Şimdi Ara

Blade mi? Glaive mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni farm char açtım siz blade mi önerirsiniz glaive mi karar veremedimde?

• tabiki blade
  • quote:

Orijinalden alıntı: sın2018

tabiki blade

Blade in damage leri az diyorlar?
  • blade'in damageleri azdır ama cok saglam bi karakterdir defans acısından.

ama ben str olarak genellikle glaive kullandım ilk charım da glaivedi. duygusal bişey sanırım ilkler unutulmuyo :P atakları baya iyidir glaive'in ben severek kullanıyorum zevkli olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: cerberuss blaze

blade'in damageleri azdır ama cok saglam bi karakterdir defans acısından.

ama ben str olarak genellikle glaive kullandım ilk charım da glaivedi. duygusal bişey sanırım ilkler unutulmuyo :P atakları baya iyidir glaive'in ben severek kullanıyorum zevkli olur

Yani hangisinden daha çok zevk alırım? tamam defans falan iyide bi yere kadar yani damage gerek diye düşünüyorum hangisi daha iyi pvp de?
  • bunla ilgili her gun konu acılıor ve dewamında tarsıma cıkıor bu konuda ole olmasın ^
  • blade damage az yanlış bir deyim o eskide kaldı
    combolar büyü bulaştırıyor büyü sonucu karşı tarafın defansı baya düşüyor sonra yatır batır işi bitiyor
    blade çok iyi pvp charıdır, rakipleri wariror_cleric ve SS force nukerdir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Scorpion Bow Mu Cİhitin Bow mu
    18 yıl önce açıldı
    Mage mi Hunter mı ?
    14 yıl önce açıldı
    Asas İçin ROL mu - LEGO mu?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

blade damage az yanlış bir deyim o eskide kaldı
    combolar büyü bulaştırıyor büyü sonucu karşı tarafın defansı baya düşüyor sonra yatır batır işi bitiyor

Tamam artık bende artık bir blade im
  • sanırım 110 capindede glavye de iş yok kendi gözümle 101+8 li glavye nin pvpsini izledim 98 lvl bladeyibile alamadı işte rev6 bakın bu adamhttp://www.rev6.com/player/neptune/JayShiony.html ama hakkını yemiyelim ölmedide vigor bastı ama gördüm
  • Glavie devri 80 level zamanlarıydı
    2 tane yüksek level stun skilli vardı ve tutma yüzdeleri % 25-35 gibi fazlaydı
    sonra 90-100-110 yeni stun skilleri gelsede tutma yüzedeleri hep düşük kaldı ve 1 tane yüksek level stun skilli fazla iş yapmadı
    glavie char şuan sroda en kötü char sıralamasında 2.chardır, 1.char ise axe_bard :D
  • quote:

Glavie devri 80 level zamanlarıydı
    sonra 90-100-110 yeni stun skilleri gelsede tutma yüzedeleri hep düşük kaldı ve 1 tane yüksek level stun skilli fazla iş yapmadı
    glavie char şuan sroda en kötü char sıralamasında 2.chardır, 1.char ise axe_bard :D

sen yetkili bi abiye benziyorsun

heavy armor mu giyeyim?
  • quote:

blade damage az yanlış bir deyim o eskide kaldı

Warlocklarda bladeleri çatır çutur yiyiyor
  • force fire heusksal full str Glaive.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

heavy armor mu giyeyim?

Garment giyeceksin
    Full STR vereceksin süper charın olur

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

heavy armor mu giyeyim?

Garment giyeceksin
    Full STR vereceksin süper charın olur

garment giyen bir buildin nasıl defans yönünde sağlam olabilirki? Sadece kalkan bu kadar etkiliyormu?

• up
  • Full STR vericeksin Full STR olmak sana hayvan gibi fiziksel defans kazandıracak
    ama mag defansın kötü olacaktır, bunu dengelemek içinde garment giyeriz
  • Bladermi glaviermi diye sorana yazmaya bıktım neredeyse Heuksal/Bicheon/Fire yapıyorsun rahatına bakıyorsun
  • Bladeri Tercih Ederim ve Set Olarak Serverinde İnt Ağırlıklımı Str Ağırlıklımı Charlar var Eğer Strler çoksa Protector set çek İNtler çoksa Garment set çekmelisin.Benim uranüsteki Bladerimde Pro Set vardı Serverde Beni Kesmiş Adam 10Kişiyi Geçmezdi Üstelik setim +7 Blade Shield +6 takılar +5Pro Setti.Hem Defans Hem Atack İstiyorum Diyorsan Pro Blader.(Oynamış Kişi Konuşuyor.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevoLite

Bladermi glaviermi diye sorana yazmaya bıktım neredeyse Heuksal/Bicheon/Fire yapıyorsun rahatına bakıyorsun

Benim aklımda olan bir build.Fire ve bicheon kesin olacak ama cold yerine heuskal açarsam sonrada pişman olurmuyum diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZGSRĞL -- 31 Mart 2010; 4:00:42 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.