Şimdi Ara

Bleach hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu zamanlarda bleach izlemeye başladım 75.bölüme falan geldim fakat filler listesine şimdi baktım ve 64-108 arası filler olduğunu gördüm. Zaten bu 64-108 arası filler hikayesi bountlar üzerine kurulmuş bildiğiniz gibi *Bount arc* fakat neden 109'da bountlardan bahsediyor bountları buraya getirmeseydin gibi cümleler kuruluyor anlam veremedim bi açıklamasını yapabilirmisiniz teşekkürler..

Birde bütün bölümleri indirebileceğim bir yer bilen varsa yardımcı olsun lütfen

• filleri atlamamanı tavsiye ederim.

indirebileceğin yer nyaa.eu torrent ile indirebilirsin toplu olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doqac00

filleri atlamamanı tavsiye ederim.

nyaa da eskı torentler bulunmaz pek yoktur o bolumler bakabt dan ındırebılırsın 15.sezona kadar 16.sezonu nyaa dan ındırırsın ayrıca o arc ı pek beğenmedım ama son 2 filler arcı çok guzel geçmemenı tavsıye ederım son 2 filler arcını

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teddybear01

quote:

nyaa da eskı torentler bulunmaz pek yoktur o bolumler bakabt dan ındırebılırsın 15.sezona kadar 16.sezonu nyaa dan ındırırsın ayrıca o arc ı pek beğenmedım ama son 2 filler arcı çok guzel geçmemenı tavsıye ederım son 2 filler arcını

nyaa da tüm bölümler var turkce fansub şeklinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuranCan.

quote:

Orijinalden alıntı: teddybear01

quote:

nyaa da tüm bölümler var turkce fansub şeklinde.

hmm bunu bılmıyordum.Bilgi için saol.Genelde nyaa da eskı bolumler olmaz yada olur 1-2 seeder olur oyuzden oyle demıstım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Awesome99

Bu zamanlarda bleach izlemeye başladım 75.bölüme falan geldim fakat filler listesine şimdi baktım ve 64-108 arası filler olduğunu gördüm. Zaten bu 64-108 arası filler hikayesi bountlar üzerine kurulmuş bildiğiniz gibi *Bount arc* fakat neden 109'da bountlardan bahsediyor bountları buraya getirmeseydin gibi cümleler kuruluyor anlam veremedim bi açıklamasını yapabilirmisiniz teşekkürler..

Birde bütün bölümleri indirebileceğim bir yer bilen varsa yardımcı olsun lütfen

Tam hatırlamıyorum o bölümleri ama sonuçta senaryoyu yazan aynı kişi. mangada olan veya olmayan kısa bir cümleyi animeye ekleyebilirde çıkartabilirde isterse. Yazar Bount arcını çok beğenmiştir veya izleyicideki geçiş etkisini minnacıkta olsa hafifletmek için bir cümlede olsa ana bölümde ismini geçirmiştir belki.

bakabt ve nyaa üzerinden torrent ile indirebilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SPARTACUS HAKKINDA
    12 yıl önce açıldı
    Manga Önerisi
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.