Şimdi Ara

Blade den bowa çevirsem?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kişi ağır kasmaktan bıkmışsa? ama bladedeki dayanıklılığı kaybetmemek istiyorsa dönmelimi?
    tavsiyeleriniz gerekiyor arkadaşlar. zaten pre falan yok. 55 level örn. çevirsem nası olur? yorumlarınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1FC651D -- 8 Temmuz 2009; 10:54:40 >

• Blade istemiyorsan çevir tabi lv 55miş zor birşey değil.Seri kasmak istiyorsan oka çevir
  • Blade charında eğer sp farm yoksa bowa cevirmeni tavsiye ederim, FF olmayan bir balde'den zevk alamazsın zaten... Ayrıca Bow ile Blade arasındaki sp farkıda bir hayli fazla, Cold-Fire_Pacheon yaparsan bowda cok dayanıklı bir char olur
  • fire force pacheon güzel olmazmı:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: aragorn_mc

Blade charında eğer sp farm yoksa bowa cevirmeni tavsiye ederim, FF olmayan bir balde'den zevk alamazsın zaten... Ayrıca Bow ile Blade arasındaki sp farkıda bir hayli fazla, Cold-Fire_Pacheon yaparsan bowda cok dayanıklı bir char olur

evet sp farm yok, çok az var aslında. neyse curst heartlerı bi topluyayım bakalım. herkeze teşekkürler.
  • şöyle söyliyim sp durumunu sana belki yardımcı olur sana..92 FF Fire-cold-bicheon charım war +500k sp şu an halen kasılmakta...

Bicheonu full kapadım zaman bana 571k sp verio toplam sp 1071 oluyor...

burdan hem pacheon + hem fire + hem cold her yerini upluyom ama şu an hala kafamdaki blader için yeterli sp yok :D 120k sp daha biriktirmem şart...

buna göre düşün taşın ona göre çevir...hem lvl inde düşükmüş yerinde olsam şu an toplarım sora zor oluyor plus+ticket fln para harcıon..
  • Hayret blander müco(Auto Cad) daha konuya yazmamış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Scorpion Bow Mu Cİhitin Bow mu
    18 yıl önce açıldı
    +6 Lycoan Staff Mı +9 Wood mu ?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İleride çok pişman olacaksın . . .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

İleride çok pişman olacaksın . . .

Blader zaten şuanda ve yeterince pişmanlık duyduğu için bowa dönecek Gel sende dön bowa diyorum ama sende o akıl nerdeee Bow Bow
  • quote:

İleride çok pişman olacaksın . . .

Farmsız bir bladenin ilerisi nasıl olabilir düşünemiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaTSuYa -- 8 Temmuz 2009; 14:07:55 >
  • Arkadaşlar anlatamadım galiba Blade sabır işidir. Şuan farmın yoksa Lv. kas. Max Lv. oluncada farmını yaparsın. Biraz uzun sürer ama emeğinin karşılığını fazlasıyla alırsın . . .
  • aslında kendi levellerimdekilerle peçe yaparken bu farmsız halimle kolay geliyor, yatırlarla. ama bi eventte aynı levelimdeki bowun 5k crit çakması içimi yakmıyor değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: [Caty]

fire force pacheon güzel olmazmı:D

Yahu şu bowla bladera force açtırmakta ne meraklısınız. Force olan charları şahsen daha rahat kesiyorum. Charım blader. Ayrıca sadece fire ve bicheon açık...
  • kasmak için bowa dön lvl sınırına yetiştiğinde yani 100e çevirirsin Blader e çünkü bladerle kasmak çok zor olur
  • quote:

Arkadaşlar anlatamadım galiba Blade sabır işidir. Şuan farmın yoksa Lv. kas. Max Lv. oluncada farmını yaparsın. Biraz uzun sürer ama emeğinin karşılığını fazlasıyla alırsın . . .

100 geldi geleli kasıyorsun, daha 97 anca oldun be, ilk günden sen git 91 ol bunca ayda 6 lwl kas yazık Bide farmsızsın noob blader
  • 5x bi karakter kasmak çokta zor olmaz bence artık silkroadı tanında oynamak istiyorsan ilk sp farmı düşük levelda yapıcaksın..sonra level kasmaya başlıcaksın diğer türlü çok para gider oyuna..Ki buna devam edicem dersen bowa dön derim zaten blader 9x ten sonra zevk veriyor tabi bana öyle (:..Ben 0dan karakter kasıyorum şuan ilk bow yapıcam 99 levela kadar 100 de bladera ceviricem en mantıklısı bu..
  • ztn bow blade den daha saglam adami yanina yaklastirmiyor saglam crit atiyor,bow cok dayanıklı,blade bowu cok cok zor yatırır
  • quote:

Orjinalden alıntı: bloodsoul

ztn bow blade den daha saglam adami yanina yaklastirmiyor saglam crit atiyor,bow cok dayanıklı,blade bowu cok cok zor yatırır

Bowda Bladeı yatıramaz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bloodsoul

ztn bow blade den daha saglam adami yanina yaklastirmiyor saglam crit atiyor,bow cok dayanıklı,blade bowu cok cok zor yatırır

zaten ittir ittirip duruyor bow...uzaklaşınca vuruyor...o ara dibine gelirsem zaten yeni kombo weya yatır batır yetiyor...

magic pop dan çıkan sun bow lara lafım yok iyi vuruolar bende o yuzden sun blade bekliyorum :D
  • ya
    biraksana full str bowa yatir batır islermi???biraz mantıklı konusun ama bow 20 +k crit dmg vurabiliyor blade bu şekilde yatırır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.