Şimdi Ara

Blizzard Authendicator İsteyenler...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Guild olarak biraz fazla sayıda getirttik ve elimizde kalanlar oldu. Temin etmek isteyenler benimle irtibata geçebilir.

Msn adresim : aruziel@hotmail.com Burning Legion * Guild Secrets of Assassination

World of WarcraftBlizzard Authendicator !!!
    Battle.Net hesabınız artık güvende…
    Keyloger – Virüs Dedine SON ! ! !
    Bilizzard anahtarınızla üretin her seferinde yeni şifrenizi oyuna rahatlıkla girin...
    Ürün Garanti Bankası – Yapı Kredi Bankası İnternet Şubelerindeki Akıllı Anahtar
    Gibidir. Anahtar Şeklinde Cebinizde Taşıyabilirsiniz.

1- Blizzard Authenticator Nedir ?

Başkalarınızın hesabınıza girmesini engelleyen opsiyonel ve anahtarlığınıza da takabileceğiniz elektronik bir cihazdır.

2- Nasıl Çalışır?

Cihazı hesabınıza bağlarsınız. Bağladıktan sonra oyuna veya account managementa her girişiniz için cihazın oluşturduğu numarayı girmeniz gerekir. 2. bir password gibi çalışır.

3- Hesabıma nasıl bağlarım?

Account managementta free service kısmında "Blizzard Authenticator Security Token" "Access this service" a tıklayın ve aletin arkasındaki 10 haneli seri numarayı girin. Böylece kayıt işlemi gerçekleşecektir. (Kaydederken aradaki tireleri kaldırıyoruz)

4- Dijital kod nedir ve nerede görürüm?

Cihazın üzerindeki tuşa basınca 6 haneli sayı çıkar. Bu gireceğiniz dijital koddur.

5- Dijital Kodu nereye yazarım ve oyuna ne zaman girerim?

Kullanıcı adı ve şifreyi girdikten sonra dijital kod sorulacaktır. Oyuna girmek için bu kodu girer ve login olursunuz.

6- Cihazı birden fazla hesapta kullanabilir miyim?

Evet. İstediğiniz kadar hesaba bağlayabilirsiniz.

7- İki cihazı tek hesaba bağlayabilir miyim?

Hayır. Aynı anda sadece bir adet cihaz bir hesaba bağlı olabilir.

8- Cihazı kaybedersem ne olur? Hesabımı kaybetmiş mi olurum?

Eğer kaybederseniz, yardım için "Blizzard Billing & Account Services" a danışmanız gerekir. Burada çalışanlar size bazı kişisel bilgilerinizi sorarak sizin hesabın sahibi olduğunuzdan emin olduktan sonra hesabınıza erişebilirsiniz.

9- Seyahat sırasında ve başka ülkelerde cihaz çalışır mı?

Evet cihaz her zaman ve her yerde çalışır.

10- Cihazın sağladığı güvenliği istediğim zaman iptal edip tekrar açabilir miyim?

Evet istediğiniz zaman account managementtan korumayı iptal edip tekrar devreye sokabilirsiniz.

11- Dijital kod aynı zamanda password ve gizli soru yerine geçiyor mu?

Hayır. Bu bir extra güvenlik önlemidir ve şifreniz ile gizli sorunuzdan bağımsız olarak çalışır.

12- Blizzard çalışanları bana cihaz ile ilgili bilgilerimi sorabilir mi?

Evet. Size yardımcı olmak amacıyla seri numarasını sorabilirler.

13- Ya cihaz bozulursa?

"Billing and Account Services" çalışanları size bu konuda gerekli yardımı sağlayacaktır.

• Mobil Authendicator çıktı..Çok zahmetsiz ve sadece 1$. Fazla almakla pek iyi etmemişsiniz.
  • Mobil Authendicator olmasına rağmen 2 defa benden habersiz email ime şifre değiştirme talebi geldi bütün bu sistemlerinde bi yolunu buluyo hackerlar sanırsam
  • izmirdeyseniz elden alabilirim.
  • diyelimki bu alet bozuldu veya dustu kırıldı yada kayboldu nasıl gırcez oyuna
    hepsa 1 ay kapalı kalır
  • quote:

Orijinalden alıntı: magic_ocean

diyelimki bu alet bozuldu veya dustu kırıldı yada kayboldu nasıl gırcez oyuna
    hepsa 1 ay kapalı kalır

İptal edebilirsin Authendicator ün seri no sunu hesabından yine normal olarak girmeye devam edersin, Quebsenuef in bahsettiği 10. madde yani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZynLSzn -- 17 Eylül 2009; 15:29:16 >
  • Account manager'dan iptal edebiliyorsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZynLSzn

quote:

hepsa 1 ay kapalı kalır

İptal edebilirsin Authendicator ün seri no sunu hesabından yine normal olarak girmeye devam edersin, Quebsenuef in bahsettiği 10. madde yani...

Alet Bozuldumu Giremiosunki Accountuna ....
    Account A girerkende Soruyor kodu...
    Ve İptal Etmek İçin 2 Tane Sırayla Çıkan Kodu Yazman Gerekiyor...

Ben Öyle İptal Ettim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kucuk

quote:

Orijinalden alıntı: ZynLSzn

quote:

hepsa 1 ay kapalı kalır

Alet Bozuldumu Giremiosunki Accountuna ....
    Account A girerkende Soruyor kodu...
    Ve İptal Etmek İçin 2 Tane Sırayla Çıkan Kodu Yazman Gerekiyor...

Ben Öyle İptal Ettim..

Tabii ki öyle girmiyor o zaman da account service ile iletişime geçmek lazım onlar size bir kaç soru sorduktan sonra acc un sizin olguğunu anladıklarında kendileri iptal ediyorlar. Eğer senin söylediğin o 2 kodu da kaybetmişse kullanıcı tabii ki.

• guncel.
  • fiyat nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigtiger

izmirdeyseniz elden alabilirim.

up ve fiyatı nedir ama izmirdeysen bu sorularım geçerli diger türlü almam mümkün değil..
  • ben bu mobil authenticator cıkmadan once almıstım 3 arkadas birlesip. kargo dussun diye. bizden 1 hafta sonra mobili cıktı. su içtik bi bardak. soğuk soğuk
  • fiyatta yazsaydin ve kaldi mi elinizde daha?
  • Hala elimde var bikaç tane. Fiyatı 45 Tl
  • up
  • güncel.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.