Şimdi Ara

Blader den biktim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

lütfen ne olursa olsu Blader mir Glavei mi lvl 46 jada daha yüksek olsun degserim!!!
    LÜtfen!!!
    Troyda olsun artik lvl 45 de olmak istemiyorum!
  • kardes ben 28 lvl archer var ama tibette istersen deeo_archer@hotmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

quote:

Orjinalden alıntı: manyakz

Devam bak

quote:

bakıom

quote:

Ya sen gelen kutusuna bak!!

bayıldım walla siz ne güzel anlaşıyorsunuz

Evet çok güzel anlaşıyolar maşallah!!!

• Ja ben troyda istiom lvl 46 yada daha yüksek ama TROYYYYY
  • quote:

Orjinalden alıntı: manyakz

Ja ben troyda istiom lvl 46 yada daha yüksek ama TROYYYYY

Kimse cevap vermediğine göre galiba bulamayacaksın... Ama işallah bulursun
  • Cok istiom cünkü daha sarmio Blader den biktim jaaaaaa
  • blade bu younun kasması en sıkıcı ama en saglam char ı dır aynı lvl ın da seni kimse kesemez(tabi elindekinin ve shieldının statlarının yuksek oldugunu goz onune alıyorum). sen kasması zevkli(hızlı) ama pvp de yatan char istiyosun sanırım. ozman nuker olucaksın glavie degil
  • bende full strnge glavie war ammma lwl 36 istersen takas edelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: dragon_tr

bende full strnge glavie war ammma lwl 36 istersen takas edelim

Adam 41 lwllik charı kabul etmedi...36 lwl kabuletceğini sanmam...
  • lan sen ne bıkmasından bahsediyon olm (!) ben 6 aydan beri balder charla 1 lvl atlamaya uraşıyom haberin varmı senin kıymetini bil olm kıymetini bil
  • HaNGi SéRvérDaSıN MéRaK éTTiMDé ßéN tRoY . BénDé BlaDé KulLaNıYoM. .. ColD BlADéR
    quote:

Orjinalden alıntı: Xlargest

blade iyidir ama kullanana bakıcaksın... lvl 64 blade ile aylı lvldeki bir nukerı rahat bir şekilde lvl 63 de acılan son yere yatırma ve batırma skilleriyle nukerı veya karsındaki pure str glavie charı hem canını sıkarsın hemde az hasar alarak al aşagı edebilirsin hiç bir high lvl blader videosu izlemedinizmi...benim yeni charım bladeer şuanda 40 lvlde kasılmasında da herhangi bir problem yaşamıyorum cok rahat lvlim 36 dayken buwang kesmeye gittim rahatca kesiliyorum şuanda kararkroma giderkenki spiderlardan bir kaçda mujikin miydi 1k damage veren moblardan kesiyorum 42 +3 sos bladeım hazırda duruyor ve lvl 54 e kadar uzun bir süreç olsada lvl 56 da cok saglam bir charım olucak bundan kesinlikle eminim ve saglam bir sp farmda gerekmiyor ama nuker bir charın mutalaka 2 kere sp farm yapması ve skillerini maxlaması şarttır...bow yada glavie olmak istiyorsan biraz curst heart topla skillerini geri al ( bence önermiyorum geri almanı blader char bana göre favoridir ama heves ile bow kullanmak istiyorsan yinede sen bilirsin.) bu arada thiefim.lvlim 40 olmasına ragmen sürekli 5 yıldız goods kaldırıyorum % 87..... küsür de thief lvlim 3 olucak bakalım hayrını görebilecekmiyim!

herkese iyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcarkox -- 4 Eylül 2006; 20:43:10 >

• Abi blade chardan sıkılınırmı ya manyakmısın en güclü ve pvp de en basarılı olan charladn biri bende blade im 42 levelim simdilik müthiş bence sen devam et
  • ABİ MÜTHİŞTE KASMASI ZOR COK ZOR .COLD BLADER OLURMU ?
  • Tama da blader iyse bana troyda yardim edebilecek biri var mi??
    lvl 45 dim Murder oldum 10& kaybettim lvl 44 91% e düstüm!!
    Bana yarim edin lütfen troyda High lvl oyuncu varsa bana 5 YILDIZ trad de yardim eder mi???
    ---------------------------------------------------------------------------------
    Baska vars benim lvl den yüksek bana lütfen takas etsin lvl 46 istiom lütfen??

( bana WOLFR verebilecek biri var mi ?? lvl 40 dan yüksek )
  • kımse wolf vermez ama sana yardım edebilirim lw lım 42 ezikim ama para bende oyundaki nick (carkox )

clan _x0x_CrAzY_TuRkS_x0x_ (master )

istersen clanada alırım seni
  • quote:

Orjinalden alıntı: xcarkox

ABİ MÜTHİŞTE KASMASI ZOR COK ZOR .COLD BLADER OLURMU ?

Olur olur hemde cok ii olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: xcarkox

kımse wolf vermez ama sana yardım edebilirim lw lım 42 ezikim ama para bende oyundaki nick (carkox )

clan _x0x_CrAzY_TuRkS_x0x_ (master )

istersen clanada alırım seni

Tamam abi al beni klana Da lvl kac oyuncular var orda ?? 50 den yüksek ??
  • 42,5luk nuker verelim ? olma mi troyda
    bu arada kurtda lvl42

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Internal Bleeding -- 4 Eylül 2006; 21:38:25 >
  • abi şimdiden böle yapıcak san bosver sen guıldı lw leri sormanda hayır yoq
  • Hala karakter bulamadim.... :-(
    lvl 40+ yüksek olsun hatirla sorusu olsun lvl 40+ WOLF olsun :-)
    Takasarim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.