Şimdi Ara

Blender Benchmark (Güncel) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
623
Cevap
11
Favori
37.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Stock i7 6700HQ

00:35:10
  • Leopard2A6 kullanıcısına yanıt
    Liste guncel.
  • G4400 2:36:84

• Arranger. kullanıcısına yanıt
    videoyu goremiyorum oncelikle.belki chrome oldugu icin belki siteden bilemiyorum ama resim atmaniz benim icin daha kolay olur hem video ile ugrasmazsiniz.

4400 soyle bir sonucumuz var: 4.5G - G4400 - 02:32:53

bu durumda A surumu ile yapmissin istersen bir de B surumunu dene.ben yine de ekliyorum B ile yaparsan onu ayrica eklerim.
  • Paylaştığım video b sürümü. Arka planda herhangi bir program çalışmaz iken:http://i.hizliresim.com/P04qAb.png Camtasia yaklaşık 7 saniyelik kayba neden olmuş.
    150 Render:http://i.hizliresim.com/gqz5DQ.png
  • FX 6100 4.2 ghz
    sürüm b sample 100
    Blender Benchmark (Güncel)
  • arkadaşlar bu sample olayı nerden değişiyor bulamadımda
  • quote:

Orijinalden alıntı: donsuzfare

arkadaşlar bu sample olayı nerden değişiyor bulamadımda

bir kac mesaj yukarida arkadasimiz video cekmis.asagidaki video linkinden gorebilirsin tam ekran yapip.konunun ilk mesajinda da resimle gosteriyorum ayrica.
    https://www.youtube.com/watch?v=WSrV6z_iy08

Arranger.

guncelledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 17 Şubat 2017; 22:55:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dabelebedyu

FX 6100 4.2 ghz
    sürüm b sample 100

4 4'luk bir sunum olmus herkes boyle atsa 50 mesaj gelse ust uste usenmem eklemeye.sen islemciyi degistidin galiba yav cpu-z basligina da sonuc atmissin.eger oyleyse hayirli olsun.

• teşekkür ederim hocam
  • Blender Benchmark (Güncel)

7700k 4.66GHz 22:57sn
    7700k 4.66GHz 22:43sn (2.ci kullanıcı)

Blender 2.78b Sample 100

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackdaniels™ -- 17 Şubat 2017; 23:47:58 >
  • Evet değiştim onu 100 tl ye satıp bunu 100 tl ye aldım stock fanla verdim gazı 4.2 ye çıktı stabil şu an dahada çıkar heralde ama yetiyor. 6300 almayı planlıyorum.
  • İntel Core İ5 6600

Sample 100

Time 00:39:35
  • Liste guncel.
  • i7-6700 HQ : 36:13sn

• OnTEC kullanıcısına yanıt
    notebook islemcisi degil mi?gayet guclu bence notebook islemcisi olarak bakarsak olaya.ilk mesajdaki sonuclardan biraz fikrin olmustur hangi masaustu modele dekgeliyor diye ama su A B versiyon olayi bozdu fark var surelerde.yaninda B yazmayan sonuclar sasirtici olabilir B yazanlara bak sonlardaki.

Liste guncel.
  • Yenisini koyayım :) Xeon 2683 v3 . skor 14:63 sn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasai -- 19 Şubat 2017; 13:22:51 >
  • kasai K kullanıcısına yanıt
    tebrikler sanirim daha dusuk bir sonucumuz yok.B surumu fark ediyor gercekten 19 saniye eski sonuctan neredeyse 5 saniye indirmek oranlarsaniz baya yuksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wilson Fisk

tebrikler sanirim daha dusuk bir sonucumuz yok.B surumu fark ediyor gercekten 19 saniye eski sonuctan neredeyse 5 saniye indirmek oranlarsaniz baya yuksek.

Teşekkürler. Anladığım kadarıyla b sürümü ekran kartını devreye sokuyor. Enteresan olanı gtx1080 de 650 ti de aynı skoru verdi neredeyse. Bu 650ti skoru. 5820k ile de 18 küsür saniye aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasai

quote:

Orijinalden alıntı: Wilson Fisk

Teşekkürler. Anladığım kadarıyla b sürümü ekran kartını devreye sokuyor. Enteresan olanı gtx1080 de 650 ti de aynı skoru verdi neredeyse. Bu 650ti skoru. 5820k ile de 18 küsür saniye aldım.

sanmiyorum ekran karti ile alakasi oldugunu.ben B surumunu baslikta ilk gosterirken amd athlon x2 3600 1.9 ghz islemci yaninda 8600gt ddr2 ekran karti vardi yani o kartin gucu bile yok simdiki kartlar yaninda ama A'ya gore farketmisti bir iki onceki sayfalarda gorebilirsin.dersen ki cok kotu bir kart olsa da fayda ediyor orasini bilmem ama yazilimi da gelistirmis olabilirler.ekran karti render'de hic aklima gelmeyen bir olay simdi senden duydum.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.