Şimdi Ara

Bleach Manga (Anime için Spolier olabilir.) (582. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.706
Cevap
37
Favori
424.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 580581582583584
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hangi bölümden başladınız hocam yada hangi bölümden başlanmalı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: porsche911gt2

hangi bölümden başladınız hocam yada hangi bölümden başlanmalı?
    1.bölüm tabii ki.
    www.animefillerlist.com
    One Piece Filler List | The Ultimate Anime Filler Guide
    https://www.animefillerlist.com/shows/one-piece
    buradan filler bölümleri geçmenizi öneririm.
  • Anladım hocam sağolun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce bahsedilen vasto lorde hiç mangada görüldü mü?

• aegen123 A kullanıcısına yanıt
    Aizen kendi deneyinde kullanmak için yarattığı vasto lorde dışında görmedik.
  • Mangayı bitirdim acaba gözümden mi kaçtı diye sorayım dedim,bence çok saçma oldu.Vasto lordelar çok güçlüydü keşke seride görülseydi

• aegen123 A kullanıcısına yanıt
    Bleach'in en kötü yanı bu zaten. Hikayede söylenen şeylerin çoğunu görmedik bile. Hele ki hypelanan vasto lorde gibi şeyleri hiç görmedik desem yalan olmaz.

Bu açıdan One Piece'i takdir ediyorum. Seri devam ettiği için görmesek bile en azından göreceğimizi biliyoruz. Çok önceden söylenenler ortaya çıktı ve çıkmaya da devam ediyor orada. Tabi yavaş yavaş geliyor hepsi.

Bleach'in potansiyeli çok yüksekti bana kalırsa. Aynı şekilde HxH de potansiyeli çok fazla olan bir shonendi. Birisi mangakanın kendi hatası diğeri de hastalık yüzünden yok olup gitti.

Gerçi Hxh arada çıkıyor ama iki üç yılda bir iki bölüm çıksa ne değişecek.
  • Animenin devam etmeyeceği kesin midir?Sırf bu yüzden mangasını okumuyorum Bleach'ın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deníz

Animenin devam etmeyeceği kesin midir?Sırf bu yüzden mangasını okumuyorum Bleach'ın.
    Devam edecek veya etmeyecek diye hiçbir bilgi yok. Ara sıra "Bleach animesi dönüyor mu?" tarzında bazı yetkililerin bazı zoraki konuşmaları, verdikleri ipuçları falan paylaşılsa da tam ortada duruyor animenin devam etmesi durumu.

Bana kalırsa devam etmesinin hiç ama hiçbir mantığı yok. Popülerliği kalmadı, reklamı yapılmıyor. Sonuçta manga bitmiş. Animeler, mangayı desteklemek için çıkarılır genelde.

Tüm bunlara bakınca Bleach'in anime olarak devam etmesi hiç ama hiç mantıklı gelmiyor bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mugetsuga

Devam edecek veya etmeyecek diye hiçbir bilgi yok. Ara sıra "Bleach animesi dönüyor mu?" tarzında bazı yetkililerin bazı zoraki konuşmaları, verdikleri ipuçları falan paylaşılsa da tam ortada duruyor animenin devam etmesi durumu.

Bana kalırsa devam etmesinin hiç ama hiçbir mantığı yok. Popülerliği kalmadı, reklamı yapılmıyor. Sonuçta manga bitmiş. Animeler, mangayı desteklemek için çıkarılır genelde.

Tüm bunlara bakınca Bleach'in anime olarak devam etmesi hiç ama hiç mantıklı gelmiyor bana.

Alıntıları Göster
    ben olsam animeyi bittiği yerde bitmiş kabul ederim, animeyi beklemeye gerek yok ama mangayı okumaya da gerek yok bence.. kötüydü aizenin yakalanmasından sonraki bütün olanlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman

Uzun süre çöptü ve öyle olarak kalacak. Yeni bleach izleyecek olanlara da Aizen'in ihanetine kadar izlemesini tavsiye edicem
    311. bölüme geldim ve ekranı usulca kapattım. Şahsen ben çok zevk aldım ama Nihai Getsuga muhabbetinden sonra Ichigo'nun diğer formları falan anlatılmıyor mu?
  • Animesi bitti. Kalan kısım için manganın neresinden devam etmemiz lazım?
  • Sonunda bir şeyler oluyor. Mart 21-24 tarihlerinde Bleach'ın devamı olabilicek haberler var. Ne olduğu belli değil anime de olabilir manga da. Beklemedeyiz bakalım.

Bu da linkler:
    BLEACH 20th PROJECT
    BLEACH 20th PROJECT
    https://bleach-20th-anniversary.shonenjump.com

Anime News Network
    Bleach Creator Kubo Tite's New Work to Be Unveiled at AnimeJapan 2020
    https://www.animenewsnetwork.com/news/2020-01-27/bleach-creator-kubo-tite-new-work-to-be-unveiled-at-animejapan-2020/.155814
  • yeni bleach projesi duyruldu. buyuk ihtimal son savaş arc ı anime olabilir. bir de kubo nun yeni projesi varmıs. bence gecen yıl yaptıgı one shot Burn the witches (ismi buydu sanırım) seri haline geliyor olabilir
  • Bleach live action filmini izleyince yine gaza geldim. Mangaya başlayacağım baştan. Hiç bakmamıştım bu konuya gerçi kimse de bayağıdır yokmuş. Bi canlılık getirem.

Bleach baştan sona Aizenin bankaisidir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • enoelroc kullanıcısına yanıt
    Aizen diyince aklıma geldi, bir bölümde ichigoya sadece parmağıyla vurarak duvarın içine sokuyordu onun gifini çok aradımda bulamamıştım
  • Benim bildiğim ilk karşılaşmasında parmağıyla ichigonun kılıcını durduruyordu. Birinde de eliyle durduruyordu aizen vs everybody sekansıydı galiba. Ama duvara parmağıyla vurduğu kısmı bilemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enoelroc -- 16 Mart 2020; 21:19:11 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • enoelroc kullanıcısına yanıt
    Yanlış hatırlamıyorsam olmuştu böyle bir şey, İlerde seriyi tekrar izlersem o sahnenin gifini kendim yapıcam artık :/
  • Simdi unohana vs kenpachi manga klibine baktım, allah 1 kenpachi 2 diyorum iyi seyirler/okumalar herkese

• quote:

Orijinalden alıntı: Younes Belhanda

Simdi unohana vs kenpachi manga klibine baktım, allah 1 kenpachi 2 diyorum iyi seyirler/okumalar herkese
    Nozarashi.
  • 
Sayfa: önceki 580581582583584
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.