Şimdi Ara

Bleach Manga (Anime için Spolier olabilir.) (578. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.706
Cevap
37
Favori
424.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 576577578579580
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Live action filmindenmiş bu sahneler.

• Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    hiç çekmesinler daha iyi hocam bu ne böyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne bekliyordunuz ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cosplay yapanlar bile daha iyisini yapardı be.
  • Kubo, kafayı yedi garibim.

• Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 adet roman duyuruldu. Birisi Renji ve Rukia evliliğini diğeri ise Hisagi'nin Bankai'si üzerine olacakmış.
  • şoğnen jomp kuboyu botormeye zorlodo yokso bin bölöm olordu buleach hör şöy açıklonordo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

2 adet roman duyuruldu. Birisi Renji ve Rukia evliliğini diğeri ise Hisagi'nin Bankai'si üzerine olacakmış.

güzel bir haber, kubo tarafından yapılıyor degil mi? belki ileride seriye light novel olarak devam eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onvious

quote:

2 adet roman duyuruldu. Birisi Renji ve Rukia evliliğini diğeri ise Hisagi'nin Bankai'si üzerine olacakmış.

güzel bir haber, kubo tarafından yapılıyor degil mi? belki ileride seriye light novel olarak devam eder

Hayır Kubo yazmıyor. Detaylı bilgi;

Su Tunç
    Bleach'e İki Roman Uyarlaması Geliyor
    http://www.sutunc.com/2016/11/bleache-iki-roman-uyarlamas-geliyor.html
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Onvious

quote:

Hayır Kubo yazmıyor. Detaylı bilgi;

http://www.sutunc.com/2016/11/bleache-iki-roman-uyarlamas-geliyor.html

2. romanın yazarı cidden iyi, fakat ilkini tanımıyorum. umarım roman olarak az da olsa devam eder veya atlanan yerler de anlatılır.

Tesekkurler link icin.
  • quote:

Narutoda olan olacak yani ha.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

quote:

Naruto bitince koptum ben o sayfadan şuanda ne oluyor bilmiyorum ama mangası çıkıyor diye biliyorum. Bunda roman olarak çıkacak diyor ama net bir bilgim yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

quote:

Naruto bitince koptum ben o sayfadan şuanda ne oluyor bilmiyorum ama mangası çıkıyor diye biliyorum. Bunda roman olarak çıkacak diyor ama net bir bilgim yok.

Romanı 3-5 kitap çıktı hala da devam ediyor

Manga devam ediyor ama TRASH

• Toriko da bitiyor ama okuduğum kadarıyla sonunu mükemmel yaptılar..

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onvious -- 23 Kasım 2016; 16:40:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LostDay2

Mangayı böyle salak saçma bir şekilde bitiren Tite Kubo'ya teşekkürler evet Naruto ve Bleach saçma sapan bir finalle bitmiş oldu. Dileriz One Piece'de öyle olmasın.

bi tarafta ana karakterleri kurtarmak için daha önce adı bile duyulmamış şeyler icat edip, bir daha o özelliği çıkarmayan, güç dengesinin içine eden mangakalar,
    diğer tarafta ise her şeyi ince ince düşünüp ayarlayan oda eiichirou. hala da şu 1. bölümde söyleyip 500. bölümde tekrar karşına çıkmalı şeyleri yapmaya devam ediyor adam.

one piece'in aynı şekilde bitmesi imkansız bence.
  • benim bleach aşkım depreşti yine durduk yere mayuri kurotsuchi sesleri çıkarıyorum ince sesli :D:D kenpachi ne yapıyo acaba diye düşünüyorum manga sevmedıgımden baslayamıyorum da duyduguma gore shikai actı nozarashi <3 :D gecen dedim en baştan izleyeyim de yemedi :D
  • Bleach animesi için hala umut var

• 
Sayfa: önceki 576577578579580
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.