Şimdi Ara

Blade ve Pro set. Sizce ne derece doğru....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar resimde gördünüz seti kendi emeğimle yaptım tüm herşeyi bana ait...ama garment deil..sizce garmente dönmelimiyim yoksa bu setin yüzdelerine mi çalışmalıyım...

Blade ve Pro set. Sizce ne derece doğru....

• süper devam
  • 90 light mastery kullaniyorsan Protector cok doğru bir tercih bana göre..iyi bir secim yapmissin..bu sekilde devam et derim..nacizane fikrim bu yöndedir..
  • Bence devam et
  • quote:

Orjinalden alıntı: umayumay

90 light mastery kullaniyorsan Protector cok doğru bir tercih bana göre..iyi bir secim yapmissin..bu sekilde devam et derim..nacizane fikrim bu yöndedir..

Bicheon Fire Light yapılandırılmasına gittim...tüm skiller max 85k da fazla sp var
  • O kadar uğraşmışsın devam et bencede
  • tamamdir iste..protector ile dengeyi yakalamissin..defans aciğin zaten shield kullandiğin icin yok denecek kadar az..protector itemlerle de tamamen kapatmissin.. 10 numara diyelim tabir-i caizse.. devam durmak yok ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: umayumay

tamamdir iste..protector ile dengeyi yakalamissin..defans aciğin zaten shield kullandiğin icin yok denecek kadar az..protector itemlerle de tamamen kapatmissin.. 10 numara diyelim tabir-i caizse.. devam durmak yok ..

set için elimden gelini yaptım..sun kendisi düştü zaten...3 item hariç tüm itemler max blue...umarım verdiğim emeklerin karşılığını verir...zaten sadece sun seti olanları yatıramıyorum....
  • Lightning 90 lvl olduğu için protector set daha iyi olur zaten +6 ve 1 parça sun var işini rahat görür bu set.Eğer cold 90 olsaydı garment öneriridim.
  •  Blade ve Pro set. Sizce ne derece doğru....

kendi ellerimle şimdi yaptım parasız ancak bu kadar oluyor..sunlar çok pahalı odinde....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.