Şimdi Ara

Bleach Manga (Anime için Spolier olabilir.) (574. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.706
Cevap
37
Favori
424.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 572573574575576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mugetsuga

quote:

Orijinalden alıntı: Onvious

quote:

Hocam benim anlamadığım bir nokta var bu son sayıda. Yhwach'ın bu son bilmem nesini Kazui denen velet mi yok ediyor? Boruto falan hak getire bu velet Ichigodan da güçlü sanırım

Live Action geliyor bu arada, Kubo live actionlara karşı olduğunu söylemişti bi ara diye hatırlıyorum. Onun yerine animesi çıksa tadından yenmezdi

aynen bende Kazui yok etti diye anladım.. belki de yok etmekten ziyade özümsemiştir?

ya en azından spin-off falan cıksaydı live action nedir

Live Action gelirse en baştan başlar hikayeye ve seri halinde giderler diye düşünüyorum. Ama Dragon Ball'da öyle olmadı, bi kere çektiler gerisi gelmedi. Gerçi animesi devam ediyor onun ve live actionı berbattı.

Anime konusunda hala umudum var. Belki 2020lerde gelir.

O nasıl umut hocam 4 sene sonra başlasa ne olur başlamasa ne olur.
  • quote:

Hocam benim anlamadığım bir nokta var bu son sayıda. Yhwach'ın bu son bilmem nesini Kazui denen velet mi yok ediyor? Boruto falan hak getire bu velet Ichigodan da güçlü sanırım

Live Action geliyor bu arada, Kubo live actionlara karşı olduğunu söylemişti bi ara diye hatırlıyorum. Onun yerine animesi çıksa tadından yenmezdi

hikayenin torpilli kahramanı içigo ile, diğer torpilli ama, iyileştirme dışında işe yaradığı görülmeyen, aizen tarafından bir şeyler yapıldığı rivayet edilen orihime'den olduğu düşünülürse, daha güçlü olduğu kesin. bu arada renji ve rukia'nın kızı senna'ya benzemiş.

bleach'in soul society arc'nın müzikal versiyonu yapıldığını için, kubo'nun sözlerini dikkate almamak lazım.

bleach uzatmaları oynadığı için, daha iyi bir final beklememek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dergul -- 18 Ağustos 2016; 15:07:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Onvious

quote:

aynen bende Kazui yok etti diye anladım.. belki de yok etmekten ziyade özümsemiştir?

ya en azından spin-off falan cıksaydı live action nedir

Live Action gelirse en baştan başlar hikayeye ve seri halinde giderler diye düşünüyorum. Ama Dragon Ball'da öyle olmadı, bi kere çektiler gerisi gelmedi. Gerçi animesi devam ediyor onun ve live actionı berbattı.

Anime konusunda hala umudum var. Belki 2020lerde gelir.

O nasıl umut hocam 4 sene sonra başlasa ne olur başlamasa ne olur.

HxH gibi olur belki hocam, 10 yıldan fazla bi süre sonra çıkmadı mı o da o yüzden şeyettim

Neyi sevsem hepsi bitiyor arkadaş bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak
  • dergul D kullanıcısına yanıt
    O da doğru gerçi. Hatta bu sene müzikal yine yayınlandı diye hatırlıyorum.
  • Bazı arkadaşlar yine iyi bitti demiş nesi iyi bunun
    O değilde millet İchiruki bekliyordu yaw

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devam edelim o zaman.

Son sayıyı okuyanlar, okuyacaklar, içi yananlar için en güzel hüzünlü Bleach OST'ler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 18 Ağustos 2016; 15:19:19 >

• elveda bleach! ne kadar icine edilsede yıllarca beraber eglendik

resmi nasıl kucuk ekliyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onvious -- 18 Ağustos 2016; 15:20:52 >
  • Bleach bitmesini hala hazmedemiyorum

• bu arada renji ve rukia nasıl cocuk sahibi oldu? soul society genellikle tek cocukları evlat edinmiyorlar mıydı? yoksa anlatıldı da ben mi unuttum.
  • aslında tam bir son olmasaydı da juha tamamen yok olmamış olsaydı da kazui falan yeni seri ile devam etseydi de arada flashback yaparak boş kısımlara da değinilirdi. hala bitmesini kabullenemiyorum. ya animesi başlasın ya da yeni bir seri ile devam etsin istiyorum.
  • Onvious kullanıcısına yanıt
    Hocam Sennaya benziyor Ichika. Belki onu evlat edinmişlerdir SS'te nasıl çocuk yapılıyor cidden bilmiyoruz. Hiçbir zaman da öğrenemiycez gibi görünüyo.
  • Bu arada Ichika ve Kazuiyi yeni seride görebiliriz. Neden derseniz IchiKazui oluyor, yani shipleyen tayfayı düşünerekten açık bir kapı bırakmış olabilir Kubo. Ichiruki ve Ichihime'den daha iyi duruyor
  • quote:

Bu arada Ichika ve Kazuiyi yeni seride görebiliriz. Neden derseniz IchiKazui oluyor, yani shipleyen tayfayı düşünerekten açık bir kapı bırakmış olabilir Kubo. Ichiruki ve Ichihime'den daha iyi duruyor

bende bekliyorum yeni seri, en azından 2-3 chapterlık

bu arada hocam attıgın gif yuzunden oturup yeniden izleyecegim koca seriyi.. ayıp
  • Güncel olarak 4 seri takip ediyordum.

HxH 2 sene sonra tekrar başladı. Sevindim havalara uçtum. 10 sayı çıkardı hastayım ara veriyorum dedi gitti. Bleach hiç bir şey yokken 1 aya bitecek dedi bitti gitti. Shingeki No Kyojin ayda bir çıkıyor zaten. One Piece'e gelirsek 3 hafta var 1 hafta yok. Bir anda boşluğa düştüm mangasız kaldım. Zaten yeni bir şeye zar zor başlayan birisiyim mağdurum.
  • Onvious kullanıcısına yanıt
    Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    2 kere bitirdim Bleach'i, birini kendim izledim diğerini de kardeşimi başlatmıştım o zaman izledim. Sen diyince bir daha başlayasım geldi ama bu sefer göz yaşları sel olur izlerken. Duygusal adamım yapmayın şöyle şeyler

@Final Getsuga Tenshou; yeni bir şeye başlamak çok zor geliyor hocam. Şimdi neyleyelim biz nerelere gidelim

Ekleme: Bu arada manganın 1. bölümüyle 686. bölümünün adı aynı. "Death and Strawberry"

Ekleme 2: Fark ettiniz mi siz de bizim Chad aynı Kyourakuya benzemiş. Ben mi yanlış anladım yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mugetsuga -- 18 Ağustos 2016; 15:41:49 >
  • quote:

Güncel olarak 4 seri takip ediyordum.

HxH 2 sene sonra tekrar başladı. Sevindim havalara uçtum. 10 sayı çıkardı hastayım ara veriyorum dedi gitti. Bleach hiç bir şey yokken 1 aya bitecek dedi bitti gitti. Shingeki No Kyojin ayda bir çıkıyor zaten. One Piece'e gelirsek 3 hafta var 1 hafta yok. Bir anda boşluğa düştüm mangasız kaldım. Zaten yeni bir şeye zar zor başlayan birisiyim mağdurum.

hocam Eden no Ori yi okumanızı tavsiye ederim baya iyi bir seri, bittigi icinde beklemek zorunda kalmazsınız her hafta.
  • Bleach'in yeri benim için ayrıdır her zaman. Uzun bir seriye Naruto ile başlamıştım. Güncele geldiğimde One Piece'den 30-40 bölüm izledim ama sarmadı. Ardından Bleach'i izledim 2 bölüm kadar ve kapattım. Sonra yabancı bir arkadaşın devam et demesi üzerine devam ettim. 2. açılışı gördüğüm zaman, tam net hatırlamıyorum ama o açılışın gazıyla çok kısa bir sürede güncele geldiğimi biliyorum. O zamanlar Naruto epik bölümler yayınlamıştı ve Bleach'in bu seviyeye ulaşabileceğini sanmıyordum. Vasto Lorde ve FGT'yi görene kadar.

Açılış ve kapanışları çok severim animeler de. Hafif spoiler verirler ama hiç bir zaman gösterilenlerin gerçek olup olmadığını bilemezsin. Her yeni açılışı dört gözle beklerdim. Böyle bir serinin animesinin hala neden başlamadığını anlamadan mangasının aceleyle bitirilmesine çok üzüldüm. Demek ki herkes ben kadar sevmiyor seriyi.

• quote:

Bleach'in yeri benim için ayrıdır her zaman. Uzun bir seriye Naruto ile başlamıştım. Güncele geldiğimde One Piece'den 30-40 bölüm izledim ama sarmadı. Ardından Bleach'i izledim 2 bölüm kadar ve kapattım. Sonra yabancı bir arkadaşın devam et demesi üzerine devam ettim. 2. açılışı gördüğüm zaman, tam net hatırlamıyorum ama o açılışın gazıyla çok kısa bir sürede güncele geldiğimi biliyorum. O zamanlar Naruto epik bölümler yayınlamıştı ve Bleach'in bu seviyeye ulaşabileceğini sanmıyordum. Vasto Lorde ve FGT'yi görene kadar.

Açılış ve kapanışları çok severim animeler de. Hafif spoiler verirler ama hiç bir zaman gösterilenlerin gerçek olup olmadığını bilemezsin. Her yeni açılışı dört gözle beklerdim. Böyle bir serinin animesinin hala neden başlamadığını anlamadan mangasının aceleyle bitirilmesine çok üzüldüm. Demek ki herkes ben kadar sevmiyor seriyi.

Bende çok severim ama anime sektörünün durumu belli. Bizim gibi insanlar animeleri korsan şekilde izliyor. Eskiden de böyle izleniyordu ama tvden anime izleyenlerde çok fazlaydı. İzleyici kitlesi yani çocuk ve gençler daha çok netten izliyor animeleri. Haliyle reytingler düşüyor. Daha çok çocukça çizilen animeler izleniyor tvde artık. Burda netflix gibi platformların devreye girmesi gerek. Adamlar voltronu yaptılar. Bleach gibi seriye niye el atmıyorlar anlamıyorum. Yani anlayacağın her işte olduğu gibi para çok önemli bu işlerde. Helede bleach gibi muhtelemen 100-200 bölüm olabilecek bir seri için Ama yinede bekleyeceğim bir gün gelir belki

Bunlarda benden olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 18 Ağustos 2016; 16:15:07 >

• Espadasız olmaz tabii
  • En başta nasılmış unutmayalım

• 
Sayfa: önceki 572573574575576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.