Şimdi Ara

Bleach Manga (Anime için Spolier olabilir.) (573. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.706
Cevap
37
Favori
424.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 571572573574575
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mugetsuga

Troll değilmiş spoiler

http://www.mangamint.com/bleach-686

ulan kubo adam gider ayak trollun alasını yaptı ya la.. vay arkadas

yani suan sadece orihime icin sevindim, artık ichigo-kun,ichigo-kun diye bagırıyordur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onvious

quote:

Troll değilmiş spoiler

http://www.mangamint.com/bleach-686

ulan kubo adam gider ayak trollun alasını yaptı ya la.. vay arkadas

yani suan sadece orihime icin sevindim, artık ichigo-kun,ichigo-kun diye bagırıyordur

Aynen adam 2 sayıda 10 yılı anlattı üstüne Ichigoları çoluk çocuk sahibi yaptı. Ichigo da tam bir aile babası olmuş
  • Urahara tayfası yok , bankailer gösterilmedi ve seri "Huh ?" sözüyle bitiyor.Vay anasını sayın seyirciler.
    Chad insanları incitmemek için onlara vurmuyordu şimdi boksör olmuş.
    İshida asla babamın izinden gitmeyeceğim derken doktor olmuş.
    Helal Kubo.Yüzyılın troll mangası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 18 Ağustos 2016; 14:30:43 >
  • Naruto'dan bile daha kötü final olmuş.

• Niye böyle bitti ulan insan insana bunu yapar mı Kubo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

Yıllardır takip ettiğimiz Bleach'in bitmesine mi üzülsek yoksa böyle bitmesine mi üzülsek bilmiyorum

Yemin ederim sevgilim beni terk ettiğinde bu kadar koymamıştı
  • bu nasıl bir chapter ya.

neyse icimden bir ses sanki 1 sayı daha cıkacak gibi sanki

cunku 22 agustosda bitmeyecek miydi?

2018 -- Bleach live-action movie ~

yok ya harbiden,, mangafox facebook sayfasında paylastı umarım dogrdu degildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onvious -- 18 Ağustos 2016; 14:52:53 >
  • animesi devam eder mi sizce arkadaşlar? mangada yetiştiremediği kısımları hem animede anlatır mis gibi olur hem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayının nesini sevmediniz ki?

Aceleyle değilde normal seyriyle gitseydi en sonda yine bu bölümü okuyacaktık. Final olarak değişen bir şey yok sadece arası boş kaldı. Ben beğendim de çok Naruto gibi olmuş.
  • Onvious kullanıcısına yanıt
    Hocam benim anlamadığım bir nokta var bu son sayıda. Yhwach'ın bu son bilmem nesini Kazui denen velet mi yok ediyor? Boruto falan hak getire bu velet Ichigodan da güçlü sanırım

Live Action geliyor bu arada, Kubo live actionlara karşı olduğunu söylemişti bi ara diye hatırlıyorum. Onun yerine animesi çıksa tadından yenmezdi
  • arkadaslar duyuru

Live-Action Movie .. 2018de cıkacakmıs..
  • quote:

Sayının nesini sevmediniz ki?

Aceleyle değilde normal seyriyle gitseydi en sonda yine bu bölümü okuyacaktık. Final olarak değişen bir şey yok sadece arası boş kaldı. Ben beğendim de çok Naruto gibi olmuş.

Hocam Isshin, Urahara falan yok bari onlardan da haber alsaydık. Dediğin gibi her türlü Kubo bu şekilde bi son yapıcaktı ama yine de insan bir burukluk yaşamıyor değil. Gerçi her ayrılıkta böyle duygusal yaklaşımlar oluyor sanırım onun verdiği bir aşırılık var.
  • quote:

Hocam benim anlamadığım bir nokta var bu son sayıda. Yhwach'ın bu son bilmem nesini Kazui denen velet mi yok ediyor? Boruto falan hak getire bu velet Ichigodan da güçlü sanırım

Live Action geliyor bu arada, Kubo live actionlara karşı olduğunu söylemişti bi ara diye hatırlıyorum. Onun yerine animesi çıksa tadından yenmezdi

aynen bende Kazui yok etti diye anladım.. belki de yok etmekten ziyade özümsemiştir?

ya en azından spin-off falan cıksaydı live action nedir
  • @Onvious

Şuan resmen bitti. Mangalar erken düşüyor internete tarih farkı bundan kaynaklanıyor. Naruto gibi bittikten sonra bir kaç sayı veya spin of hikaye yapar mı bilemem ama Bleach resmi olarak bitti. Bundan sonra çıkacak sayılar (eğer çıkarsa) başka isimle çıkacak yani 687 diye bir sayı olmayacak.

@yunalir

Zannetmiyorum. Manga biterken büyük duyuru yapacağız dediler live action film duyurusu yaptılar. Anime devam edecek olsaydı mutlaka duyururlardı biterken. En azından yakın bir zamanda devam edeceğini düşünmüyorum. Belki uzun bir süre sonra 0'dan başlayabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onvious

quote:

aynen bende Kazui yok etti diye anladım.. belki de yok etmekten ziyade özümsemiştir?

ya en azından spin-off falan cıksaydı live action nedir

Live Action gelirse en baştan başlar hikayeye ve seri halinde giderler diye düşünüyorum. Ama Dragon Ball'da öyle olmadı, bi kere çektiler gerisi gelmedi. Gerçi animesi devam ediyor onun ve live actionı berbattı.

Anime konusunda hala umudum var. Belki 2020lerde gelir.
  • quote:

quote:

Hocam Isshin, Urahara falan yok bari onlardan da haber alsaydık. Dediğin gibi her türlü Kubo bu şekilde bi son yapıcaktı ama yine de insan bir burukluk yaşamıyor değil. Gerçi her ayrılıkta böyle duygusal yaklaşımlar oluyor sanırım onun verdiği bir aşırılık var.

O kadar karakter var ki merak ettiğimiz hepsini 1 sayıya sığdırması çok zor olurdu. Belki en sonda toplu bir çizim yapabilirdi ama üşenmiş herhalde ipne.
  • @Final Getsuga Tenshou

hocam zaten attıgın OST yuzunden iyice damara bagladım tesekkurler OST icin..
  • quote:

quote:

quote:

O kadar karakter var ki merak ettiğimiz hepsini 1 sayıya sığdırması çok zor olurdu. Belki en sonda toplu bir çizim yapabilirdi ama üşenmiş herhalde ipne.

Üşenmiştir kesin.

Bu arada yeni seri çıkarsaymış aslında olurmuş. Bu velete (Kazui) kanım kaynadı valla yeni bir dünyalar yok edicisi doğabilirdi
  • 
Sayfa: önceki 571572573574575
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.