Şimdi Ara

Blender Benchmark (Güncel) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
623
Cevap
11
Favori
37.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -MoDeStUs-

quote:

Orijinalden alıntı: Wilson Fisk

Liste guncel.

cache hizi dedigin nb oyle degil mi?amd'de de var bu nb ama 4.5 ghz filan olmuyor 2.2 ghz geliyorsa 2.6 2.8 oluyor anca ama baya farkediyor.mantik ayni ama bir farki var demek ki.peki intel'de 4.5 ghz yapmakla stok birakmak arasinda cok farkediyor mu?

Amd kadar etmiyor hatta farkedilmiyor nerdeyse.

uncore dedikleri şey bu cache. çok çok küçük. arkadaşın dediği gibi amd kadar etkilemiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uçuyosunuz yine be maşallah
  • eminim bu konuyu tek merak eden ben degildim.aciklamalariniz icin herkes adina tesekkur ederim.
  • 4.5ghz 4690k 56 saniye gayet basarılı gibi :D
    Blender Benchmark (Güncel)

• İmzadaki sistemle 00:51:32.
  • Bu nasi is ya i7 3770K da 4.8 ghz de 1.09.54 dakka sürdü benim işlemci sahteeeeeeee

• Blender Benchmark (Güncel)
    i5 3550 stok hızda (3.3ghz)
  • engova kullanıcısına yanıt
    sarsak12345 S kullanıcısına yanıt
    tunc-rıdvan T kullanıcısına yanıt
    sample ayarini 100 yapiyor musunuz?resimde sag tarafta mavi ile isaretlenmis yerden ayar yapiliyor.

tunc-rıdvan, kaganiskowf42, sarsak12345

Liste guncel.
  • quote:

sample ayarini 100 yapiyor musunuz?resimde sag tarafta mavi ile isaretlenmis yerden ayar yapiliyor.

tunc-rıdvan, kaganiskowf42, sarsak12345

Liste guncel.

Evet sample 100 yaptim

• Yapıyorum ama render olanı yapıyorum sadece. Alttaki review kısmı default olarak bıraktım. 50 miydi neydi.
  • Blender Benchmark (Güncel)

Fx 8320-3.5 Ghz
  • HX5O2 kullanıcısına yanıt
    Liste guncel.
  • AMD FX 8350 4.5 GHZ

• KontViper kullanıcısına yanıt
    Liste guncel.
  • Liste guncel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: garipcan12

Üstadım,
    buda benim sonuç, 4790k ile 4798Mhz.

hocam naptın işlemciyi mars ın yüzeyine çevircen

• quote:

5960x'in bile iki kat fazla surede yaptigi bir testte ulan hadi zen bu kadar guclu ama oc'li 5960x soz konusu 6900k bu kadar mi gucluymus olmustum ben demek ki ayar farki varmis biz iki kat sample'da masum masum test aliyormusuz 2 dakikalar 3 dakikalar havada ucusuyordu.gelin isin dogrusunu yapalim bu baslikta ve sunumda yaptiklari sonuca olabildigince yaklasalim.forumda oc'ci ve iyi islemci kullanan arkadaslar var ben cpu-z basligindan biliyorum.onlarin katilimiyla oyle mi yaptiniz buyrun biz de yaptik diyecegiz umarim.

Kanka ben bu testte öğrendiğim kadariyla hem tek çekirdek performansina hemde çoklu çekirdek her 2sine göre değerlendiriyor program cpu-z bencmarkta ise çoklu çekirdek öncelik total skorda çoklu çekirdeğe önem veriyor hal böle olunca amd fx mimarili işlemciler bu testte toslamiş kalmiş.Baksana i5 ler bile sollamiş fx serilerinin overclocklu hallerini bu testte

• Overlord7134 kullanıcısına yanıt
    evet dedigin gibi.benim bu basligi devam ettirmeye calismamin sebebi bu zaten.renderde ne onemlidir kac pencere calistirdigi gerisi fasa fisodur ama bu testte oyle degil 4 pencere calistiran i5'ler 8 pencere calistiran fx'leri geciyor.tek cekirdege de bindiriyor ve soz konusu olan ryzen islemci olunca tek cekirdegin de guclu oldugunu bilmek iyi bir sey.islemci ciktiginda bir musluman yapacak ryzenle test soyle oc'li moc'li.pahali olur alamayiz bunlar ayri mevzular benim derdim amd yapmis biz yapamaz miyiz daha iyisini bile yapariz 25 saniyenin altinda.
  • quote:

evet dedigin gibi.benim bu basligi devam ettirmeye calismamin sebebi bu zaten.renderde ne onemlidir kac pencere calistirdigi gerisi fasa fisodur ama bu testte oyle degil 4 pencere calistiran i5'ler 8 pencere calistiran fx'leri geciyor.tek cekirdege de bindiriyor ve soz konusu olan ryzen islemci olunca tek cekirdegin de guclu oldugunu bilmek iyi bir sey.islemci ciktiginda bir musluman yapacak ryzenle test soyle oc'li moc'li.pahali olur alamayiz bunlar ayri mevzular benim derdim amd yapmis biz yapamaz miyiz daha iyisini bile yapariz 25 saniyenin altinda.

Eğer test doğruysa fiyatida uygun fiyata çikarsa bu işlemci i5 yada i7fiyatlarini geçmeyecek şekilde ozaman intelin işi zor bizimde işimize gelir tabe overclocksuz bukadar puan alıyorsa o.c uçar işlemci ve test göre tek çekirdek performansida çok iyi gözüküyor bu sefer yapmiş amd anlaşilan

• Overlord7134 kullanıcısına yanıt
    testte bir yamuk olacagini zannetmiyorum goz onunde yaptilar iste sample ayari tartisma konusu oldu ama onu da cozduk.fiyatlarina gelince uygun fiyatli illa ki modelleri olacaktir ama herkes en hizlisini isterken ucuz olani kim begenir tartisma konusu.intel yine satar amd daha ucuz daha hizli islemci bile yapsa intel markadan yine satar ki amd de intel'in tekerine gostere gostere comak sokmayacaktir adamlarin cikar iliskileri var teknoloji alip veriyorlar birbirlerine.oc'siz 25 saniye ise oc ile 20 saniyenin altina iner bakalim cikinca islemci alip yapan olacaktir.tek cekirdek evet bu islemcinin iyi olmasa fx'ler gibi cakilirdi x16 bile kurtarmazdi.en hizlisi muhtemelen herkesin alabilecegi bir fiyatta olmayacak o yuzden daha ucuz modellerinin ne kadar hizli olup olmadigi onem kazaniyor.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.