Şimdi Ara

blg HACK lendiiiii

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dademin şif. değiş tir me ile ilgili bir konu açıldı bende güvendim indirdim sonra adam dalga geçio şuan ekranı sarı yapıyo felan :(((8

• modemini kapat, ya bi virüs programiyla temizle pc ni yada formatla.
  • Kötü birşey olduğu barizdi. Geçmiş olsun format at.
  • "dademin"türkçesi az önce galiba
  • neden güveniyosun ki. K2 yle alakası bile olmayan bişeydi..zzz

ne diyelim sana şimdi.
  • sende ne safmıssın ya
  • GEÇMİŞ OLSUN KULLANMAYIN BÖLYLE İLLEGAL PROGRAMLAR

@DOALgaz

SAKİN OL KARDEŞİM SOYULDU İSEN BİLE BİŞEY OLMAZ KORKMA GERİ DİZERSİN BAK L.J NİN DUAL +8 SHARDLARI GİTTİ ÜZÜLME

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ultio -- 29 Nisan 2007; 16:21:15 >
  • format C
  • quote:

Orjinalden alıntı: DOALgaz

nap malıyım geri almayı engellemiş kaldım ortada gerçekten intahar etcem çarı çıplak görürsem bacımı siksinlerki intar etcem

• başın saolsun
  • quote:

nap malıyım geri almayı engellemiş kaldım ortada gerçekten intahar etcem çarı çıplak görürsem bacımı siksinlerki intar etcem

olm sakın bı salaklık yapım deme oyun bu sonucta ayrıca ole bacını ustunue fılanda yemın etme olm sonucta oyn bole admlara delı olyuom sankı gercek hayat gıderse gıder ıtemleır yenıden yaaprıns ama hayat gıderse tekarar gerı gelmez
  • quote:

yahu bu oyun icin sarfettigin o sözlere deger mi? Allah im sen akil fikir ver boylelerine.
  • ne diyon kafa mı buluyon bile bacımi... intar edecekmiş et lan etmezsen senden ib**si yok yemine bak yaw
  • Ne oldugu belirsiz link weren msj sayısı az adamlara güwenmeyin arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Chaotic Chronicle -- 29 Nisan 2007; 16:52:14 >
  • quote:

başın saolsun

ne yapdın sen ya adam soyulmus sen öldürdün direk
  • sen o laflari soyledikten sonra intihar etsen ne olur etmesen ne olur?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.