evet arkadaşlar bu serverda oynayan türk arkadaşlar var mı ? ally olarak ? bu server'a geçmeyi planlıyorumda fikirleriniz veyan oynayanlar varsa
En son açılan realm burası, 1-2 ay oluyo açılalı. Ortalama level olarak en düşük kişilerin bulunduğu realm burası oluyor. Başlangıç bölgeleri ilk haftalarda acayip kalabalıktı, görevi yaparken mob kesemiyordun. Bildiğim kadarıyla fazla türk yok. Ayrıca hatırlatmakta fayda var ruin battlegroupda bulunuyor ve burası bg'ler arasında açık ara en kötüsü. Sadece 5 realm var, ve bunların hiç1i kalabalık değil. Eğer herhangi 1şekilde pvp yapmayı düşünüyorsan burada oynamanı hiç tavsiye etmem. Orjinal wow sitesinin ruin battlegroup forumlarından daha ayrıntılı şekilde okuyabilirsin nedenleri.
ruin rezalet bizzat orda oynuyorumda.. 5v takımlar elle sayılcak kadar az bazı günler karşınıza çıkacak takım bile bulamıyoruz. 2v diğerlerinden pek farkı olmasada italyanların çok olduğu hakkar insanın sinirlerini alt üst ediyor. Alt karakter magemle 10 maç yapıyorum misal rating 1450-1500 arası full s4 rogue geliyor(soulder/silahlar dahil) arkadaşını boostluyor filan. s4 yeni başladığından pek yok ama gün geçtikçe bu durum artıyor malesef...
bu server'da oynayan yok sanırım ama arkadaşlar en son açılan realm burası 1-2 ay oluyor veya olmuyor bi çok kişi şuanda level kasıyor henüz burada prograssi yapmış guidler bulunmuyor yeni başlayacaklar veya bir oluşum düşünenlere pve olarak burayı tavsiye ederim.
Sen tavsiye et, ben de başlmamak isteyenleri 2. kez uyarayım. Biraz olsun Pvp yapmayı düşünüyorsanız sbu serverda oynamanızı hiç tavsiye etmiyorum. Bütün orjinal sitedeki çoğu battlegroup forumunu okudum, ve herkes buradan şikayet ediyor. Biraz ingilizceniz varsa ruin battlegrupları hakkında ne yazılmış okuyun, belki fikriniz değişir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme