Şimdi Ara

Blitzcrank hakkında biraz konusabilir miyiz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tank çıkmalısın. Kesinlikle. Ama low elodaysa sıkıntın anlaşılabilir. Yanındaki adc ye güveniyorsan tank çık. Keşif taşı kesin zaten.Güvenmiyosan ap go.
  • Artık eski para alıyorum bende ama karşıda leona falan varsa kalkan daha mantıklı.ilk base dönüşte ayakkabı ve keşif taşı bitirmiş oluyorum çoğunlukla. Ardından ulularin tılsımi gezgin çizmesi keşiftaşı (gelişmiş) ölü adamın zırhı randuin banshee. Adc kötü değilse veya 0 DMG değilse AP çıkmam genelde. aslında sabit bir buildim de yok karşıya gore çıkarım ama ölü adama kadar olan kısım değişmez genelde verdiği hız baya ise yarıyor özellikle w dan gelen sondaki yavaşlatmaya karşılık iyi oluyor. Ayrıca takımda jungler almıyorsa ordu kalkanını üst itemi (adini unuttum) alınması gerekir. Ekstradan ikiz gölge, ruh gömleği, buzdogan, dönmüş yurek gibi eşyaları da tercihen alabilirsin. Mobilim hatalar varsa affola

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fourcade -- 6 Aralık 2015; 21:07:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nick konu uyumu.

• 16 lvlde belki sorun çıkmaz ama 30 lvl olunca bu build çok yanlış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fourcade

Artık eski para alıyorum bende ama karşıda leona falan varsa kalkan daha mantıklı.ilk base dönüşte ayakkabı ve keşif taşı bitirmiş oluyorum çoğunlukla. Ardından ulularin tılsımi gezgin çizmesi keşiftaşı (gelişmiş) ölü adamın zırhı randuin banshee. Adc kötü değilse veya 0 DMG değilse AP çıkmam genelde. aslında sabit bir buildim de yok karşıya gore çıkarım ama ölü adama kadar olan kısım değişmez genelde verdiği hız baya ise yarıyor özellikle w dan gelen sondaki yavaşlatmaya karşılık iyi oluyor. Ayrıca takımda jungler almıyorsa ordu kalkanını üst itemi (adini unuttum) alınması gerekir. Ekstradan ikiz gölge, ruh gömleği, buzdogan, dönmüş yurek gibi eşyaları da tercihen alabilirsin. Mobilim hatalar varsa affola

Kesiftasinin gelismisi bence oyun cok uzamadigi surece gereksiz

• Önce bildiğin herşeyi unut.
    Targonla+3 pot+totem> keşiftaşı+pembe totem+ayakkabın alt itemi>dağın sureti+merkürün adımları + başgardiyanın zırhı +pembe totem > donmuş yürek + ordu kalkanı + pembe> Demir solari + pembe totem.Sonra öndeysen buzdoğan değilsen randuin al.

Q atarken hareket kabiliyeti varsa mesale luci e si kayacağı alanı hesaplayıp o kısma at.Yoksa adam kaçar q tuttuğu anda e ye basarsan beklemeden e atarsın sonra u bitti lane i aldınız.
  • Deve Katili kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum zaten. Tüm eşyalar bittikten sonra yapılmalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Build: ilk esya kesinlikle ve kesinlikle kesiftasi. Destek oynarken kesif tasi onemli bunu unutma. Totemlemen gereken yerleri internetten bulabilirsin.
    Gezgin cizmeleri veya ionia cizmeleri. Diger koridorlara yardim etmek icin gezgin cizmelerini tavsiye ederim. Bu diger koridorlara yardim isini adcyi yalniz birakip yapma cok one gectiginizde veya geriye dustugunuzde yap.
    Sonra ulularin tilsimi, buzdogan, hiz veren esya (adini unuttum can ve mana da veriyodu), ordu kalkani veya ordu kalkaninin ap ve cdr veren diger esyasini alabilirsin. Son esya olarak karsi ap odakli ise banshee, cok fazla ad varsa randuin donmus yurek veya civili zirh alip buildini tamamlayabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erescat-

Build: ilk esya kesinlikle ve kesinlikle kesiftasi. Destek oynarken kesif tasi onemli bunu unutma. Totemlemen gereken yerleri internetten bulabilirsin.
    Gezgin cizmeleri veya ionia cizmeleri. Diger koridorlara yardim etmek icin gezgin cizmelerini tavsiye ederim. Bu diger koridorlara yardim isini adcyi yalniz birakip yapma cok one gectiginizde veya geriye dustugunuzde yap.
    Sonra ulularin tilsimi, buzdogan, hiz veren esya (adini unuttum can ve mana da veriyodu), ordu kalkani veya ordu kalkaninin ap ve cdr veren diger esyasini alabilirsin. Son esya olarak karsi ap odakli ise banshee, cok fazla ad varsa randuin donmus yurek veya civili zirh alip buildini tamamlayabilirsin.

Ben aslinda sup oynamiyorum simdi soyle düşünelim

Asirlik sopa donmus yurek ciktigim zaman 1k mana oluyor ve ultimle adc nin yari canini aliyorum 627 buyu hasari demek istedigim su ki rakip bana saldirinca mana kalkanim devreye giriyor ulularin tilsimi ile kaciyorum e ile ziplariyorum karsi takima saldirirkende guclu olmus oluyorum bugun 18 3 20 oynadim blitzle

• Dostum hasar cikaran destek sampiyonlari bellidir bir q iskalasan yada skill atamadigini saysam eriyip gidersin. Ultini hasar vermek icin degil susturmak icin kullan. Levelin suan dusuk zaten yanina duzgun adc gelmez, suan icin keyfine bak hatta full ap bile kas. Ama oyunu ogrendiginde neyi kast ettigimi anlayacaksin. Destegin ne ise yaradigini, hangi esyalari kasmasi gerektigini vs.

• İrelia oyna diyorum herkese de,sen oynama

• Hangi ADC olursa olsun yanında. Onu koruyabilecek bişeyler al. Örn. Mikail, Uluların Tılsımı, Yadigar. Baktın adamları iyice eziyosunuz alacaksın Luden Rabadon, Zhonya, Hiçlik. Kafana göre Teq lemek için uğraşacaksın. Bu arada Support olarak Karma, Yasuo, Zed, Jax, Darius (Çekiyo ve Slowluyo [Burdan Dark_Knife'ye selamlar ]) al. Benim favorim ise Vayne ADC olsun Support olsun hepsinden oynarım çünkü insec yapıyor. Merak eden lowlara da kümem Alüminyum Folyo VI

• blitzcrank ile 200 küsür oyun oynadım. tavsiyelerim agresif support oynamak isteyenler içindir. zaten blitzin adcsini koruyacak skili yok. 5. sezondaki en mantıklı hamle eski para ile başlayıp uluların tılsımı + keşiftaşı + tank itemleri gitmekti. uluların tılsımı+ w skılıne basınca rakip adcyi çok rahat sıkıştırıp q+r+e kombosunu yapıyordunuz tabi yanınızdaki adc mal değilse killi alıyordu karşı supla 2 v 1 kalıyordunuz. ama gel gelelim 6. sezona riot ne akla hizmet uluların tılsımı süresini 30 saniyeden 60 saniyeye çıkarttı bilmiyorum. bir de üzerine vahanın gözü itemini koydu can ve mana yenilemede tılsımın 1,5 katı + keşiftaşı birleşme özelliği daha cazip kılıyor. uluların tılsımını almadığım için rakip adcyi aniden sıkıştıramıyorum bu yüzden skil süresi kısaltma + zırh veren buzdoğan yapıyorum. rakip dişliyse can itemleri ile devam ediyorum. ekmek gibi avlıyorsak donmuş yürek'i de çıkıp skil combo süresini maksimum derecede kısaltıp rakibin üzerine çöküyorum.

blitzcrank ile en zevkli olay leona ve thresh yemlemek. adc ile safe kalacaksınız. siz kule altı adc ise q menzilinde ileride mınıon kesecek. ama hareketsiz oynayacak armut gibi duracak. leona ve thresh oyuncuları saldırgan oynamayı seviyor genelde. çalılardan üzerlerine atladığı an q ile kule altına çekip canınız dahi azalmadan rakip supportu kesersiniz.

• Bu konu yüzünden dün canım blitz çekti invade'e gittik karşı ormancıyı ilk bi kestik sonra gelen giden yoktu bi daha kestik

• Gereksiz item lerle doldurmuşsun tavsiyeleri dinle

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.