Şimdi Ara

Blade den bowa çevirsem? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: _aNaToLia_

quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

Arkadaşlar anlatamadım galiba Blade sabır işidir. Şuan farmın yoksa Lv. kas. Max Lv. oluncada farmını yaparsın. Biraz uzun sürer ama emeğinin karşılığını fazlasıyla alırsın . . .

100 geldi geleli kasıyorsun, daha 97 anca oldun be, ilk günden sen git 91 ol bunca ayda 6 lwl kas yazık Bide farmsızsın noob blader

• quote:

Orjinalden alıntı: bloodsoul

ya
    biraksana full str bowa yatir batır islermi???biraz mantıklı konusun ama bow 20 +k crit dmg vurabiliyor blade bu şekilde yatırır

nasıl yani bLade str bowerı yatırması imkansızmı ? bunumu diyorsun..sen blader görmemişsin..ayrıca bowda harika bir buildtir ama bLaderı hiçe sayman saçma..
  • quote:

Orjinalden alıntı: AmmuT

quote:

quote:

Arkadaşlar anlatamadım galiba Blade sabır işidir. Şuan farmın yoksa Lv. kas. Max Lv. oluncada farmını yaparsın. Biraz uzun sürer ama emeğinin karşılığını fazlasıyla alırsın . . .

100 geldi geleli kasıyorsun, daha 97 anca oldun be, ilk günden sen git 91 ol bunca ayda 6 lwl kas yazık Bide farmsızsın noob blader

Tabi 320 k Sp'yi ben kasmadım değilmi ilhan . . .

• bncede bu lvlken çevir bn 68 lvlken çevirmiştim kasamıorum die şuan +7 var elimde curst heartla çevirdim blade sp si bow spsine denk geldi nerdeyse blader çok sp istio
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: AmmuT

quote:

quote:

Tabi 320 k Sp'yi ben kasmadım değilmi ilhan . . .

320k'yı ben 1 haftada kasıyorum Senin gibi 6 ayda değil

• Gazlayım biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArjesT -- 9 Temmuz 2009; 19:45:52 >
  • eventte tek başıma 8 kişiyi yatırıom ben karşı takımda blade çar olmaması lasım ama ben dönme derim mallık yaparsın bow çarlar yatır yedimi kalkamıo yerden
  • adaş, kızdırma abimi
  • adaş sen blader deilmisin buff me plss ayıb edion ben seni övüo msen bıçaklıyon ebni
  • quote:

ya
    biraksana full str bowa yatir batır islermi???biraz mantıklı konusun ama bow 20 +k crit dmg vurabiliyor blade bu şekilde yatırır

sen bladerdan bir FEAR yememişsin ondan söylüyorsun...sen bir fear ve division ye bak neler oluyor gör...bladerda 17k 20k vuruyor inan...50k sp kaldı bir tamamlansın koycam videoları...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vampiel

quote:

ya

sen bladerdan bir FEAR yememişsin ondan söylüyorsun...sen bir fear ve division ye bak neler oluyor gör...bladerda 17k 20k vuruyor inan...50k sp kaldı bir tamamlansın koycam videoları...

valla çok iyi olur merak ediyorum daha sp farmdayız bide level kasıcaz yolum uzun da o.O
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.