Şimdi Ara

Blenk,Anaesthetic,[N]Fatih...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Age=15
    Ign=Blenk,Anaesthetic,[N]Fatih,Opheliac,
    Euro Gunzdayım =)
    Herkeze Merhaba ^^

Arkadaşlar = Selim(Blank),Deniz(Blink),Ozan([N]Qzy...,Samet(U+ARE+OWNED),Yigit(BıraktıYendnBslıcak),Mehmet(DiscoTec),

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blenk -- 22 Ekim 2008; 11:33:35 >

• ben seni biliom sna güven olmuor o oyunda bi türkü bile kandırıon sen....
  • quote:

Orjinalden alıntı: jklberk

ben seni biliom sna güven olmuor o oyunda bi türkü bile kandırıon sen....

Birine güvenmeden önce onu tanıman gerekir dostum.. Gerçekte tanımadığın birine gözü kapalı güveniyorsan o senin sorunun..
  • Belkide kendisi güvenilir biri olduğu için güveniyordur.
    Çoğu insan başkalarını kendisi gibi sanar(psikoloji).Böyle düşünmeyenlerde çok kazık yemiş olanlardır...
    Açıklayıcı oldu sanırım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: JrChesta

Belkide kendisi güvenilir biri olduğu için güveniyordur.
    Çoğu insan başkalarını kendisi gibi sanar(psikoloji).Böyle düşünmeyenlerde çok kazık yemiş olanlardır...
    Açıklayıcı oldu sanırım?

hiç kazık yemedim yemeyi de planlamıyorum.. ben ne oluyom.. akıllı olanlardan mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheKinQ

quote:

Belkide kendisi güvenilir biri olduğu için güveniyordur.
    Açıklayıcı oldu sanırım?

hiç kazık yemedim yemeyi de planlamıyorum.. ben ne oluyom.. akıllı olanlardan mı?

Kazık yiyenler aptallıklarından diil iyi niyetlerinden yiyor+kazık yiyip yememeyi sen planlayamazsın en yaknındakinden bile küçükde olsa yemişsindir.Yemedim diyorsan burada bizi kazıklamaya çalışıyorsundur

• ya olayı bilip bilmeden konusuyorsunuz bakın anlatıyım
    şimdi ben Euro Gunz a daha yeni başlamıştım ve 3 lvldım topu topuna 4 leşim falan wardı ondan sonra gidip türk clanı aramaya başladım ve türklerden bunu buldum buda dediki ynei clan kuracaz gel bende gittim tabi ondan sonra clanı kurduk ve bu beni clandan atıp sövmeye başladı..
  • AsLa katıLmıyorum sayıLan insanLar gayet bu oyunda görmüş geçirmiş insanLardır karıştırıyorsunuz... Ben hepsini tanıyorum ve gunzda onLar kadar iyi oynayanıda pek geLmez hele deniz gibisi asLa geLmez (_HeaVeN_) (Euro Gunz)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßÈ®Tu_

AsLa katıLmıyorum sayıLan insanLar gayet bu oyunda görmüş geçirmiş insanLardır karıştırıyorsunuz... Ben hepsini tanıyorum ve gunzda onLar kadar iyi oynayanıda pek geLmez hele deniz gibisi asLa geLmez (_HeaVeN_) (Euro Gunz)

katılmıyorum derken?
    Karıştırıyorsunuz derken?

tek bi insanın iddası var birden çok değil.
    +
    sizin o dediğiniz insanları kesicek tonlarca TÜRK arkadaşım var.
  • quote:

AsLa katıLmıyorum sayıLan insanLar gayet bu oyunda görmüş geçirmiş insanLardır karıştırıyorsunuz... Ben hepsini tanıyorum ve gunzda onLar kadar iyi oynayanıda pek geLmez hele deniz gibisi asLa geLmez (_HeaVeN_) (Euro Gunz)

ben o oyunda noob unu da tanıorum vede onlar sadece senden ii oynuyorlardır belkide sende o nooblardan birisindir?
  • quote:

quote:

katılmıyorum derken?

+

Getir kessinler o zaman + Oyunda noob olsada, hiç değilse Clandan atıldığı için küfretmemiştir.. Çünkü sana şu kadar diyim.. durduk yere küfür etcek olsaydı bizim yanımızda işi olamazdı. Oyundaki nick in ne Bu arada?

Veya şöyle düşün, bana küfredenler niye ertesi gün gelip özür diliyo? ve sana küfredenlerin umrunda bile olmuyosun??? Belkide küfretmesini haketmişsindir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 29 Ekim 2008; 10:16:02 >

• quote:

quote:

quote:

katılmıyorum derken?

+

Getir kessinler o zaman + Oyunda noob olsada, hiç değilse Clandan atıldığı için küfretmemiştir.. Çünkü sana şu kadar diyim.. durduk yere küfür etcek olsaydı bizim yanımızda işi olamazdı. Oyundaki nick in ne Bu arada?

Veya şöyle düşün, bana küfredenler niye ertesi gün gelip özür diliyo? ve sana küfredenlerin umrunda bile olmuyosun??? Belkide küfretmesini haketmişsindir?

Ben konuyu açan adamı çok iyi tanımam.Sadece adını bilirim.
    O yüzden ben bana küfür ediyo yada etmiyo falan demedim.
    Benim kötü biri die iddamda yok.O konu hakkında yorumda yapmadım yapmıyıcamda.

Klavye gelsin bana zaten geliriz biz gunza o zaman hbrleşiriz =)

• quote:

quote:

quote:

katılmıyorum derken?

+

ya geldi durduk yere küfür etti yalan borcum mu var sana.

• ss at -.- tabi eger ben öle birşey yaptıysam vede sende bunun fotosu varsa -.-
  • ya bak bilmiyormus gibi konus ma ya T_T o zmn ss çekmek aklıma mı geldi ve ya bunların olacaını
  • quote:

ya bak bilmiyormus gibi konus ma ya T_T o zmn ss çekmek aklıma mı geldi ve ya bunların olacaını

adam haklı belkide haksız

• quote:

ben seni biliom sna güven olmuor o oyunda bi türkü bile kandırıon sen....

hmm Madem Böyle Birşey oLacağını Bilmiyordun Neden BöyLe Birşey Yazma Gereği Duydun?

Neyse Konu Çok Uzadı Kapıyalım Artık
  • Çok fazla uzamış gitmiş konu sonuçta olay geçmiş bitmiş bence tartışmalarıda bitirin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.