Şimdi Ara

Bleach Manga (Anime için Spolier olabilir.) (580. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.706
Cevap
37
Favori
424.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 578579580581582
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Netflix'te filmi izledim. İzlemez olaydım. Yazık oldu güzelim hikayeye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starrk35

Netflix'te filmi izledim. İzlemez olaydım. Yazık oldu güzelim hikayeye.
    Manga finalini referans alıp,hayır biz daha kötüsünü yapacağız amacıyla çıkarttılar sanırım

Artık herhangi anime ismiyle Netflix'i yanyana görünce ürperiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 17 Eylül 2018; 4:9:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netflix'in animelere dadanması kötü oldu. Live Action falan yapıp karizmalarını çiziyorlar tek tek. Gidin siz diziyle ilgilenin kardeşim
  • Netflix in filme yapım aşamasında bi katkısı yok. Sadece parayı basıp filmin yayın hakkını satın alıyolar diye biliyorum. Yanlışım varsa düzeltin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olayların dallanıp budaklanması için yapılmıyor live actionlar genelde. Tek seferlik oldukları için oldu bittiye getiriyorlar.

Böyle olunca da orijinal halini bilenler büyük hayal kırıklığı yaşıyor.

Göze batan kötü efektler yok, hikaye de rahatsız edecek şekilde bozulmamış. Oldu bittiye geldiği için hikayenin temeli yok o kadar.

Ama beğenmedim hiçbir şekilde.
  • film de konu nedir? farklı bir olay mı anlatıyor yoksa, manganın sonundaki hikayeyi mi?
  • Onvious kullanıcısına yanıt
    Animenin ilk 15 (17 de olabilir) bölümünü anlatıyor.

Doğrudan Rukia ile olan hikayeyi vermeye çalışmışlar diyeyim.
  • tesekkurler hocam, izlememe gerek yok o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onvious

tesekkurler hocam, izlememe gerek yok o zaman
    Animenin bittiği yerden sonrasını anlatsa bile izlemeyin. Live Action berbat oluyor.
  • Arkadaşlar bleach izleyim mi? İlk bölümler nasıl? Mesela naruto shippuden güzel ama naruto kötü bence. Death note gibi ilk bölümden götürmesede erkenden götürsün istiyorum.
  • Kenshini çok sevdiğim için live actionlarını izledim ama berbattı popüler animelerinde live action puanlarına baktım hep düşüktü, gerçekten iyi live action mümkün değil sanırım
  • Bana göre eğlenceli ve komedi tarafı gayet iyi bir seri. Özellikle müzikler çok iyidir. Herkesin zevki farklıdır ama bu tarz animeler uzun olduğu için hemen seni içine çekmesi zor. İlk 10-20 bölüm izledikten sonra karar verirsin. Hikaye tarafı diğerleri kadar iyi değil ama karakterler bazında izleyiciye güzel anlar sunuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: whatif

Arkadaşlar bleach izleyim mi? İlk bölümler nasıl? Mesela naruto shippuden güzel ama naruto kötü bence. Death note gibi ilk bölümden götürmesede erkenden götürsün istiyorum.
    Benim hatırladığım 15. bölümde Bleach açılıyor ve devam edip etmeme kararını o zaman veriyor insan. Çünkü 15. bölümden sonra 20. bölüme kadar yanlışım olmasın insanda büyük bir merak uyandırıyor ve sonrası için zemin hazırlıyor olacaklarla ilgili.

Bence 15. veya 20. bölüme kadar izle eğer sende merak uyandırıp izletiyorsa devam edersin.

15. bölümden önce de çok bir şey yok. Slice of life'ın süper güç kazanmış hali gibi işlenmiş tabi bu bana göre böyle. Karakterleri tanıyorsun başlangıçta. Sonrasında da tanımaya devam ediyorsun başka karakterleri de elbette.

Ben sıkılmıştım başta ama öyle bir açılmıştı ki dediğim yerde o zaman devam etme kararı aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ginga Eiyuu

Kenshini çok sevdiğim için live actionlarını izledim ama berbattı popüler animelerinde live action puanlarına baktım hep düşüktü, gerçekten iyi live action mümkün değil sanırım
    Animenin verdiği hissiyatı vermiyor. Neden ısrar ediyorlar anlamak güç.
  • Fanlar izler para kazanırız diye olabilir
  • Retro Ryno fan yapımı animenin devamı sonunda geldi arkadaşlar.

İzlemek isteyenler için buraya 1. bölümü bırakıyorum.

• En sonda bitrebildim mangayida, spoiler çalışmadığı için imali cümle edeyim son 3 bölüm çok şaşırttı. Hele gelenler ... Yani manga fazla takip edemem ama cidden keyif vericiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herattaa -- 15 Ocak 2019; 22:40:36 >
  • hocam animeyi bitireli çok oldu ve devamı gelir belki diye mangaya başlamadım ama galiba gelmeyecek animenin devamı. mangaya kaçıncı sayıdan başlamalyım acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: porsche911gt2

hocam animeyi bitireli çok oldu ve devamı gelir belki diye mangaya başlamadım ama galiba gelmeyecek animenin devamı. mangaya kaçıncı sayıdan başlamalyım acaba?
    480. bölüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: porsche911gt2

hocam animeyi bitireli çok oldu ve devamı gelir belki diye mangaya başlamadım ama galiba gelmeyecek animenin devamı. mangaya kaçıncı sayıdan başlamalyım acaba?
    Alttaki arkadaş gereken cevabı vermiş.

• 
Sayfa: önceki 578579580581582
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.