Şimdi Ara

Blade karakter yapılandırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1.5 aydır sp farm yapıyoruz.Yarı preiumlu yarı premiumsuz :)...Şu anda level 54 bicheon + lighting verdim gap 9 da 45 levelde bıraktım masterları.902k sp kaldı bu spyi fire mı cold mu force mu versem? Aklımda olan force ama sizinde fikirlerinizi öğrenmek istiyorum.

• str int? blade'e fire vermen lazım kesin.
  • Fire ver
  • Öncelikle İki Konu Açmanı Yanlış Buluyorum Mod Arkadaş Halleder Diğerini.
    Charına Gelirsek Uzun Süre Blader Oynayan Biri Olarak Fikirlerim Şöyle;Yapıp Yapmamak Senin Elinde Tabi.
    Blader Charın İmbue(El Yakma)Skili Kesinlikle Fire Olmalıdır,Fireyi açmandaki ısrarlar sadece El Yakma İçin Değil,Firede Bulunun Phy Damage Arttırıcı ve Mag Defans Skilleri'nin Etkileri Çok Fazladır Bu yüzden Fire Açmamak Çok Yanlış Olur.Bence Charı 110Fire 110Bicheon 110Force Yapmalısın ama force Yaparsan Setini Protector giymeni öneririm çünkü snow shieldte olmadığından ister istemez diğer bladerlere göre en az phy defans seninki olur,Tabi Force Yaparsan Yan Buildi Cleric Olan Bir Avrupa Chara Karşı Hiçbişey Yapamazsın Stun Hariç ama Çin Charlara Karşı Bir Ölüm Makinesi Yaratabilirsin.Eğer Cold Yaparsan Garment Giydirerek İtem Bakımından Seninle Eşit Derecedeki Çin Charların arasındaki en yüksek Phy ve Mag Defansı Sağlarsın ve Tam Bir Tank Yaratıp Belkide Yeri Gelir 2vs1'de bile yatmazsın,Coldun %60lık Snowunu Açtığın Anda Ölümsüz Gibi Bİşey Olursun.Tabi Birde Coldun İmbue(El Yakma)Skilinide Unutmamak Gerek,Bununlada Atack Yapabilirsin ve Bu Çin Charlara Karşı Çok Etkili Olur.
    Bunlar Sadece Benim Fikirlerim,Sana Göre Belki Yanlış Belki Doğru ama az çok fikirlerinde yardımcı olacağı inancındayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VaramiR -- 23 Mart 2010; 23:14:35 >

• Lightı 80e kadar upla.Max levela ulaşınca kapatıp cold açarsın.Cold çok daha mantıklı görünüyor.
  • benim fikrimde şöyle force açmamalısın saten blade comboda forceden fazlası war bled divi impo fire stun v.b zehirler saten war we bu oyunda europanlarda war onun için geneli ele alalım sadece chinlerle ws yapcak deilsin we saten o zehirler sende bulunuyor cold u da maxlamamalısın akıllı bir oyuncu yuzuklerinin %100 cold yapar we senin el yakman bir işe yaramaz coldu 20 de brakmalısın karşında salam olan bir oyuncu weya nuker gibi charlar warsa snowu kullanırsın we cold walıda warlocklar için kuulanırsın hiç bir zehir tutturamaz ve mag atack yaptığı için geçiremez eline phy atacklı silah alması lazım aldıktan sonra bir yatır gine açarsın fire yi maxlamalısın sana mag def phy atack lazım buda firede mevcut vede fire wall war bunude euro str charlara kulllanırsın iteleme yatır tutmaz geçirene kadar clericle 6 kez vurmaları lazım maxlarsan ve lightyide 90 yapmalısın fw lerde we tradede baya işine yarıyacaktır bence blade 110 fire110 cold20 light 90 yapsan iyi olur coldu 110 yapmana gerek yok wericeği fazla birşey deil %60 snowu açarsan sadece akılsızlık yapmış olursun karşıdakinin sana her vuruşunda mp den kaybedersin vs strlerde mp azdır her vuruşunda skil yapamazsın mp biter ve bundan sonrada fazla vurmaya başlar sen sadece izlersin ve birkaç saniye sonrada yatarsın ;)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rogue stat ve skill dağıtımı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.