Şimdi Ara

Blender Benchmark (Güncel) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
623
Cevap
11
Favori
37.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynı model işlemcili sonuçlara bakarsak hepimizde Ana kart faktörünün önemi bariz ortada. Güncel işlemciye rağmen umulanı alamayanlar var.
  • black_flood kullanıcısına yanıt
    Anakart ve RAM faktörü
  • ByAuS

programin a versiyonu faciaydi biliyorsun.sureye etki edecek bir surum cikaracaklar bence bu program daha tam oturmamis iste biraz duzelttiler a'dan sonraki surumlerde.

tutankenshta

linux sonucu eklemiyorum hem herkes ayni platformda yapsin diye hem de linux'un sureye etkisi olabilir salise ile ugrasiyoruz burada.gerci sen yavas oldugunu gostermek icin sonuc atmissin ama senden onceki linux sonuclarini da eklemedim simdi haksizlik olmasin katildigin icin tesekkur ederim.

black_flood

fx'ler bu testte gercekten kotu.cpu-z testinde 5 ghz'nin uzerine cikmis 4790k'yi gecebilirken bu testte 5 ghz yaptigimda 44 saniye mi ne aliyorum iste i5 4590 sonucu.

m_v_p

resim baya bulanik olmus zor sectim ama dedigim gibi kabul etmeyecem artik cam gibi resim gormezsem.

Liste guncel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 11 Nisan 2017; 23:7:8 >
  • AMD Ryzen 5 1600 @4Ghz / G.Skill Flare X 16GB 3200 MHz CL14

Sample 100

00:28:25sn

Blender Benchmark (Güncel)

Sample 150

00:42:28sn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F.@.T.İ.H -- 12 Nisan 2017; 23:3:9 >

• anakartın etkisi oldugu gibi remin etkiside varmı
  • F.@.T.İ.H kullanıcısına yanıt
    ilk ryzen sonuclari hep sizden geliyor desteginiz icin tesekkur ederim.

Liste guncel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wilson Fisk

ilk ryzen sonuclari hep sizden geliyor desteginiz icin tesekkur ederim.

Liste guncel.

rica ederim, diğer modeller içinde sonuç aldıkça paylaşım yaparım
  • Blender Benchmark (Güncel)

ramler ryzen sistemlerdeki ram sorunu nedeniyle 3200 mhz olduğu halde 2166 mhz'de çalışmaktadır. bios sorunu ortadan kalkınca çok daha iyi sonuçlarla güncellerim.

CPU : Ryzen 5 1600
    BOARD : ASUS B350 PRIME PLUSE
    RAM : CORSAIR 3200 MHZ (BIOS HENÜZ DESTEKLEMEDİĞİNDEN 2200 MHZ DA ÇALIŞIYOR)

SONUÇ : 00:20:24

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontendoo -- 15 Nisan 2017; 20:52:8 >
  • kontendoo kullanıcısına yanıt
    20 saniye cok iyi ama benim anladigim ryzenlerden daha tam oturmus sonuclari alamadik.acelemiz yok buralardayiz.ram sorunu da oldu diyorsun daha iyi sonuc aldikca atabilirsiniz.3.4 ghz 1800x'in muhendislik orneginin bu test ilk ciktiginda 25 saniye oldugunu dusunursek 20 saniye super.bunda iki etmen var birincisi programin a surumunden b c gibi daha yeni surumlere gecerek daha oturmus hale gelmesi ve mhz olarak daha yuksek tabi 1600 ama 2 cekirdek eksik o yuzden bu kadar uzerinde durdum bir de rami istedigin gibi yapsan 20 saniye alti olacakti.

Liste guncel.
  • R5 1600 blender'a r7 1700'den daha hızlı cevap mı veriyor???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çağdaş kullanıcısına yanıt
    1700'u bilmem de F.@.T.İ.H nickli arkadasimiz 4 ghz 1600 ile yapmis 28 saniye ama kontendoo nickli arkadasimiz 3.9 ghz 1600 ile yapmis 20 saniye ustelik ramlerin tam hizinda calismadigindan filan bahediyor.bu ryzenlerde anakart ram baya onemli demek ki o yuzden 1600 1700'den iyi sonuc alsa ben sasirmam.
  • İki test de aynı sample üzerinden mi yapılmış, bunu screenshotlar üzerinden teyit edebiliyormusunuz? DAlgınlıkla Fatih'in sample 150 vs olabilir mi ya da diğer arkadaşınki 75 filan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wilson Fisk

1700'u bilmem de F.@.T.İ.H nickli arkadasimiz 4 ghz 1600 ile yapmis 28 saniye ama kontendoo nickli arkadasimiz 3.9 ghz 1600 ile yapmis 20 saniye ustelik ramlerin tam hizinda calismadigindan filan bahediyor.bu ryzenlerde anakart ram baya onemli demek ki o yuzden 1600 1700'den iyi sonuc alsa ben sasirmam.

Aklımda r7 1700 vardı, blender kullanıcısıyım. Sanırım biraz daha beklemeye geçiceğim. Youtube'da şuan düzgün içerik yok benim için.

• quote:

Orijinalden alıntı: batuhano

İki test de aynı sample üzerinden mi yapılmış, bunu screenshotlar üzerinden teyit edebiliyormusunuz? DAlgınlıkla Fatih'in sample 150 vs olabilir mi ya da diğer arkadaşınki 75 filan?

100 sample de 20 saniye imkansız gibi

arkadaş muhtemelen 75 sample da sonuç almış olabilir
  • 5930K 4.508Mhz

• quote:

Orijinalden alıntı: batuhano

İki test de aynı sample üzerinden mi yapılmış, bunu screenshotlar üzerinden teyit edebiliyormusunuz? DAlgınlıkla Fatih'in sample 150 vs olabilir mi ya da diğer arkadaşınki 75 filan?

cpu-z basliginda photoshop resim yakaladigim icin artik validasyon olmadan kabul etmiyorum ama bu testte oyle bir sey yok yani adam sonuc bu resim bu dediginde sample 100 olduguna inanmak durumundayim.

Liste guncel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 18 Nisan 2017; 18:22:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selahattın ısık

5930K 4.508Mhz

sample 100 de sonuç almanız gerekiyor karşılaştırma yapabilmek için

• Sample degerlerim daima 100 dur...

• sayfa basi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 22 Nisan 2017; 16:47:9 >
  • başlığın sorunu insanların birbirlerinin sample değerlerine inanmamaları mı?programı kurcaladım ama render bittikten sonra bir tuşa basıp N gibi sample ayarını göstermenin yolunu bulamadım.bir testi bu kadar ciddiye almamak lazım eğlencesine test yapılan günleri arıyoruz.render tarzı güzel bir test bence bir çözüm bulup devam ettirin.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.