Şimdi Ara

BLASPHEMOUS [PS4 Ana Konu][Türkçe Rehber] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
133
Cevap
5
Favori
8.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Jondo'daki dayıyı karşıya nasıl geçiriyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SacredDivinity kullanıcısına yanıt
    Aşağı inip düzenekleri açarak ilerlediğinde karşıya geçiyorsun, oradan da kolu çevirerek karşıya geçmeni sağlayan platformu açıyorsun. Haritada yollar görünüyor, yardımcı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CheKD

Aşağı inip düzenekleri açarak ilerlediğinde karşıya geçiyorsun, oradan da kolu çevirerek karşıya geçmeni sağlayan platformu açıyorsun. Haritada yollar görünüyor, yardımcı olur.
    Bütün Jondo'yu dolaştım, nereyi atliyorum ki, kafayı yedirtti bu oyun

• SacredDivinity kullanıcısına yanıt
    Jondo'da çok fazla mekanizma var, çoğu da birbirine bağlı. Başta çan mekanizması var, ana çanı tutan bir heykeli tutan iki heykel, o iki heykeli parçalayıp sonrasında ana çanı tutan heykeli parçalamanız lazım. Sonrasında bölümler içinde bir taraftan diğer tarafa götüren mekanizmalar var, onları açıp Jondo'dan Mountains of the Endless Dusk bölgesine geçen bölüme kadar gitmeniz lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 24 Eylül 2019; 17:34:33 >
  • Son bosstayım nihayet ama beceremedim henüz

• Ve bitirdim, sonda verdiği skin süper duruyor ama tekrar oynamaya gözüm yemez asla

Umarım devamı gelir

• Hocam selam, oyunun başlarında sayılırım 2 -3 boss kestim, bu kan akan çeşmeler var iki defa soru soruyor, enerji şişelerinin sayısını buradan arttırıyoruz sanırım. Parayı boşa harcamak istemiyorum da ilk sorduğu ve ikinci sorduğu soru nedir acaba? Birde enerji iksiri kullanınca çok az dolduruyor, bunun için ayrı item mi var, yoksa çeşme den mi alıyoruz bu upgrade'i de?

• rick dangerous kullanıcısına yanıt
    Eğer envanterde yeni bir şişe varsa ilk önce onu doldurmak isteyip istemediğini soruyor. Kabul edersen boş şişeyi doldurup şişe sayısını artırıyor fakat envanterde boş şişe yoksa kullanıp boşalttığın şişeleri dolduruyor. Şişelerden gelen canı artırmanın yolu yoktu diye hatırlıyorum fakat oyunda 3 tane kırmızı mum var, onları bulursan can barını bir miktar yükseltiyorsun ve bazı eşyalar, kılıç kabzasına taktığın şeyler sayesinde her öldürme de canını artırabiliyorsun, tabii bu kabzaya takılan şeyler dezavantajla da gelebiliyor. Bir tanesinin dezavantajı şişlerden gelen canı azaltmaktı, onu seçtiysen daha az geliyordur.
  • Anladım eyvallah, boş şişe avına çıkacağız o hâlde oyunu bırakıp YouTube yolları taştan

• Bu ne la.dark souls 3 tarzı bişey sandım resimden :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam bu bataklık tarzı sularda, zıplama yetimiz yarı yarıya düşüyor, bunu nasıl aşıyoruz? Oyunu epey ilerlettim boğaya kadar gelip, çocukları bağışladım (; Haritada yapılacak çok şey var geri döneceğim lakin amaçsızca gezmek istemiyorum o yüzden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rick dangerous -- 31 Ekim 2019; 0:42:13 >
  • rick dangerous kullanıcısına yanıt
    Bataklıkta normal bir şekilde yürümek için Nail Uprooted From Dirt relicini bulman lazım onu da yaşlı bir NPC var, Redento onun görevini yaparak alabiliyorsun sadece. Önceki sayfada oyunun haritasını atmıştım, Redento'nun görev gidişatı mevcut.
  • Ben bu kadar güzel soundtrack albümü görmedim, yapanlara helal olsun

Özellikle;

Tierras de Azafran
    Una Senda De Pasos Blancos
    Gelida Expiracion
    Entragaras Tu Rostro a La Senõra
    Cantes de Confesion
    Ten Piedad
    Arpegios en Ocre
    Coplas de Incienso
    Prohibidos y Cubiertos de Polvo
    Saetas de Altos Balcones

İnanılmazlar...

Tebrikler Carlos Viola'ya

• Oyuna 4 Ağustos'da ücretsiz bir DLC geliyormuş, içeriği şu şekilde:

New Game+
    Yeni, opsiyonel ‘Three Penitence’ sistemi
    Yeni hikayeler, NPC'ler, boss'lar, düşmanlar ve keşfedilecek bölgeler
    Yeni Executions ve Counter saldırı mekaniği
    Daha fazla hızlı seyahat bölgesi ile yeniden düzenlenmiş harita sistemi
    Yeni eşyalar, animasyonlar ve seviye tasarımlarında düzenlemeler
    Seslendirmede güncellemeler ve İspanyolca seslendirme seçeneği
    Çeşitli denge ayarlamaları ve değişiklikler

www.bolumsonucanavari.com
    Blasphemous'ın Ücretsiz DLC'si ‘The Stir of Dawn’ 4 Ağustos'ta Çıkacak
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Blasphemousin_Ucretsiz_DLCsi_The_Stir_of_Dawn_4_Agustosta_Cikacak-103186.htm

• bu oyunun platinini almak imkansız sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: console-master

bu oyunun platinini almak imkansız sanırım
    Platinleyenler var biliyorum. imkansız değil sadece biraz zor

• console-master kullanıcısına yanıt
    Bundan alınır da kafayı yemek isteyen Dead Cells'den platin almayı denesin. Oyunda gerçek sonu gören kadar ömrümden ömür gitti. Bir iki yıl yaşlanmışımdır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkışında yaşadığım oyun hatası sebebiyle rehber yapmaktan o dönem için vazgeçmiştim. DLC'nin geliyor olması sebebiyle konuya bir rehber eklemeye karar verdim. DLC çıkınca yapılan değişimler ve eklemelere göre rehberi genişletirim zamanla. Ayrıca oyunu Xbox One'da oynayanlar varsa teknik bir hatadan dolayı DLC açılmış fakat aynı teknik hata kayıtların silinmesine de sebep oluyormuş. Bu platformda oynayan arkadaşlara kayıtlarını yedeklemesini tavsiye ederim, silinmesi çok can sıkıcı bir durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CheKD

Çıkışında yaşadığım oyun hatası sebebiyle rehber yapmaktan o dönem için vazgeçmiştim. DLC'nin geliyor olması sebebiyle konuya bir rehber eklemeye karar verdim. DLC çıkınca yapılan değişimler ve eklemelere göre rehberi genişletirim zamanla. Ayrıca oyunu Xbox One'da oynayanlar varsa teknik bir hatadan dolayı DLC açılmış fakat aynı teknik hata kayıtların silinmesine de sebep oluyormuş. Bu platformda oynayan arkadaşlara kayıtlarını yedeklemesini tavsiye ederim, silinmesi çok can sıkıcı bir durum.
    platin kupa için mi rehber yapacaksın yoksa genel anlamda oyunu için mi
  • CheKD kullanıcısına yanıt
    Bir solukta okudum valla, elinize sağlık. Oyun ilk çıktığında alıp bitirene kadar başından kalkamamıştım, bitirdikten sonra da açmadım bir daha, sayenizde çoğu şeyi biraz da olsa hatırladım gibi. Hocam bir de oyun zevklerimiz inanılmaz benziyor ya, nerede bayıla bayıla oynayıp, her haritayı, her sonu, her taşın altını araştırıp yüzde yüz tamamladığım oyun varsa bakıyorum o oyunu sizde oynayıp rehber yapmışsınız :D Dlc çıktığında da böyle bir rehber hazırlamanızı dört gözle bekliyorum, tekrar teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.