Şimdi Ara

BLAST PRO SERIES ISTANBUL (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Maçların başlamasına son 5 dakika, konuda kimse yok.
    Unlost falan da yayınlıyormuş turnuvayı. Rezilliğe gel. Dust2 dışındaki haritalarda spot bilmeyen adam nasıl yorumlayacak merakla bekliyoruz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Space Soldiers, şu anda NiP'i yok ediyor. 9-0 öndeyiz. Major'un acısını çıkarıyorlar adeta.

• Majer berbat bir oyuncu ya. Bu adamın sıradan bir pug oyuncusundan farkı ne?

• Valentino V kullanıcısına yanıt
    igl olması kanka :D
  • Space Soldiers sonlara doğru zorlansa da, maçı 16-13 kazandı.
    Şunu net biçimde söylemek gerekiyor ki, Majer bu seviyelerin oyuncusu değil. Hiçbir zaman da olamadı. Bir ara olur gibi oldu ama yok olmaz bu arkadaştan. ngiN bile kendini geliştirdi, farklı bir yere geldi ama bu arkadaş gün geçtikçe geriye gidiyor. Oyun içi isterse 1500 IQ taktik versin, insanda biraz da aim olacak, bilek olacak, adam vuracak. Sıradan bir Faceit 10 lv'den tek farkı şu an oyun içi verdiği taktiklerdir ama o da takımı 1 kişi eksik oynatması için yeterli bir sebep değil.
    NiP'i yenmemiz sürpriz oldu açıkçası. Xantares çok ekstra performans gösterdi her ne kadar sonlara doğru oyundan düşse de galibiyetin bir numaralı faktörüdür.
    Turnuvada yenmemiz muhtemel 2 rakip vardı; biri Cloud9, diğeri Virtus.pro fakat NiP galibiyeti ile birlikte diğer 2 takımı da yenersek olası bir Grand Final oynama şansımız var. Astralis'i grup aşamasında yenmemiz imkansıza yakın fakat MIBR galibiyeti gelebilir ki eğer önümüzdeki 4 maçın 3'ünü daha kazanırsak, net olarak Grand Final'deyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fat Tony

igl olması kanka :D

Lekro'da IGL dostum. Aralarındaki fark dağlar kadar.

• İgl len o adam mi vurucak len engin support len flashbang taktik igl len xd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    evet çünkü o lekro NiP te oynuyor majer SS de kalite farkı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fat Tony

evet çünkü o lekro NiP te oynuyor majer SS de kalite farkı var
    Ne alaka hocam Xantares de Space Soldiers'da oynuyor, REZ'de NiP'de oynuyor. Hangisinin daha iyi olduğunu karşılaştırmaya gerek yok bence ama biri SS'de öteki NiP'de senin mantığınla bakarsak?
  • Siz inferno oynamayın Space Soldiers ya siz oynamayın kardeşim.
  • Her şeyden çok yarın salon doluluğunu merak ediyorum, kaç kişi olacağını. Belki ülkenin e-spor kaderini belirleyecek fakat 50 tl'lik biletler bile bitmemiş halen. salonda 15.000 kapasite var 5 bin kişi gelse yetecek ama zor gibi. Brezilya Belo Horizente'deki turnuvadaki atmosfer benim izlediğim en sağlam CSGO atmosferiydi. 20 bin kişi vardı sadece SK Gaming için gelmiş olan. Hatta maçtan sonra Calyx Buğraya mesaj attım seyircilerin sesi kulağına geliyor mu diye. Sesi bırak masalar bile titriyordu demişti... Astralis ile Inferno'da oynayacaklar sanırım şimdi. BO1 maçta Astralis'e karşı en iyi oynadıkları harita olan Inferno'yu 6 adet ban hakkı olan bir seçimde yine banlamayarak sona bırakmışlar. Astralis ise SS'ın en iyi haritası olan Cache'i daha ilk hakkında banlamış. Önceki karşılaşmamızda da aynı tablo yaşanmıştı. Astralis Cache ve Cobble'ı ilk 2 hakkında banlarken SS Inferno oynattırmıştı. Maçın sonucu oldukça ağır olmakla beraber küfür kıyamet kopmuştu yine bu harita seçimleri için. Bugün yine aynı tablo. 16-0 yenilmeye meraklı bir takım görmemiştim Space Soldiers kadar. Maçı izlemeye gerek yok, 16-0 biter.

Xantarese 5 avrupa takımından transfer isteği gelmiş ilgilenmemiş bunu kendi yayında söyledi acaba majere kaç tane gelmiştir xantaresin o takıma fazla olduğunu herkes biliyor önceden ingilizce sıkıntısı vardı onu hal etti fpl de görüyoruz bana göre despe majer ngin o takımı yavaşlatmak ve diğer 3 oyuncunun hakkını yemekten başka bir şey yapmıyor aslında düşüncemiz aynı bakış acımız farklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fat Tony -- 28 Eylül 2018; 21:11:40 >
  • Xantares, NiP maçını aldı, Astralis maçını verdi. Adamın ortası yok. Sevindirici olan haber, Astralis dışında 2 galibiyet alan takım yok bugün. Cloud9 2 maçı da kaybetti. Yani ikincilik için hala şansımız var. Virtus.pro ve Cloud9 maçlarını kazanabileceğimizi düşünüyorum çünkü bu iki takımın bizden fazlası yok. Asıl olay MIBR maçında kopacak, orda da seyirciye iş düşer. MIBR maçı keşke yarın son maç olsaydı. Xantares'in yarın gününde olması lazım. Inferno oynamaması gerekiyor Space Soldiers'ın. Çok, çok, çok kötü oynuyor takım Inferno'yu. Nuke oynasak daha iyi yani o derece.
    Astralis ile finalde karşılaşıp, bugün Magisk denen lavuğun yaptığı BM'in hesabını sormak lazım. Hiç gerek yokken, sırf yapmış olmak için pislik yaptı. İçerde seyirci bile yok üstelik.
    İlk maçlar sonrası oluşan puan durumu:
    BLAST PRO SERIES ISTANBUL

Yarın MIBR büyük ihtimal Virtus.pro'yu yener. Astralis'i yenemez. Biz ise Virtus.pro ve Cloud9'ı yeneriz. Finalde Astralis'in rakibi, Space-MIBR maçının kazananı olur.

• final maçını FBTV veriyormuş
  • Allah senin belani versin ya Majer gibi. 7-8 ilk yarısı biten maçın ikinci yarısının ilk roundunda takımına verdiğin call "Rush A" olabilir mi ya? Ulan bu kadar yeteneksizlik fazla arkadaş. Koyun oraya Faceit 10 lv birini bundan kötü oyun oynamaz ya. Leş herif.
    Edit: Ben bu kadar kötü bir oyuncu uzun süredir izlemedim. Kendi oynadığım oyunlarda gelen pug oyuncuları dahil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valentino -- 29 Eylül 2018; 14:48:49 >
  • Bu takimin eskiden t side harikaydi skya karsi kazandigimiz cache vs ozellikle. Ama son 3-4 turnuvadir t side cok kotu oynaniyor, majer bitirmis takimda bitirmis ozellikle şu profil resmini siyah muhabbetinden sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 saniyede raunt kaybediyor takim
  • Space Soldiers mahalle takımı gibi oynuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yuh yaa herkesin elek ettiği Cloud9 bile şov yapıyor Space karşısında. Büyük ihtimal sonuncu olacağız. Kendi evimizde çok utanç verici oldu.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.