklarina girsin blackwidow 2013 alirsiniz
Hocam ucuz olduğu için mavi ışıklı arıyorum öteki zaten alınmaz 2013 olan mavi ışıkta yok sanırım bulursam alıcam zaten
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Bilmem ki
Mavi isikli blackwidow bulmaniz zor heleki sifir blackwidow 2014 modeli tr stoklarina girsin blackwidow 2013 alirsiniz
Hocam ucuz olduğu için mavi ışıklı arıyorum öteki zaten alınmaz 2013 olan mavi ışıkta yok sanırım bulursam alıcam zaten
Bak nededim mavi isikli sifir bulamazsin blakwidow 2014 tr stoklarina girdiginde blackwidow 2013 fiyati dusucek dedim biraz bekle derim
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Bilmem ki
Bak nededim mavi isikli sifir bulamazsin blakwidow 2014 tr stoklarina girdiginde blackwidow 2013 fiyati dusucek dedim biraz bekle derim
o zaman stokta olurmuki
-
quote:
quote:
quote:
Bilmem ki
Mavi ışıklı eski versiyondan sonra 2013 versiyon çıkmıştı , yeşil . Şimdi birde 2014 mü çıktı ?
-
Bugün G710+ adlı klavyeyi deneme fırsatım oldu, açıkçası beklediğim özelliği alamadım üründen. Tuşa basma hissini tam alamıyorsunuz ayrıca tasarımını beğenmedim. Vatana deneme amacıyla gidebilirsiniz. Ben olsaydım razer i secerdim. -
Blackwidow tavsiye ederim.G710+ ya mekanik klavye diyemiycem ses cikmiyor hic :D
Benzer içerikler
- furylevel z1 alınır mı
- yazılım için klavye önerisi
- mouse takılma sorunu
- kablosuz klavye önerisi
- steelseries garanti
- yaklaşık eşittir işareti
- mekanik klavye önerisi
- oyuncu koltuğu önerisi
- razer kishi ultra
- monster klavye ışığı açma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X