Şimdi Ara

Blade And Souldan sonra yeni bir oyun ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Blade And Soul daki optimizasyon sorunlarından dolayı oyunu bırakma kararı aldım.4-5 arkadaş yeni bir oyuna başlıycaz ama kararsızız.Önerilerinizi bekliyoruz.

• Biz archeagedeyiz. Uzun suredir oynuyoruz. Guzel ortam var denemek isterseniz ve bir sure sabirla ikerlerseniz zevk alabileceginiz bir oyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Final fantasy XIV öneririm bende bu sıralar tekrar başlamayı düşünüyorum.

• hamza53 kullanıcısına yanıt
    Aylık ücret olması sıkıntı
  • O konuda bişey diyemeyeceğim herkesin oyuna ayırabileceği bütçe farklıdır tabi ama en azından bu oyun hakkını veriyor parasının.Bns ye verdiğim paraya acımıştım ama Allah'dan karakteri goldları satıp harcadığımı geri alabildim.

• hamza53 kullanıcısına yanıt
    Allah tan bns ye para harcamadim :) Yeni gelen patch ile zaten iyice kötü oldu.Adam akıllı pvp de olmayınca biraktim 50 lvl hm4 hesabı

• Bns iyi oyunda firma poktan. güzel oyunu adam edemedi. yıllarca bekledik yazık bize ya. bumuydu yani okadar beklemenin sonucu. hep aynı hüsran son. WOW oynucam ya bana göre mmorpg dünyası bitti. yeni çıkan hiç bir oyun beş para etmez. oynucaksan 2 oyun var. 1- wow 2- final fantasy
  • Doğru diyon kardeş :) 1 oyun daha var Black Desert

• quote:

Orijinalden alıntı: fener_1996

Doğru diyon kardeş :) 1 oyun daha var Black Desert

Black Desert iyimi kötümü bilmiyorum ancak wow a en ciddi rakip olarak gösteriyor çoğu kişi. ama Türkiye yasaklı giremiyoruz. girebilsek denerdim. kesinlikle. görmek lazım sonuçta
  • Rusya ücretsiz lagta olmuyo girip deneyebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: fener_1996

Rusya ücretsiz lagta olmuyo girip deneyebilirsin

Sence ruslarla oyun oynamaya değermi :) bence değmez. avrupa block kalkarsa oynarım yoksa ruslarla oyun oynamam. gördüğüm yerde hepsini öldüresim var nasıl birlikte eğlenebilirim.
  • Bizim millet gibi değiller ya arkadaşlarım oynuyoda. :) fikrin olur hiç değilse

• Ben BDO yu EU da oynuyorum, VPN yi sadece oyuna girmek için kullanıyorsunuz. Server seçme ekranında VPN'yi kapatıp serverinizi seçin sıkıntı olmuyor 0 lag
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marwo

Ben BDO yu EU da oynuyorum, VPN yi sadece oyuna girmek için kullanıyorsunuz. Server seçme ekranında VPN'yi kapatıp serverinizi seçin sıkıntı olmuyor 0 lag

oyun hakkında ne düşünüyorsun 40 gb indirmeye değermi birde serverlar nerde Almanya'da mı ? Fiyat nedir ?
  • Oyun bence çok iyi. Ben tüm görevleri okuyarak ve yaparak ilerliyorum, oyunun hikayesi ve dünyası çok hoşuma gitti. Daha oyunun sonuna ulaşamadım işimden dolayı fazla vakit ayıramıyorum ama izinli günlerim de saatlerce oynuyorum :) Aşçılık ve balıkçılığa pis sardım, 1 balık yakalıycam diye açtım müziği 1-2 saat aktif (afk avlanmada var) balık avladım Şuan kendi kayığımı yapmaya çalışıyorum. Oyun da aşırı detay var. Örneğin karakterin ile yaya olarak yolculuk yaparsan dayanıklılığın artıyor ve daha uzun depar atabiliyorun. Yok at ile yolculuk yaparsan atın seviye atlıyor. Düzenli yemek yediğin de HP artıyor. Şöyle söylim, örneğin her yemek yediğin de HP exp'in %5 artıyor ve seviye atladığın da hp ne 50hp daha ekleniyor. Birde çantanda taşıyabileceğin belli bir ağırlık var onu aştığın da yana o seviyeye yaklaştığında karakterin acayip yavaş hareket ediyor. Çanta yer olsa bile daha fazla item taşıyamıyorsun. Bu taşıyabileceğin ağırlık miktarını bile arttırabiliyorsun. Dediğim gibi oyun çok derin, düşünebileceğinden de derin. Karışık oyunları seven ben için müthiş oyun. Sıkılmadan herşeyi yapıyorum. Tempom hızlı değil, geride kalıyorum ama benim için sıkıntı değil. Oyun sonuçta zevkine oynuyorum Saatlerce BDO hakkında yazı yazabilirim ki ben daha 20lvl'im ve Heidal (ilk şehir) şehrine yeni geçiş yaptım.

EU serverileri nerde bilmiyorum ama hiç lag olmadı daha.

Oyun US için 30$ EU için 30€. Satın alırken € yada $ fark etmiyor. Oyunu kurarken EU yada US tercihini yapıyorsun. Satın almak için Chrome'a zenmate eklentisini yüklemen lazım!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marwo -- 29 Mart 2016; 18:35:13 >

• Peki oyun çok kasıo mu grafikler bns gibi ağırsa hiç bulaşmıyayım. sistemin gtx 850m , i5işlemci, 8 gb ram laptop. bide pvp hakkında bişey dememişsin. benim için en öenmli şey pvp
  • Eski oyunlara yakın grafiği iste en son oyunlarla yarışabilecek şuan tek oyun var oda ASTA Online. Gelenlere yardımcı oluyoruz 2 saatte bir Battlegroundlar "3 çeşit" Haftalık Guild Wars etkinliği Boss Etkinlikleri Karşı Irk Haritasında Muharabe eğitimide bizden hediye :) yeni classlarda bu yaza geliyormuş 4 martta açıldı oyun..

asta.webzen.com
  • bende şuan aynı durumdayım blade and soul gerçekten 1 ws 1 yada 3 ws 3 de şuan piyasadaki en sağlam oyun bence efeckler oynanış vs. süper ama açık dünya olayı yok tam anlamı ile gidip karşı ırka savaş açamıyorsun yada parti oyun mantığı knight gibi olması gerek biraz bide takı olayı saçma abi
    herkezde aynı takı herkez upgrade yapacakda flnda unic az bulunan bosslardan çok nadir düşecek bi item yok hani kimdese olmayacak sende olacak herkez dicekki adama bak :)
  • senin dediğin mantıktaki tek oyun knight online. her ne kadar knight online i sevmesemde, oyuncu kitlesinden nefret etsemde, item yapma, item hususunda farklılar ve item satışı konusunda son 10 yıl içerisinde denediğim 30 a yakın mmorpg den yola çıkarak, knight online dan daha iyisini görmediğimi söyleyebilirim. eğer knight sadece çoğunluğu dolandırıcı tiplerden oluşmayan, hile bulunmayan veya sadece türklerin oynadığı bir oyun olmasaydı belki hala knight online oynuyor olurdum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.