Şimdi Ara

Blasphemous Türkçe Yama (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
7
Favori
26.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ana hikayeyi ele alırsak sıfırdan başlamalık bir hikayesi yok oyunun. Temelde git gud(oyun zorsa sende daha iyi oyna) olduğu için oyunun zorluğu, çizimleri zevk veren burada. Bazı NPC görevlerini sonuna kadar yaparsanız arada güzel hikayeler çıkıyor ama değer mi bunun için derseniz bence değmez. Yobazlaşmış Ortaçağ Hristiyanlığı anlatılıyor, birazcık bunlara meraklıysanız ve bilginiz var ise değer diyebilirim sadece.
  • jepalion kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Tekrar oynanabilirlik durumu nasıl peki.
  • çeviriye yardımcı olabilirim eğer git(github, gitlab) sisteminde çalışırsanız.
  • Hocam en son attığınız yama sürümü oyunda hata veriyor. Herhangi bir tuşa basın ekranından sonra oyun çöküyor.
  • en son attığın v1.0.6 sürümü hata veriyor bir tuşa basın dediği yerde basınca donup kapanıyor
  • gracie12 G kullanıcısına yanıt
    Düzelttim tekrar deneyin.
  • Emeğine sağlık iyi çalışmalar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düzeltme için teşekkürler hocam, ellerinize sağlık.
  • Yama için teşekkürler ama %100 olmasını bekliyorum o zaman başlarım oynamaya.
  • Bugün biraz oynama fırsatı buldum oyunu. Yama gayet güzel olmuş. %100 olursa tadından da yenmez. Ellerine emeğine sağlık hocam.
  • Eline sağlık hocam, yama % kaç şuan?
  • yama için teşekkürler yalnız %100 olsa daha iyi olur. Itemların açıklamaları ve yetenekler falan çok göze batıyor. bekliyoruz.
  • Bu oyuna Türkçe Yama çıkması şaşırttı beni elinize sağlık. Öncelik olarak item, skill açıklamaları Türkçe hale getirilip yayınlanırsa güzel olabilir.
  • Elinize sağlık %100 sürümünü dört gözle bekliyoruz
  • eline sağlık başarılar.
  • Merhaba elinize sağlık. Bu yama Steam ile %100 uyumlu mudur? Ona göre alayım oyunu teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2C5CD639E

Merhaba elinize sağlık. Bu yama Steam ile %100 uyumlu mudur? Ona göre alayım oyunu teşekkürler.
    Ben Steam'den oynuyorum çalışıyor yama.
  • Yamada ilerleme var mıdır?
  • beklemedeyiz ..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.