Şimdi Ara

Blade and soul Nasıl bir oyun?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam beyler 2 aydır oynıyacak bir şey bulamıyordum en son bu oyuna rastladım galiba yeni çıkacak kapalı beta keyleri falan satışa çıkmış bu oyunu pvp serverda oynayanlar bilgi verebilirlermi oyun metin2 tadını tekrar verirmi 25doları hak ediyormu aslında bir sürü sorum var ama kısaca anlatırsanız sevinirim

• Bedava Rus Serverinde Oynayabilirsin. 25 Doların Hakkını Sonuna Kadar Verir Kendisi. Bol Uçmalı-Kaçmalıdır. Ama Metin2 Tadı Vermez. Sen Bilirsin
  • Teşekkürler yorumun için pvp nerden indirip deneyebilirim yardımcı olursan sevinirim hocam
  • http://playbns.com/

Dilediğin Kadar Bedava Oynayabilirsin Rus Serverinda Tek Fark Birşey Anlamaman :D
  • Teşekkürler ing dil seçeneği olan bir server varmıdır hocam yoksa tel server ruscamı?
  • YouTube'da Ara Bulursun. Görevler Hikaye vs. İngilizce Yapılabiliyordu.
  • Hocam oyun nasıl resmi avrupa sunucusuda geliyor Metin2'den MMORPG oymamadim tad vermediler ama bunu deniyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • playbns çok eski bir versiyon ve bazı fonksiyonlar doğru çalışmıyor ama en azından oyun ve görevleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz oynayarak.

Bns ye gelecek olursak ben de pack aldım bekliyorum betayı, pve veya pvp si olsun oynamaya değer bir oyun, tavsiye ederim.
  • Bladeandsoultr.com dan aradığın her şeyi bulabilirsin ayrıca oyunun 1 sezonluk bir animesi de var tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski bir konu ama söylemekte fayda var ;

Artık P2W Olmuştur :(
    Acı ama Gerçek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.