Şimdi Ara

Blitz'e nerf gelmeli !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
2.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu forumda da millet kime ezilse nerf gelsin diye ağlamaya başlıyor. Sen kabak gibi ortada beklersen tabiki çeker seni. Minionların arasında bekliyceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: illet1

pasifine nerf gelmeli adam tanktan beter

blitzin pasifine nerf gelicekse volibearınki oyundan silinmeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cruizes

quote:

Orijinalden alıntı: deadlytouchLOL

quote:

Orijinalden alıntı: Cruizes

Grab, Knock up dışında bir şey yok. Neyine nerf gelicek. Minionların arkasında dur çekemesin olsun bitsin.

aeo silence?

E o zaman cho, leona'da nerf gelsin. Cho'da True damage, Knock up, Silence(2-3 saniye) var. Leona Q stun W kalkan R stun.

leonanın e si ayrıca 0.5 saniyelik snare atıyor
  • omg noob
  • zaten nerf yiyen bi cham bi daha nerf gelirse çok kötü oluyo örnek vlad nerde o eski vlad....
  • Ben MS den şikayetçiyim yani minionlar bitince birden ms açıyor dalıyor bir şey yapamıyorsun E vuracak kadar dibine geliyor kaçabilirsen Q vuruyor birde
  • gecen aldim bitane bile cekemedim ilk skill in range yukseltmeleri lazim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bencede nerf yiyecek bir yanı yok dengeli bir karakter ama iyi oynayan bir blitze gelirseniz klavyeyi mausu kırarsınız.
  • Gayet dengeli bir champion nesine nerf gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi blitzin neyine nerf gelecek onu anlamadım ben, minionların arkasında takılacaksın bu kadar.
    feed oluyorsunuz diye hemen nerf nerf diye başlıklar açmayın yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belarius

quote:

Orijinalden alıntı: illet1

pasifine nerf gelmeli adam tanktan beter

blitzin pasifine nerf gelicekse volibearınki oyundan silinmeli

Yoo. tek igniteta isi biter.

• Nerf yiyecek yanı yok da blitz karşıya gelince zor oluyor. Çünkü sürekli bir gerilim var çeker mi çekmez mi diye.. O gerilimle oyun mu oynanır.. Bir anlık dalgınlığa gidiveriyorsun.. Gank mı yiyoruz diye haritaya bakıyorsun o anda hooop blitz çekmiş seni.. Blitze odaklanıyorsun bottaki 2 kişi bir anda 4 kişi olmuş..

Karşıya sıkıntı yaratan bir champ. Çekme konusunda fail olsa bile sürekli gerilim yaşatıyor.
  • Sizde çektirmeyin kendinizi arkadaşım.Alın ezreal çok zorlanıyorsanız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CreonCe

quote:

Orijinalden alıntı: Jenerik1

Nerf yememli ama Grabı çok OP tuttumu işin bitiyor ama TANKı çekersen o başka :D

FULLMETAL RAMMUSU çekerse iyi olmaz tabi.

• Nerflencek yanı yokta o kol aglatıyor adamı :) baron keserken az kola denk gelmedim. Ama öyle adamlar var ki tutup tankı çekip takımdan iyi küfür yiyor.

• banshee almayıp gelip burda konuşuyosunuz bişeyi yok blitzin
  • Blitz ile çok oynadım kendini çektirmeyenlerde var eğer zaten karşıda ezreal varsa bitti o blitz adam çekse direk e atıyo kaçıyor vurmaya başlıyor kendinden geçiyorsun ayrıca blitz çok kolay ölüyor yanlış biliyorsunuz.
  • al siviri geç karşısına birazda yeteneğin varsa hiç bir şey yapamaz sana
  • Amumuyu çek grable süper oluyo qnq xd

• Darius haric op hero yok, gecen full tank amumu ile oynarken bi darius yetiyordu beni oldurmeye, ozellikle pasifi ve 1k true damage vuran ultisi cok fena. Ultinin cd resetlemesi yada true damage vurmasi degismeli. Dotadaki Axe gibi olmali ulti.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.