Bildirim
Blender Benchmark (Güncel) (19. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Liste guncel. -
-
videoyu goremiyorum oncelikle.belki chrome oldugu icin belki siteden bilemiyorum ama resim atmaniz benim icin daha kolay olur hem video ile ugrasmazsiniz.
4400 soyle bir sonucumuz var: 4.5G - G4400 - 02:32:53
bu durumda A surumu ile yapmissin istersen bir de B surumunu dene.ben yine de ekliyorum B ile yaparsan onu ayrica eklerim. -
Paylaştığım video b sürümü. Arka planda herhangi bir program çalışmaz iken:http://i.hizliresim.com/P04qAb.png Camtasia yaklaşık 7 saniyelik kayba neden olmuş.
150 Render:http://i.hizliresim.com/gqz5DQ.png -
-
arkadaşlar bu sample olayı nerden değişiyor bulamadımda -
quote:
Orijinalden alıntı: donsuzfare
arkadaşlar bu sample olayı nerden değişiyor bulamadımda
bir kac mesaj yukarida arkadasimiz video cekmis.asagidaki video linkinden gorebilirsin tam ekran yapip.konunun ilk mesajinda da resimle gosteriyorum ayrica.
https://www.youtube.com/watch?v=WSrV6z_iy08
Arranger.
guncelledim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 17 Şubat 2017; 22:55:44 > -
-
teşekkür ederim hocam -
-
Evet değiştim onu 100 tl ye satıp bunu 100 tl ye aldım stock fanla verdim gazı 4.2 ye çıktı stabil şu an dahada çıkar heralde ama yetiyor. 6300 almayı planlıyorum.
-
-
Liste guncel. -
-
notebook islemcisi degil mi?gayet guclu bence notebook islemcisi olarak bakarsak olaya.ilk mesajdaki sonuclardan biraz fikrin olmustur hangi masaustu modele dekgeliyor diye ama su A B versiyon olayi bozdu fark var surelerde.yaninda B yazmayan sonuclar sasirtici olabilir B yazanlara bak sonlardaki.
Liste guncel. -
-
tebrikler sanirim daha dusuk bir sonucumuz yok.B surumu fark ediyor gercekten 19 saniye eski sonuctan neredeyse 5 saniye indirmek oranlarsaniz baya yuksek. -
quote:
Orijinalden alıntı: Wilson Fisk
tebrikler sanirim daha dusuk bir sonucumuz yok.B surumu fark ediyor gercekten 19 saniye eski sonuctan neredeyse 5 saniye indirmek oranlarsaniz baya yuksek.
Teşekkürler. Anladığım kadarıyla b sürümü ekran kartını devreye sokuyor. Enteresan olanı gtx1080 de 650 ti de aynı skoru verdi neredeyse. Bu 650ti skoru. 5820k ile de 18 küsür saniye aldım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kasai
quote:
Orijinalden alıntı: Wilson Fisk
tebrikler sanirim daha dusuk bir sonucumuz yok.B surumu fark ediyor gercekten 19 saniye eski sonuctan neredeyse 5 saniye indirmek oranlarsaniz baya yuksek.
Teşekkürler. Anladığım kadarıyla b sürümü ekran kartını devreye sokuyor. Enteresan olanı gtx1080 de 650 ti de aynı skoru verdi neredeyse. Bu 650ti skoru. 5820k ile de 18 küsür saniye aldım.
sanmiyorum ekran karti ile alakasi oldugunu.ben B surumunu baslikta ilk gosterirken amd athlon x2 3600 1.9 ghz islemci yaninda 8600gt ddr2 ekran karti vardi yani o kartin gucu bile yok simdiki kartlar yaninda ama A'ya gore farketmisti bir iki onceki sayfalarda gorebilirsin.dersen ki cok kotu bir kart olsa da fayda ediyor orasini bilmem ama yazilimi da gelistirmis olabilirler.ekran karti render'de hic aklima gelmeyen bir olay simdi senden duydum.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X