Şimdi Ara

BlackWidowUltimate/ G710+ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şahsen sesden dolayı logitech almayı düşünüyorum ayrıca tasarımı bana hoş geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Blackwidow tavsiye ederim.G710+ ya mekanik klavye diyemiycem ses cikmiyor hic :D

+1
  • beyler yeşil ışık fazla göz alıyor mu bide sesi 1 haftadan sonra bayıyormuş diyenler var doğrumu acaba bide sizce logitechg710+ nın ledleri yeterli mi netden fazla bişey bulamadım ama bulduklarım bayağı iyidi sizce nasıl?
  • quote:

Blackwidow tavsiye ederim.G710+ ya mekanik klavye diyemiycem ses cikmiyor hic :D

Hocam blackwidow düşünüyorum da mavi led bulamadım hiçbir yerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nothing2_Lose

quote:

Gecen senenin modeli o artik zor gelir tr ye.yeni 2013 modeli ciktigi icin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

2013 De uygun fiyat yok hocam :( 2014 .ıkıcak yazmış bi arkadaş tam araştırmadımda ne zaman çıkar acaba
  • quote:

quote:

quote:

quote:

2013 De uygun fiyat yok hocam :( 2014 .ıkıcak yazmış bi arkadaş tam araştırmadımda ne zaman çıkar acaba

2014 modelinin çıkacağını bilmiyorum hiç öyle birşey görmedim.Pek sanmam ama her yıl aynı klavyenin baska modelini cıkartsınlar.

• Somestrda 2013 ultimate i 340tl ye almistim adeksstoredan bidaha o fiyatlara zor bu arada 2. El blackwidow normal isiksiz satilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperchondriac

Somestrda 2013 ultimate i 340tl ye almistim adeksstoredan bidaha o fiyatlara zor bu arada 2. El blackwidow normal isiksiz satilir

Işıklı lazım ya maalesef biyerde bulamadım bende d&r da 500 tl ultimate 2013
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hyperchondriac

Somestrda 2013 ultimate i 340tl ye almistim adeksstoredan bidaha o fiyatlara zor bu arada 2. El blackwidow normal isiksiz satilir

Işıklı lazım ya maalesef biyerde bulamadım bende d&r da 500 tl ultimate 2013

Dr acayip pahali anca yaz basinda falan bazi urunlerde indirim yapiyor o zaman almak mantikli interneti arastirin 400 civarina bulabikirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • g710+ tuşları bana küçük geliyor sessiz bir klavye blackwidow sesli ve tuşları biraz daha rahat geldi bana ikisinide kullanmış biri olarak sağlamlık istersen logitech güzeldir ürün sonrası satış hizmetide güzeldir bazı şeyleri garanti dışında bile olsa ücretsiz tamir ettirip geri veriyorlar firma kötülemek gibi olmasın ama aral razera bakıyor arala güvenmiyorum roccat kone mouse vermiştim 100 tl tamir parası çıkarmışlar(145 tl sıfırı) beni aramışlar ulaşamamışlar oysaki 2 telefon bıraktığım halde gittim bir ustaya verdim 10 tl aldı kablo bozukmuş kesmiş yapmış. birde aral ithalat bana mousun joystiği bozuk dedi mousun joystiğini ilk defa duyuyorum oda ilginç bir terim.
  • 2 üründen de üstün özellikleri bulunan CM Storm Trigger Z de düşünebilirsiniz..

http://www.cmstorm.com/en/products/keyboards/triggerz/
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.