Şimdi Ara

Bleach Manga (Anime için Spolier olabilir.) (576. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11.706
Cevap
37
Favori
424.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 574575576577578
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence aizen ile olan savaştan sonra bütün bölümler işe yaramazdı. Kubo nun bleach planı aizen e kadardı. Sonrasını planlamamıştı. Bence sonrasında batırdı. Ruhlar kralı diyip diyip durdular, fos çıktı. 0. takım dediler, normal kaptanların bile yendiği düşmanlara karşı en ufak varlık gösteremediler. Hep zaraki nin populetüresini kullandılar. Güzelim seriyi yerin dibine soktular.
  • O değil de ruh kralı yok edildi Yhwach tarafından ve Yhwach da yok edildi Ichigo tarafından. Yaşayan dünya, Ruhlar topluluğu ve Hueco Mundo arasındaki dengeyi kim koruyor şu an? Yani bir ruh kralına ihtiyaç yok muymuş yoksa birisi ruh kralı mı oldu? Aizen esir tutulduğuna göre o değil, Urahara olabilir mi? Sanmıyorum ama bu konu çok havada kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

Bence aizen ile olan savaştan sonra bütün bölümler işe yaramazdı. Kubo nun bleach planı aizen e kadardı. Sonrasını planlamamıştı. Bence sonrasında batırdı. Ruhlar kralı diyip diyip durdular, fos çıktı. 0. takım dediler, normal kaptanların bile yendiği düşmanlara karşı en ufak varlık gösteremediler. Hep zaraki nin populetüresini kullandılar. Güzelim seriyi yerin dibine soktular.

aslında 0.takım kaptanları cok daha gucluler, problem Juhanın overpowered olmasaydı. yoksa ichibe? (kel adam) baya saglam yani.
  • Mangakanın bitirilmeye zorlandığı bariz belli,tamam bende beğenmedim de ortada bir mecburiyet var sonuçta çokta ağır eleştirmemek lazım
  • WSJ'den başka manga yayınlayan yok mu ? Kubo'nun buna karşı gelmesi lazımdı en azından sezon finali gibi yapıp zamanı geldiğinde tekrar başlatmalıydı.
  • Uzun süre çöptü ve öyle olarak kalacak. Yeni bleach izleyecek olanlara da Aizen'in ihanetine kadar izlemesini tavsiye edicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: KyourakuShunsui

WSJ'den başka manga yayınlayan yok mu ? Kubo'nun buna karşı gelmesi lazımdı en azından sezon finali gibi yapıp zamanı geldiğinde tekrar başlatmalıydı.

büyük ihtimalle anlasmaları vardır, o yuzden baska bir yerde yayınlayamazdı sanırım.
  • bittimi la bleach bi ara okadar saçmaydıki şu son arcda bırakmıştım
  • Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    Hakikaten ben de düşündüm onu.Ama Aizen olabilir.Esir olsa da ruh kralı olduğunda dengeyi her türlü sağlar.Kralın esir olması da ayrıca ironik ben bu Kubonun...
  • alpalp84 kullanıcısına yanıt
    hacı bombok bir seri olarak bitti. izleyiciler Aizen'den öncesi ve sonrası diye 2'ye ayırıyorlar..

Ben aceleye getirildiğini düşünmüyorum. Sürekli Arc'lar arası yok bakkoutu, yok bounto yok canlanmış kılıçlar, gösterilmeyen vasto lorde'lar....

adam içine etti işte... sonunda da herkes cima yaptı, fanboylar fangirl'ler final chapter okuyup gece kendilerine dokundurlar, hepsi bu...
  • quote:

Bence aizen ile olan savaştan sonra bütün bölümler işe yaramazdı. Kubo nun bleach planı aizen e kadardı. Sonrasını planlamamıştı. Bence sonrasında batırdı. Ruhlar kralı diyip diyip durdular, fos çıktı. 0. takım dediler, normal kaptanların bile yendiği düşmanlara karşı en ufak varlık gösteremediler. Hep zaraki nin populetüresini kullandılar. Güzelim seriyi yerin dibine soktular.

Tamamen katılıyorum Naruto'da Pain den sonra Bleach'te de Aizen'den sonra hikaye çöküşe geçti iki seride bence nasıl olsa çatır çatır satılıyor diye devam ettirildi bu da WSJ'ın ayıbı bence, editörler çizere planlama yaparken daha çok kazanırız aşılaması yapmasa ben inanmıyorum hiçbir sanatçının eserini kötüye götürmeye çalışacağına. Yukarıda bir mesajda bahsettiğim para hırsı da bu. Zirvedeyken bırak işte değil mi son kalan 2 Quincy ile seri giderken birden Quincy'lerle savaş başlayınca zaten bir hevesim kaçmıştı hikaye tutarsızlıklar içinde eridi gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaneki Ken

quote:

Tamamen katılıyorum Naruto'da Pain den sonra Bleach'te de Aizen'den sonra hikaye çöküşe geçti iki seride bence nasıl olsa çatır çatır satılıyor diye devam ettirildi bu da WSJ'ın ayıbı bence, editörler çizere planlama yaparken daha çok kazanırız aşılaması yapmasa ben inanmıyorum hiçbir sanatçının eserini kötüye götürmeye çalışacağına. Yukarıda bir mesajda bahsettiğim para hırsı da bu. Zirvedeyken bırak işte değil mi son kalan 2 Quincy ile seri giderken birden Quincy'lerle savaş başlayınca zaten bir hevesim kaçmıştı hikaye tutarsızlıklar içinde eridi gitti.

aynen hocam editorler cok fazla etkili

danzou vs sasuke de sasukenin olmemesi. ve one piece de akainu vs whitebread de akainun olmemesi
  • Onvious kullanıcısına yanıt
    Naruto da mangaka sürekli kakaşi favorim diyip duruyordu. Ama bence insanları kandırıyordu. Gerçek favorisi sasuke ydi. Bir çok imkansız savaşa girdi ve kazandı. Tam anlamıyla rezillikti.
  • quote:

Naruto da mangaka sürekli kakaşi favorim diyip duruyordu. Ama bence insanları kandırıyordu. Gerçek favorisi sasuke ydi. Bir çok imkansız savaşa girdi ve kazandı. Tam anlamıyla rezillikti.

en basiti, deidara vs sasuke, sharinganı aktif hala getirekcej bile chakrası kalmamasına ragmen summon yapmıstı. naruto güzeldi de o da bleach gibi batırdı(ilk o batırdı da neyse)
  • Onvious kullanıcısına yanıt
    Naruto ile Bleach birbirlerinden çok fazla örnek aldılar (arakladılar mı desem) O yüzden beraber batırmaları normal geliyor bana.

Ayrıca ağır Bleach fanı olmama rağmen Hunter x Hunter'ın daha iyi olduğunu düşünüyorum. Özellikle de hikayesindeki potansiyeli düşününce. Mangaka çizebilse Kubo gibi batırmıycaktır eminim. O da devam etmiyor işte.

Ekleme: Bleach'in hikayesi de çok iyi olmasına rağmen Kubo bunu değerlendiremedi. HxH'yi de Naruto ve Bleach'e benzetmez umarım mangaka. Özellikle Bleach'e.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mugetsuga -- 20 Ağustos 2016; 12:19:56 >
  • HxH hiç bitmesin bence, adam çizdikçe çizsin her hikayeyi de güzel bağlasın bana yeter. Bundan sonra ne olacak olayına da hiç girmiyorum çıksın okuruz gibi bakıyorum. Naruto ve bleach mangaları mangakaların plansızlıkları yüzünden haftalık çıkmasının da etkisiyle batırdılar, başı ve ortası güzel olup sonu batan kurgulara katıldılar. Gerçi bleachde en başından beri bir plansızlık vardı, hueco mundo arcın başını izledikten sonra bırakmıştım, ama olayları ve haberleri takip ediyordum. Bu yönden one piece bu mangaları geride bırakıyor, oda planını yapmış, hangi konuyu işleyeceğine karar vermiş ki adam diyor yüzde 65 i bitti hikayenin. Kishimoto gibi madarayı nasıl indirteceğimi bulamadım demiyor. Daha başında söylediğim "bu bleachden bir bok olmaz hacı, adam saçma sapan power uplar veriyor, ne çizdiğini bilmiyor" lafıma beni pişman etmediği için tite kuboya teşekkürler.
  • Bleache kiyasla Naruto iyi bile final yapmis. Keske kotu sonla bitseydi şu seri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elveda Bleach, elveda koca yürekli insan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mugetsuga -- 22 Ağustos 2016; 0:05:47 >
  • Bleachte bitti :(
  • 
Sayfa: önceki 574575576577578
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.